sestdiena, 2012. gada 6. oktobris

Par destilētu ūdeni

Varbūt jāmaina priekšstati?
Šādu vēstulīti saņēmu no saviem R-Eiropas kolēģiem- tulkotājiem.:)
Māra


Mīļie draugi!

 

Atsaucoties uz jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem, daudzas slimības ir organisma dehidrācijas rezultāts.

Tādas kā:

Sirds kaites

Augsts asinsspiediens

Gremošanas slimības

Artrīts

Locītavu sāpes

Vēzis

Ķermeņa sāpes

Kakla sāpes

Astma

Diabēts

un daudzas, daudzas citas!

 

 

Daudzi cilvēki, kuri cietuši no šīm slimībām un bez panākumiem lietojuši parakstītos medikamentus, ar kuriem tos nodrošinājusi farmācijas industrija, jau pēc neilga laika sajutuši atvieglojumu un dziedināšanu.

 

Ķermenim vajadzīgi kā minimums 2 litri ūdens ik dienas, lai tas spētu optimāli funkcionēt. Šī informācija, protams, nav nekāds jaunums, tikai ļoti daudziem nav skaidras dehidrācijas patiesās sekas.

Kafija, tēja (ar kofeīnu), koka kola un citi dzērieni netiek skaitīti kā ūdens.

 

Vairāk informācijas šeit:

http://www.watercure.com/

The Wonders of Water: Amazing Secrets for Health and Wellness

http://www.watercure.com/wondersofwater.html

Slimību saraksts atrodams lapas kreisajā pusē

 

 

Mīlestību visiem!

Jūte Ute

 

 

P.S. patlaban pati dzeru destilētu ūdeni! Iepriekš biju diezgan pakļāvusi savu organismu dehidrācijai, jo nevaru dzert ūdeni, pat ne filtrētu- mans ķermenis pretojās, varētu izdzert tikai pusglāzīti ūdens un ne vairāk. Bet destilētu ūdeni: bez problēmām! Varu dzert vienu glāzi pēc otras! J

Droši vien parastais ūdens satur kādas kaitīgas minerālvielas pret kurām pretojās mans ķermenis.

Tāpēc saku, ka destilēts ūdens NAV kaitīgs, pretstatā sabiedrībā valdošajiem uzskatiem un agrāk sniegtajai informācijai. Destilēts ūdens izvada no ķermeņa minerālvielas- bet tikai kaitīgās! Tās, kuras ķermenis nevar izmantot un tāpēc uzkrāj audos, locītavās, dziedzeros utt. Un tieši šajās uzkrājumu vietās arī veidojas slimības.

 

 
Vairāk par destilētu ūdeni stāsta Andrew  Norton Webber:

 Citāts no ATBILDES GAISMAS DARBINIEKIEM 4:

Treškārt, jums tagad īpašā godā jābūt tīram, strukturētam ūdenim pietiekošā daudzumā. Es jau teicu čenelingā Rīgā (Čenelings caur M. Šulcu 31.10.10. Publicēts grāmatā “Крайон. Эль Мория. СенЖермен. Счастье быть человеком”. Москва. Амрита-русь. 2012 год [1]) par to, ka jūsu organismi sakarā ar pārkārtošanos cieš no atūdeņošanās. Un papildināšanās ar pilnvērtīgu ūdeni, kuru jūs paši varat ieprogrammēt ar jebkuru noderīgu informāciju, kļūst jums obligāta. Ūdens papildina šūnu līmenī visu jūsu organismu un palīdz jūsu DNS pārprogrammēšanā. Ūdens, būdams tīra Gaismas substance un šķidrs kristāls, palīdz sakārtot saikni ar mainošos pasaules okeānu un ar pašu Gaiju. Ūdenim vajag pievērst īpašu uzmanību. Pat aizejot prāniskajā barošanā, jūs vēl uz ilgu laiku saglabāsiet saikni ar ūdeni.