pirmdiena, 2015. gada 14. septembris

Dienas horoskops 2015 gada 14. septembris


Īpašas norādes:
Diena ir sarežģītu astroloģiski kombināciju kopums:


 1) Esam palaiduši garām saules aptumsumu, kas rezultējas ar problēmātisku emocionālo stāvokli, apmaldīšanos "trijās priedēs", neloģisku lēmumu pieņemšanu (no šī brīža skatu punkta).
Savukārt ideāsls laiks, garīgām atziņām un tam lai saprastu kas patiesībā ir "neveselīgs" egoisms attiecībās.
2) Marss (Mangala) atrodas gan savā sliktākajā pozīcijā, gan pēdējos grādos, kas nozīmē, ka papildus jāuzmanās no veselības problēmām, jo varam iedzīvoties hroniskā saslimšanā.


3) Mēness (Chandra) atrodas kopā gan ar karmisko planētu Rahu, gan ar Budhu (Merkūriju), kas nozīmē, ka nākamajās 2ās dienās risināsiet ļoti daudz attiecību jautājumus. Protams pie šī visa būs lielas bailes gan par sevi, gan partneri kam uzticēties (cik tālu uzticēties).

 4) Rahu atradīsies Kanya (janavā) kopā ar Budhu (Merkūriju) ir liels riskis caur IT tehnoloģijām pazaudēt datus, kas skar privāto dzīvi. Esiet ĻOTI ĻOTI uzmanīgi ar datiem līdz no 5tā oktobra līdz 14ajam oktobrim ( atkārtots kritiskais risks), bet īpašu uzmanību pievērst vajadzētu līdz 29 oktobrim. Šī paša iemesla dēļ visa veida elektronikas iegādi gan derētu atlikt uz vēlāku.

Dienas pirmā puse līdz 14:00 tāpat kā vakar ir labvēliga dažādu savienību veidošanai un sadarbībai ar augstākstāvošām personām (atbildības vertikāles noteikšana) - laulībām; sevis un partnera saprašanai un pieņemšanai (saprast kas tu esi un ko tu dod attiecībās kā arī kā tu koncentrējies uz partnera doto); seksuālām aktivitātēm; komunikācijai ar bērniem; lēniem taisnīgiem lēmumiem. Labvēlīgs laiks dažādiem iesākumiem ar ilgstošu darbību, piemēram organizācijām, biedrībām utt. Aktuālas būs tādas lietā kā iepazīšanās, pavedināšana, baudas gūšana un situācijas izmantošana, mīlestība, gultas prieki, atpūta, relaksācija, visu kas ir saistīta ar skaistumu un sevis izrādīšanu sabiedrībai, izbaudīšanu, seksuālo kaisli un laulības laimi, bērniem, sarunām par mākslu vai skaitām lietām utt. Atpūta un atslābināšanās ir laba tāda, kas dod impulsu jaunām radošām aktivitātēm (pēcpusdienas atpūtai un laiskošanai). Ļoti labi visa veida jaunām un inovatīvām darbībām; uzsākt izglītojojošus procesus; veidot nākotnes stratēģijas un plānus (pilnīga inovācija); pirkt neklustamos īpašumus, uzsākt celtniecību; veikt aktīvu komunikāciju ar līdzcilvēkiem, aizstāvēt vājākos (ļoti izteikts taisnīgums un aizbildniecības sajūtas). Labi arī īpašumu iegādei un ienākšanai jaunā mājā; svinīgajām ceremonijām; zvērestu un solījumu došanai; rituāliem; jaunu apģērbu un rotaslietu valkāšanai; žēlsirdībai; karjeras maiņām; tēvišķīgām darbībām; diplomātiskām un taktiskām darbībām.

 Dienas enerģija ir koncentrēta - radīšanā un atjaunošanā.
Nerekomendējas saslimt, tādēļ jādara visi preventīvie darbi (saslimšana būs saistīta ar vilšanos attiecībās).


Dienas pirmā puse pēc 14:00 ir labvēliga visa veida aktivitātēm kas apvieno un ir saistīta ar rokām, kas veicamas Saules gaismā, kā arī īpaši komunikācija ar bērniem. Enerģija veicina mākslu, amatniecību, īpaši keramiku un juvelierdarbus; biznesa aktivitātes, kam vajag taktu un mazliet viltības; dārzniecību; mājsaimniecības darbus; aktivitātes, kam vajag prasmīgas rokas un atkārtošanu. Laika ritums izpaužas jautrībā, vieglumsā un kustīgumā (vairāk caur domām), kā pirmos saules starus - atmošanās potenciāls, kā modinātāja zvans gan fiziskajā, gan garīgajā izpratnē. Labi ir visa veida sadarbībai, (nevis caur draudzību, bet izdevīguma sadarbību bez uzticēšanās), darīt visa veida lietas, kas saistītas ar rokām un rokdarbiem, novākt ražu, uzsākt lielāka plāna (vēlēšanās) realizāciju, kurā ir iekļautas fiziskas aktivitātes, bērnu audzināšanai, ceļošanai, zīves vietas maiņai, pakļaut kādu, dresēt.
Ja šajā dienā ko prasīsiet, tad arī saņemsiet.


 Var uzdarboties zagļi, tādēļ savas lietas derētu pieskatīt kā arī nerekomendējas nodarboties ar sexu, slinkot un atpūsties, ilgtermiņa mērķu plānošana; tāpat nelabvēlīgas aktivitātes, kas prasa executive (izpildītāja?) spējas un briedumu. Nav ieteicamas nakts aktivitātes.
Dienas rezultatīvākais laiks: Nav labvēlīga laika



https://www.facebook.com/janis.rieznieks/posts/1079070788770597