trešdiena, 2012. gada 4. janvāris

Uzvaras eņģeļu vēstījums 4.janvāris/2012


4.janvāris/2011
 
Mīļajiem pasaules Gaismasdarbiniekiem!
 
Mēs esam Uzvaras Eņģeļu Spēki un nākam šajā laikā, lai sniegtu jums spēcinājumu un sakām, ka jūsu ikdienas pūles frekvenču līmeņu celšanā un mīlestības vairošanā ir saskatāmas augstākos plānos un jūs ikviens kļūstat par Mirdzošo, Starojošo cilvēk-eņģeļi un atrodaties sava Dievišķā mantojuma atcerēšanās procesā. Mēs ejam jums cieši blakus pretim jūsu Meistarības uzvarai, jūsu pacelšanai virs cilvēku stāvokļa, lai jūs varētu piepildīt augstāku Plānu gan savai dzīvei, gan visām jutīgajām Būtnēm uz jūsu Planētas.
 
Ziniet, mīļie, ka Mīlestība IR visspēcīgākais un nepārspējamākais spēks visā eksistējošajā. Nekas nevar būt stiprāks par Mīlestības spēku, tās būtību un esenci, tās visaptverošo pieņemšanu. Paceļot sevi augstākos sevis aspektos, saprotat, ka Mīlestība visā Radītajā ir apmaiņas līdzeklis starp visu galaktiku un visumu iedzīvotājiem. Ziniet, ka ik dienas praktizējot afirmēšanu (apgalvojumu izteikšana) un piesaucot Gaismu, kas jūs esat, jūs atrodaties procesā, lai paši kļūtu par Gaismu; par Gaismu, kas vienmēr esat bijusi, bet tikai esat to aizmirsuši lielajā dualitātes pieredzes gūšanas ceļojumā.
 
Tāpēc lūdzam paturēt prātā to, ka mēs vienmēr esam kopā ar jums, atbalstām jūs, iedrošinām, kad vajag, iedvesmojam un priecējam jūsu sirdis un Dvēseles. Mēs pamudinām jūs un arī paglaudām jums galvu, kad vajag, lai jūs ietu atkal tālāk, mēs veldzējam jūs mūsu eņģeļu mūzikas skaņās, mēs rotaļājamies un spēlējamies ar jums, lai celtu un vairotu jūsu Gaišāko pusi. Ilgi esat atradušies blīvumā, nu šis blīvums salīdzinoši ātri izzūd un pavisam drīz jau redzēsiet tuneļa galu un ieiesiet lielākā Gaismā. Ziniet, ka prieks un smiekli ir ceļš uz Gaišāko pusi, tāpēc piepildiet sevi katru rītu ar Gaismu un Mīlestību, ko mēs jums sūtām un sajūtiet to, izbaudiet to, ESIET Gaisma un Mīlestība!
 
Šajos laikos tieši piepacelta un Izgaismota Dvēsele izjutīs vieglākas sajūtas, jo viss taču sākas ar sevi iekšienē. Jūs esat savas ikdienas pieredzes Radītāji un, ja gadījumā, sastopaties ar to, kas ir mazāks, kā Gaisma un Mīlestība, tad joprojām jums vēl jāapgūst kādas mācības. Mēs sakām, ka arī tās drīz vien beigsies, mīļie, un jūs uzvaras priekā mirdzoši parādīsieties pie skaistās Jaunās Zemes krastiem, pie tās krastiem, ko katrs pats, individuāli un kolektīvi esat radījuši. Apjautiet, ka savas skaistās Būtības Mirdzumā esat visspēcīgākie un stiprākie un, staigājot šo Zemi, jūs svētāt visus ar savu Mirdzumu un Starojumu.
 
Esiet sevī mierā, ziniet, ka viss ir labi un noslēdzas dualitātes pieredzes apgūšanas cikli. Tās ir labas ziņas VISIEM! Uzvara ir jums no dzimšanas piešķirtās tiesības, uzvara ved jūs uz pareizajām vietām, nogādā pareizajā laikā, un viss notiek jūsu augstākajam un lielākajam labumam. Uzvara ir tuvu, un tā ir visaugstākais un labākais iznākums neskatoties uz to ar kādiem notikumiem, situācijām un pārbaudījumiem saskaraties un ejat cauri. Mīliet katru un visu, kas nonāk jūsu Starojumā un ļaujiet savam Kristus Es lielāku piekļuvi katrā šūnā un jūsu Būtības atomā.
 
Mēs esam ļoti pateicīgi par šo iespēju sniegt jums vēstījumu un solām nepārtrauktu palīdzību un atbalstu visā ar ko vien sastopaties savā individuālajā ceļojumā atrodoties uz Pacelšanās ceļa.
 
Ikviens tiekat ļoti Mīlēts.
 
Uzvaras Eņģeļu Spēki
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace. Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 
 
Tulkoja Māra Brante