trešdiena, 2012. gada 3. oktobris

Džasmuhīna 23.,24.oktobris


Esiet sveicināti!

Laipni aicinu jūs uz semināru "Visa vienotības apziņa un dievišķais ES ESMU" Džasmuhīnas vadībā, kas notiks 23. un 24. oktobrī viesnīcas "Teater" konferenču zālē.

Džasmuhīna Latvijā ieradīsies pirmo reizi, lai gan Igaunijā un Lietuvā viņā bijusi jau vairākkārt. Viņa ir ļoti īpaša sieviete - cilvēks no nākotnes, jo viņai nav nepieciešama pārtika, lai dzīvotu. Džasmuhīna stāstīs par mīlestību un par brīvību. Mēs neesam brīvi tikmēr, kamēr esam atkarīgi no ķermeņa vajadzībām. Ja šūnu līmenī zinām, ka viss, kas mums vajadzīgs, ir enerģija, kas mūsos jau ir, tad vairs neesam atkarīgi ne no ēdiena, ne siltuma, ne kā cita. Džasmuhīna stāstīs un mācīs, kā atcerēties šo savu iekšējo avotu.

Dalības maksa par abām semināra dienām, 23. un 24. oktobri - 85 Ls.

Ir iespējams piedalīties seminārā tikai pirmajā dienā, 23. oktobrī, no 18.00 līdz 21.00. Dalības maksa par šo dienu 30 Ls. Ja pēc pirmās dienas izvēlēsieties apmeklēt arī otro, jums būs jāpiemaksā atlikusī summa 55 Ls.

Taču Džasmuhīna neparedz iespēju apmeklēt tikai otro semināra dienu 24. oktobrī, jo tai nepieciešama dalībnieku sagatavošana, ko viņa veiks pirmajā dienā.

Pieteikšanās šoreiz obligāta, jo vietu skaits ierobežots!
Piesakieties pa tel. 29176120 vai epastu: iveta.boiko@inbox.lv

Pielikumā plašāka informācija par semināru un Džasmuhīnas vēstule semināra dalībniekiem

Visu mīļu,

Iveta Boiko
SIA "Stellaria"
T. 29176120



Jasmuheen 


VISA VIENOTĪBAS APZIŅA UN DIEVIŠĶAIS „ES ESMU” 
Seminārs Rīgā 2012. gada 23.–24. oktobrī  
„Gara, ķermeņa un prāta vienotība plus tīras un precīzas domas un emocijas, kas ir mūsu patiesais iztikas avots, rada atbrīvotības sajūtu un mieru, ko sniedz laimīga dzīve, skaidra nākotne un ikkatrs tikko izbaudīts mirklis.
Tā tas ir un tā tas vienmēr ir bijis.” 

Vieta: viesnīca „TEATER”, Rīgā, Bruņinieku ielā 6; konferenču zāle 7. stāvā
Data: Otrdien, 23. oktobrī 18.00–21.00 
Trešdien, 24. oktobrī 10.00–18.00
Dalības maksa: 85 Ls par abām dienām; 30 Ls tikai par pirmo dienu, 23. oktobri.
Džasmuhīnas norāde: tie, kas vēlās, var apmeklēt tikai semināra pirmo dienu, 23. oktobrī.
Nav paredzēta iespēja apmeklēt tikai semināra otro dienu: lai piedalītos semināra otrajā dienā, jābūt apmeklējušam pirmo.

Tulkojums latviešu valodā.


Pieteikšanās pa tel. 29176120 vai e-pastu: iveta.boiko@inbox.lv
Iepriekšēja pieteikšanās obligāta, jo vietu skaits ierobežots!

Ja vēlaties nakšņot viesnīcā “TEATER”, lūdzu piesakieties savlaicīgi pa tel. 29176120 vai e-pastu: iveta.boiko@inbox.lv. Semināra apmeklētājiem cena par vienvietīgo numuru 30 Ls,
par divvietīgo 40 Ls.
Tuvākā autostāvvieta EuroPark uz Skolas un Bruņinieku ielas stūra (iebraukšana no Skolas ielas). Cena par diennakti 4 Ls. 

***


Džasmuhīna ir starptautiski pazīstama lektore, māksliniece, mūziķe, grāmatu autore, kas cilvēkiem visā pasaulē stāsta par Dieva doto spēju pārtikt no tīra gaisa. Pati jau divdesmit gadus pārtiekot no prānas, Džasmuhīna ar personīgo piemēru rāda, kādas iespējas mums paveras, dzīvojot kosmiskajā enerģijā.
Viņai ir daudz sekotāju visā pasaulē. Lai palīdzētu cilvēkiem šajā ceļojumā uz savu patieso, dievišķo esību, Džasmuhīna ir radījusi mūzikas un meditāciju audiodiskus, kā arī sarakstījusi vairākas grāmatas.

Vispazīstamākās no tām ir „Dievišķā barība: Dievu ēdiens” (Divine Nutrition: The Food of Gods) „Pārtikt no gaismas” (Living on Light) un „Prānas programma: Efektīva un patīkama evolūcija” (The Prana Program: Effective and Enjoyable Evolution).

Šogad Džasmuhīna savos semināros runā par sekojošām tēmām:

 Iekšējā meistarība & iekšējā neatkarība.
 Darbs ar tīrās kosmiskās plazmas plūsmu kā manifestēšanas metodi.
 Brīvība, ko dod visa vienotības apziņa.
 Sava dievišķuma manifestēšana harmonijā ar visu, kas ir.
 Pārtikšana no prānas – personīgās či plūsmas pastiprināta izstarošana ar mērķi kļūt par devējiem šajā pasaulē, nevis ņēmējiem.
 Iespējas samazināt atkarību no planētas resursiem, palielinot atkarību no saviem iekšējiem dievišķajiem resursiem. 
 Semināru laikā Džasmuhīna strādā ar grupas kolektīvo dievišķo enerģiju, vadot iedvesmojošas meditācijas, piedāvājot metodes un tehnikas, kas palīdz aktivizēt personīgo iekšējo gudrību un intuīciju, lai sasniegtu augstāk minētos un vēl tālejošākus mērķus.  
 2012. gada laikā Džasmuhīna strādā ar augstāko vibrāciju gaismas un skaņas kodiem. 



Plašāka informācija par Džasmuhīnas darbību www.jasmuheen.com 
Visu mīļu, 
Iveta Boiko
T. +371 29176120



Džasmuhīnas vēstule semināra dalībniekiem 

Esiet sveicināti!

Kad lasīsiet šo vēstuli, es būšu Indijā, bet tūlīt pēc tam došos braucienā pa Eiropu un ieradīšos arī jūsu valstī, lai tiktos ar jums. Ir nedaudz dīvaini apzināties, ka šis tik daudzos pareģojumos minētais gads ar visām tā transformējošajām enerģijas straumēm jau tuvojas nobeigumam. Un lai gan šī gada semināru tēma ir „Esības būtība”, es runāšu arī par „Miera paradigmām un programmām” saistībā ar kvantu lauka jeb dievišķo gudrības enerģiju, lai mēs visi spētu plūstoši iziet cauri šim pārmaiņu laikam. 
Es priecāšos tikties ar jums un būšu pateicīga ikkatram, kurš enerģētiski atbalstīs šo programmu un stiprinās kopējo atbalsta lauku. Mana Eiropas tūre noslēgsies Turcijas galvaspilsētā Stambulā, kur es vadīšu Pasaules Miera
dienu 1. novembrī, tādēļ arī mūsu seminārā mēs atbalstīsim šo dienu, darbodamies vienlaicīgā laika ietvaros.

Šobrīd, kad laika cikls tuvojas noslēgumam, mūsu visu un ikkatra dzīvē izšķiroša nozīme ir apzinātai vienotībai un atbalstam. Mūsos katrā dzīvo visviedākais un mīlošākais padomdevējs – mūsu Būtība jeb augstākais es –, kas ir mūsu esības substance, caur kuru mēs elpojam un kuras mīlestības Gaismā dzīvojam. Šī Būtība ir visu valstību un visu dimensiju pastāvēšanas pamats, tā ir visas Radības pamatfrekvence.  
Par to runājuši un to piedzīvojuši šīs zemes svētie, kuri māca, ka mūsu Būtības atmodināšana ir māksla, kas jāmācās un jāapgūst dzīves laikā. Ir daudz ceļu, kurus varam izvēlēties lielajā dzīves spēlē, jo no dievišķā viedokļa raugoties, mūsu ceļš ir tikai ritmu saskaņošana un harmonizēšana, kamēr esam gatavi Debesu valstībai. Un paldies Dievam, tai ir ieejas durvis, tās pastāv kā frekvence, kā mūsu iekšējā dziesma, kas sāk skanēt tad, kad mūsu ritms ir harmonijā ar Debesu valstības ritmu. 
Sekojot šim mērķim un pieskaņojoties 2012. gada enerģijām, stāstīšu jums par vienkāršām, dziļām patiesībām, kas tuvina mūs „gaisa ēdāju” (breatharian) realitātei, un piedāvāšu vienkāršas metodes un tehnikas, kas palīdzēs radīt un atklāt sevī „debesu valstību”.  
Taču būtībā runa iet par mūsu patieso Būtību, jo tikai mūsu Apskaidrotā Būtība dara mūs brīvus tādā pakāpē, ka varam paši izvēlēties, no kā pārtikt. Un tad, kad cilvēks saņem visu savai iztikai nepieciešamo no savas iekšējās Būtības, viņš katrā savā solī un katrā elpas vilcienā izstaro šo sava iekšējā iztikas avota frekvenci, tādējādi palīdzot transformēt šo pasauli par Ēdenes dārzu – tādu, kādu to iecerējis Dievs.   

Novēlu mums visiem atmodināt savu Apskaidroto Būtību un iet pa tās mierpilno ceļu!  

Ar mīlestību, gaismu un prieku,
Džasmuhīna