piektdiena, 2012. gada 5. oktobris

Ilarions 30.septembris- 7.oktobris


Viedas Meistars Ilarions
30.septembris- 7.oktobris/2012


Mīļie!
 
Daudzi patlaban pieredz tādus baiļu paveidus, kādi agrāk nekad nav stājušies jūsu ceļā. Ziniet to, ka šobrīd uzlasāt masu apziņas lauka bailes un to, ka kontrolējat savu prātu un domas. Tādos brīžos atcerieties, ka jums visapkārt atrodas eņģeļu pulki. Nav tādas vietas uz šīs planētas, kur jūs būtu vieni. Kad uzsākāt šīs dzīves garīgo ceļojumu, jums pievienojās liels daudzums Gaismas Būtņu, kuras jūs vēro un pieskata; jūsu aizsardzībai ap katru no jums atrodas īstas Gaismas armijas.
 
Lai tiktu galā ar šo laiku valdošajām haotiskajām enerģijām, cieši ieskatieties visapkārt valdošajā skaistumā- gan cilvēkos, gan vietās, gan apkārtnē, katrā vismazākajā lietā atrodams fizisks perfektums (pilnība), un padariet šos vērojumus par savu fokusēšanās mērķi. Jūs nesat sevī skaistas un neskartas Pasaules redzējumu visai cilvēcei, un jūs reāli maināt notikumus. Pārāk bieži ļaujat citiem ietekmēt savu apziņu tā vietā, lai katrā situācijā dotu savas apziņas redzējumu. Jūs esat savas realitātes radītāji. Trenējieties domāt tikai par augstākajiem redzējumiem un vīzijām, par visu visaugstāko labumu un rezultātu.
 
Šie laiki pieprasa pamatīgu izvērtēšanu un izgaismošanu, liekot pieņemt ātrus lēmumus un risinājumus brīdī, kad tie jau notiek. Uzticieties pirmajām sajūtām un vērojiet tās, jo vienmēr tās sniedz pareizo vērtējumu vai risinājumu; šīs sajūtas nāk no jūsu Augstākā Es. Ticiet viņa padomam un rīkojieties, izvēloties vispiemērotāko ceļu. Šis padoms/ vadība ir unikāla un īpaša tieši jums un katrai situācijai, kurā nokļūstat, jums jāspēj atbrīvoties no visa liekā, lai spētu un varētu pieņemt jums visatbilstošāko lēmumu.
 
Jūs visi patlaban atrodaties savienošanās procesā ar savu paša spēku un tas notiek ļoti jaudīgi, tāpēc arī dažkārt jāsper solis nezināmajā, kas ārēji var izskatīties kā tukšums. Šis tukšums ir nieks, ja vien atceraties to Gaismu, kas paši esat; jūsu Gaisma tiek cauri vislielākajai tumsai, un patiesi var kalpot kā bāka citiem. Jums jāprot pašiem mirdzēt. Jūs esat pats sev vislielākais dārgums.
 
Jums visspēcīgākā un noderīgākā vieta ir tā, kurā jūs atrodaties ar visu savu būtību- t.i. pasaulīgajā dzīvē; un augstākā līmenī tas ir tieši tas, kas jums vajadzīgs, tāpēc nedomājiet, ka esat aizmirsti no augstāko spēku puses. Šajā laikā, mīļie, jūs visi atrodaties tieši tur, kur jums ir jābūt. Stāviet stalti, esiet stipri, saglabājiet fokusēšanos un dzīvojiet mierā.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante