sestdiena, 2012. gada 7. janvāris

Dzīvošana vienotajā apziņā



Viedas Meistari Šambalas Padomēs iesaka noslēgt 2011.gadu pateicībā; piedodot sev, ikvienam un visam, kas vien reiz noticis un bijis jūsu dzīvē vai ģimenes kokā visu daudzo dzīvju laikā. Tad 2012. gadā kļūsiet par dzīvu gaismas būtības apliecinājumu un dzīvosiet bez vainas, baiļu, vilšanās, nožēlas, pārmetumu sajūtām vai vēl kādām atlikušām ilgām par to, kas bijis vai varēja būt.

Aizvien vairāk veltot sevi un savu uzmanību, dzīvošanai Dievišķajā Mīlestībā un Gaismā, kas ir jūsu patiesā Klātbūtnes esence, ceļas jūsu Gaismas koeficients līdz jūsu prātā vai ķermenī vairs nav vietas ierobežojošām domām un sajūtām. Kad jūs disciplinējat sevi dzīvošanai Dievišķajā Mīlestībā, tad jūsu sirds paliek atvērta Klātbūtnes vadībai un jūs pieredzat aizvien vairāk un vairāk prieka, ko sniedz dzīvošana Vienotajā Apziņā.

Daudzi esat cilvēces jaunās mājvietas radītāji 5.dimensijā, tur ikvienam būs daudz vairāk iespēju. Tie cilvēki, kuri jau sajūt, ka iegājuši Jaunā Zelta Brīvības Laikmeta priekšpilsētā, izstaro jaunus optimisma un sasniegumu līmeņus.

Jūsu pašreizējā Klātbūtne arvien vairāk apjauš skaņas, gaismas un krāsas, kas ir daļa no jūsu komunicēšanās. Mēs iesakām veltīt vairāk uzmanības skaņu kvalitātei, ko radāt sevī runājot un vērot, vai jums ir emocionāla piesaiste tam, ko sakāt. Ja jūsu vārdi ir veldzējoši un mīloši, tad tos kā labus sajūt arī citi. Ja jūsu vārdi, piemēram, piepildīti ar vērtējumu, dusmām vai atriebību, tad tie nebūs labi ne jums, ne arī klausītājiem un tās krāsas, skaņas un ģeometrijas, kas aizies atmosfērā, būs sakropļotas. Ja parādās šāda veida domas, tad iesakām uz brīdi apstāties un ievilkt dažas jūsu Dievišķā Es svētās elpas, lai jūs sajustu savienojumu ar savu Klātbūtni pirms turpinātu komunikāciju.

Daudzi cilvēki sāk redzēt un dzirdēt vairāk par to, kas tiek uzskatīts par „normālu”. Visa jūsu endokrīnā sistēma pāriet uz augstākām frekvencēm, lai spētu uzņemt Gaismas un Mīlestības pieaugumu, un piepilda jūsu dzīvi ar daudz jauniem pārsteigumiem. Jūs varbūt esat pamanījuši, ka mazāk tiecaties pēc cietas barības un vairāk vēlaties uzņemt šķidrumu (tā jūtoties daudz labāk), jo tad visas jaunās enerģijas tiek integrētas jūsu ķermenī. Kad identificējat sevi ar savu prātu, tad dzīvojat „laikā”, kad dzīvojat un identificējat sevi ar ķermeni, tad dzīvojat sava ķermeņa „telpā”, bet patiesībā jūs esat laiktelpas apvienojums.

Jo vairāk savā apziņā atrodaties Dievišķās Klātbūtnes apjausmā, jo vairāk neesat piefiksēts kādai īpašai vietai vai laika zonai, un zināsiet, ka esat tur kur jābūt!

Brīvība ir dabīgs jūsu Klātbūtnes stāvoklis un Pacelšanās šajā brīvībā ir viens no iemesliem, kāpēc izvēlējāties te tagad būt. Mēs nerunājam par pacelšanos kaut kur ārpus jūsu ķermeņa vai pat ārpus jūsu prāta, bet gan par to kā dzīvot te kā Meistaram, kas lieto prātu, priecājas un izbauda savas sajūtas un ķermeni, neesot tajos iesprostoti.

Kristus vai Vienotās Apziņas paceltajā stāvoklī dzīvojošs Meistars pieredz prieku, kas eksistē gan formas, gan bezformas pasaulēs- laicīgajā un mūžīgajās pasaulēs. Šāda Pacelšanās ļauj jums viegli pārvietoties starp pasaulēm, un jums nav jādomā par pārcelšanos uz kādu citu vietu, lai pieredzētu dzīvi paradīzē kā jūsu Klātbūtnes apjausmu.

Turpinot tālāku atmodu un dzīvojot Klātbūtnes apjēgā, jūs būsiet daudz lielākā mierā un priekā, tie ienāks jūsu pasaulē un no mūžības realitātēm sāks nolaisties garīgās vērtības. Ejiet 2012. gadā, zinot, ka separācijas ilūzija ātri šķīst un zūd, zinot, ka jūsu sirdī ir iekodēts Avots, un jums ir potenciāls un visas iespējas staigāt šo Zemi kā dzīvojošam meistaram. Mēs svētām jūs un novēlam pieredzēt vienreizēju Jauno Gadu!

Through Kamala and Sharon Rose
Caur Kamalu un Šāronu Rouzu

Learn more about the Golden Age Courses and Golden Age Teachers Trainings created by the Masters

Tulkoja Māra Brante