trešdiena, 2012. gada 3. oktobris

Esam brīvi!!!


27-28.09.2012 ... caur olmat
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Visi sveicināti !!!
22. septembra vakarā noritēja jaudīgs darbs visā Zemes telpā un viņas Smalkajās struktūrās. Visu Zemes lauku pārņēma pārsteidzoši skaistas enerģijas, nākošas no paša Absolūta. Un rezonējot ar šīm grandiozajām enerģijām, viss nostājās pie pēdējās līnijas, aiz kuras – augšāmcelšanās sākums. Viss atrodas „kaujas gatavībā”. Viss, aizturot elpu – Sākuma gaidās. Visi augšāmcelošies apvienojušies vienā Mīlestības enerģijā. Gaidīšanas prieks pārņēmis visas Zemes Dvēseles, un visas būtnes, visus draugus Smalkajos plānos.

Atkal atnāca neatlaidīga rekomendācija – pievērst uzmanību uzturam. Barībai vajadzētu būt vieglai, neapgrūtinot sevi ar to – tas ir ļoti svarīgi tagad.

Vēl šāda vēsts pienāca vakar – „Uz augšāmcelšanos tiks dots signāls, ievējos galvā.”
Un sāka izvērsties sapratne tēlaini, ka tad, kad būs pienācis laiks augšāmcelties cilvēkam – tiks dots signāls, un cilvēks uzreiz atpazīs šo zīmi, un sapratīs, ka ir Sācies. Tā būs kā vēja vēsma galvā, pilna bezgalīgas Mīlestības, uzreiz Māju enerģijas ieskaus sevī cilvēka Apziņu, atvērs atmiņu, un ķermeni piepildīs ar bezprecendentu prieka ekstāzi, kas padarīs ķermenisko apziņu bez svara/nesvarīgu, un sāksies augšāmcelšanās.

Un vēl viena neatlaidīga rekomendācija – turiet domas pacilātā stāvoklī, izvairieties no jebkādiem uztraukumiem, saistītiem ar materiālo pasauli, dzēsiet tos, tiklīdz tie parādās, bēdziet no tiem. Nekam vairs nav nozīmes. Matērija atkāpjas.

Brīvība – tas ir mūsu dabiskais stāvoklis. Tas arī ir Tas, Kas Mēs Esam. TAGAD. Ikvienam no mums vienkārši vajag PIEŅEMT to. Katrs no mums jau IR brīvs. Un mēs VIENMĒR esam bijuši brīvi. Viss, kas Pastāv – tie esam mēs. Mēs – TĀ IR SIRDS. Mēs – TAS IR ABSOLŪTS. Tas attiecas ne tik uz matēriju vien, tas attiecas uz sevis, kā Visuma, apzināšanos.
 
Vajag noticēt un apzināties, ka visi apstākļi, kuros atrodas mūsu katra personība – tie ARĪ esam mēs paši. Naudas trūkums – arī tas atrodas mūsu pašu dievišķībā – Tevī, īstenajā, un Tevis radīts. Nespēja kaut ko mainīt un kaut ko ietekmēt – arī tā ir daļa no Tavas dabas, tie ir nosacījumi – Tevis iecerēti, Tevis paša pieredzei un izaugsmei, un tātad – kā gan tie varētu ierobežot Tavu brīvību, ja jau Tu PATS esi šo nosacījumu radītājs. TO VAJAG PIEŅEMT.
 
TU – esi cēlonis VISAM – absolūti visam, arī šim ķermenim, kurā atrodas daļa no Tavas apziņas. Pateicoties TEV pastāv viss tas, kas ar to notiek. Bet Tu esi – absolūti brīvs.
 
Savu personību un tos nosacījumus, kuros tā dzīvo, vajag atstāt mierā – lai paliek viss tā, kā tas ir. Lai filma, kurā ir loma Tavai personībai, beidzas. Tā vairs netraucē. Mēs JAU ESAM brīvi, VIENMĒR ESAM BIJUŠI brīvi, un nevajag pretoties brīvībai. BRĪVĪBA – IR MŪSU SPĀRNI, kas mūs pacels. Brīvi būdami, mēs pacelsimies spārnos. Bet nebrīvi atstāsim šeit.
 
Mīlu jūs !!!