ceturtdiena, 2015. gada 17. septembris

Merkurs un Lilita Svaru zīmē

 

 
29.augustā debesīs būs vērojams pilnMēnesis plkst.21:53 un šoreiz šim ārkārtīgi enerģētiski piepildītam laikam pievienosies Mēness mezglu, Merkura un Lilitas jeb Melnā Mēness savienojums Svaru zīmē.  
Kas manuprāt šķirs un/vai sakārtos laulības saites, attiecības ar mīļotajiem, sadarbības partneriem un ar kultūras un sociālām lietām saistītus jautājumus. Iespējams, ka sabiedrība uzzinās kādus ne visai patīkamus „jaunumus” un/vai skandālus.
Melnais Mēness jeb Lilita  var novest cilvēkus pie liela tikumiska rakstura problēmām.
Bieži Melnais Mēness jeb Lilita visciešākā veidā ir saistīts ar cilvēka seksuālo dzīvi un ar cilvēkam doto iekšējo dāvanu (intuīciju, jūtīgumu), kad cilvēks nekļūdīgi spēj atrast sev piemērotu partneri, lai turpmākā kopdzīvē spētu radīt spējīgus pēcnācējus. Šāds uzvedības modelis lieliski strādā dzīvnieku karalistē, bet tas strādā arī pie cilvēkiem, bet, kad ieslēdzas cilvēka apziņa (un līdz ar to parādās izvēles iespēja, brīvā griba), rodas arī tīri cilvēciskas problēmas.
Melnais Mēness jeb Lilita – tas nav cilvēka dabas ienaidnieks, tas ir pats dabiskums, stihija, mūsu dvēseles tumšā puse, no kuras ne katrs vēlas un grib atteikties. To nepieciešams pieņemt un apgaismot (tas nozīmē – iemācīties to vadīt), attīrīt zemapziņu no dzīvnieciskiem instinktiem, pārcelt uz apziņas līmeni un padarīt par cīņas instrumentu pret savu un apkārtējās pasaules nepilnību, jo Melnais Mēness ir cilvēka pasaules uztveres individualizācijas maksimālais punkts. Tajās jomās, kurās cilvēkam ir savs personīgais neobjektīvais spriedums (sakarā ar dziļi personīgām attiecībām), tur arī darbojas Melnais Mēness.

