ceturtdiena, 2015. gada 10. septembris

Esat gatavi saņemt? - Eņģeļi caur Ann Albers

Esat gatavi saņemt?
29.08.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule

Jūs esat tik bagāti, dārgie! Jūs esat ar Visa Pastāvošā AVOTU savienoti! Viss, kas jums nepieciešams, tā ir Mīlestība. Kad jūs vēlaties naudu bankā, jaunu auto, skaistas attiecības – zem tā visa patiesībā ir tas, ka jūs vēlaties piedzīvot Mīlestību. Mīlestībai ir tik daudz formu, tik daudz aromātu! Mīlestība var atnākt kā skaists saulriets … tā var atnākt kā brīnišķīga laulība … Mīlestība var atnākt ērta mājokļa izskatā, un var atnākt arī mīksta spilvena formā. Mīlestība atnāk garšīgi pagatavota ēdiena veidā, atnāk caur fizisku izkustēšanos, kas jūs uzlādē, un tāpat vēl daudzos citos dažādos veidos un formās. Mīlestība ir jums visapkārt.
Un tā, kad jūs vēlaties kaut ko – pārstājiet fokusēties uz dabūšanu, un parūpējieties par to, lai jūsu enerģija ir gatava saņemšanai. ”Mīļais Dievs, mīļie Eņģeļi, es vēlos kaut ko savā dzīvē. Lūdzu pastrādājiet ar mani un sagatavojiet manu enerģiju, lai es būtu gatavs tā saņemšanai.” Mēs palīdzēsim jums, dārgie, noskaņoties uz to, ko jūs vēlaties piesaistīt savā dzīvē. Mēs palīdzēsim noskaņot jūsu enerģiju, līdzīgi kā radio tiek noskaņots uz noteiktu frekvenci, lai uztvertu konkrētu vilni. Apsēdieties mierīgi, ieelpojiet dziļi, un saņemiet, atļaujot mums strādāt ar jums ik dienu. Šobrīd šāda mūsu Mīlestības uztveršana ir daudz efektīgāka, nekā ”griešanās visu laiku uz vietas”, cenšoties izdomāt, kā ”piespiest” kaut kam notikt savā dzīvē. Viss, kā jau ikvienā radīšanā, sākas no iekšienes.

Lai rīt jums būtu, ko vēlaties – vai esat tam gatavi, – vai patiešām esat gatavi atmest žēlošanos un visu, kas ar to saistīts? Lai rīt jums būtu, ko vēlaties – vai spējat paskatīties uz sevi savādāk – kā uz tādu, kam VISS IR, nevis kā uz tādu, kas neko nevar? Uzdodiet sev šos jautājumus, un gatavojieties saņemšanai. Un ticiet. Jūs tiksiet vadīti, lai saņemtu labāko!

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5918429