Melnais Mēness jeb Lilita Svaroszemā līmenī sarosās  intriganti, nodevēji un savedēji. Jāuzmanās no glaimotājiem un pielīdējiem. Sievietes labprāt pārdod savu skaistumu un jaunību, veikli prot izprovocēt ķīviņus un sanaidot draugus. Atstrādātā līmeņa(gudrība) cilvēks jo stipri izjūt citu negodīgumu. Izvairieties no tiem, kas vēlas izmantot savtīgos nolūkos. Iespējama laulāto šķiršanās ar netaisnīgu mantas dalīšanu. Kāds varbūt izcietīs sodu ne savā vietā. Nav ieteicams ierosināt tiesu lietas - tiesas lēmums nebūs pozitīvs. Lai atbrīvotos no negatīvām pagātnes sekām, jābūt godīgam pret citiem. Arī gadījumā, ja citi nav godīgi pret jums.
Svari simbolizē harmoniju, līdzsvaru, izvēli.
Ja Melnais Mēness(Lilita) iedarbojas uz zīmes aktīvo polu(izrakstīts un tulkots no Галина Волжина „Природа Черной Луны в свете современной оккультной астрологии”), cilvēks visiem spēkiem cenšas būt līderis attiecībās ar partneriem, mēģina vadīt tos, uzņemoties iniciatīvu. Melnā Mēness ietekmē Svariem raksturīgais izvēlīgums kļūst pārmērīgs. Cilvēks visā redz nepilnības, viņa prasības pret apkārtējiem ir paaugstinātas un bieži nepamatotas. Izvēle, tajā skaitā, partneru, pamatojas uz ārējo iespaidīgumu vai piederību elitei, vērtību sistēma balstās uz subjektīviem estētiskiem kritērijiem, mērķi un centieni saistās ar priekšstatiem par prestižu. Melnais Mēness izkropļo priekšstatus par taisnīgumu. Cilvēks var pārvilināt savā pusē citus, lai pēc tam tos izmantotu.
Ja Melnais Mēness ietekmē zīmes pasīvās īpašības, cilvēks ar grūtībām izdara izvēli, pastāvīgi svārstās, pieņemot lēmumus. Attiecībās ar partneriem viņš ir atkarīgs, nepatstāvīgs, viegli pakļaujas citiem un piekrīt visam, ko viņam saka, cenšas novelt atbildību uz citiem vai vismaz dalīt to ar kādu.
Melnais Mēness liedz cilvēkam personīgo viedokli, viņš pilnībā balstās uz citu uzskatiem, gaumi, priekšstatiem par skaistumu un harmoniju. Cilvēks kļūst iespaidojams un vadāms.
Lilita bieži veicina aprēķina laulības, ar partnera palīdzību cilvēks cenšas uzlabot savu materiālo stāvokli vai eksistēt uz viņa rēķina.
Atstrādātais variants(jau ir pieredze kā vajaga): kā pieredzes bagātam juristam ir spējas analizēt notikumus no dažādiem rakursiem, prasme piemeklēt asprātīgus kompromisa variantus. Prot pievērst uzmanību savai personai ar nestandarta paņēmieniem.
Sadzīvē var notikt dīvaini notikumi laulībā vai laulības partneri, vai darba kolēģi. Prezentācijās, pieņemšanās un tiesas procesos.
Mēness mezgli Svaros – zemapziņas nostādne-ES PIRMAIS, tagad sadzīvē rada daudz problēmu, jo veido cilvēkā īpašu domāšanas veidu, zināmu noslēgtību. Cilvēku uzdevums ir apgūt sadarbības pieredzi. Vispirms-ieraudzīt otru, iemācīties apiet asos stūrus, balansēt. Daudziem nepatīk vidusceļš, tomēr tas ir vienīgais, kas ved uz laimi ikvienu. Ir jāpārvar jebkura veida godkāre un egoisms, ja negribat palikt pavisam viens. Tas ir viens no 12 mezglu stāvokļiem, kuru realizēt ir visgrūtāk. Tiesa, Mēness mezgli drīzumā mainīs savu vietu un pāries Jaunavas zīmē, toties tagad notiek visspēcīgākā EGO attīrīšana. Tie, kuri nepratīs/negribēs sadzirdēt otra sirdsbalsi(Venēra Svaru pārvaldniece atrodas Lauvas zīmē retrogrāda, bet Lauva ir sirds pārvaldnieks) var palikt pavisam vieni.
Arī tiesa, ka mēneša beigās, respektīvi precīzais Marsa un Venēras savienojums Lauvā būs uz 1.septembri – ir ieteicams salikt pēdējos punktus uz „i” attiecībās, kuras jums ir patiesi dārgas. Pamēģiniet iziet no muklāja, kurā tikāt ierauti – vai nu aiz materiālās ieinteresētības vai cita veida atkarībām, arī vardarbības gan emocionālas, gan fiziskās.

 Merkūrs Svaros - arī skar attiecības, diplomātiju un jebkāda veida kontaktus ar pretējo dzimumu. Savstarpējām sarunām jābūt vērstām uz attiecību līdzsvara meklējumiem. Nav ieteicams izvairīties no strīdiem, asām vārdu pārmaiņām. Ir sacīts, kas mīlējas, tas ķīvējas! Izvairieties no secinājumiem, kuri var būt balstīti uz emocionālām sajūtām, Merkūram Svaru zīmē netīk rupjības, tāpēc sarunās ieteicams būt delikātiem, runāt izjusti, skaisti ar romantikas pieskaņu un protams, diplomātija kā tāda pati par sevi saprotama.

http://www.draugiem.lv/uranija/news/?p=13548812