sestdiena, 2012. gada 7. janvāris

Ješua"Radīšana jaunajos apstākļos"




Dārgais Ješua! Ar lielu mīlestību un pateicību es sveicu Tevi un visus Augšupceltos Skolotājus! Mūsu nevienkāršajā, unikālajā laikā, globālo pārmaiņu un vispārēja haosa laikā, vecā pasaules struktūra nepielūdzami brūk, strauji un neatgriežami gāžoties neizmērojamā neesamības bezdibenī, un uz šīs baismīgās trako mājas fona jau tagad sāk tik tikko nākt saskatāmi silueti no sengaidītās Jaunās Zemes, piesauktas no mums, garīgiem cilvēkiem, kuri nostājās uz Visvarenā Dieva ceļa un vēlas dzīvot uz tās, cerot uzcelt tur pilnīgi citu, brīnišķīgu un laimīgu dzīvi visiem cilvēkiem bez izņēmuma. Tagad to pagaidām mēs uztveram dvēseles un sirds līmenī un redzam tikai mūsu iztēlē. Vai nav laiks mums ķerties pie konkrētākām darbībām Jaunās Zemes aprīkošanā, vai jānogaida vēl kāds laiks? Neviens nezina, kas būs ar Zemi un mums tuvākajos 2-3 gados. Un tās nav bailes nākamo notikumu priekšā, kuras mēs, savā vairumā, jau esam pārvarējuši savās sirdīs, bet tā ir nenoteiktība esošajā lietu stāvoklī uz Zemes un mūsu dzīvēs turpmākajā perspektīvā. Jau eksistē brīnišķīgs nākošo apmetņu projekts, Anastasijas piedāvāts no Vladimira Megrē literārajiem darbiem, kuras ideja balstās dzimtas muižu uzcelšanā katrai ģimenei, un dažās mūsu planētas vietās tā jau tiek iemiesota, tiesa, ar lieliem sarežģījumiem. Esmu kvēls šī projekta piekritējs un gatavs atdot savu dzīvi tā īstenošanā. Uz Zemes eksistē daudz brīnišķīgu, ekoloģiski tīru dabas vietu šī lieliskā projekta iemiesošanai, piemēram, Kalnu Altajā, kur es pavadīju ievērojamu savas bērnības laika daļu. Anastasijas projekts ir ļoti darbietilpīgs un prasa lielus finansu ieguldījumus, un tāpēc neviļus rodas tāds jautājums. Kā, šī haosa un jucekļa apstākļos, neesot nepieciešamajiem līdzekļiem, īstenot šo cilvēkiem ļoti svarīgo un vajadzīgo projektu? Spēku un enerģijas, bet, pats galvenais, vēlēšanās ir atliku likām, taču ar to noteikti nepietiek, un mums šeit, es uzskatu, bez Augstāko Spēku palīdzības neiztikt! Es, protams, zinu un dziļi saprotu, ka mēs visi esam Radītāji un mums pašiem ir jātiecas uz sava sapņa īstenošanu, taču mums pagaidām nav zināmu pārdabisku spēju, un tādas lietas pagaidām nav mūsu spēkos. Uzskatu, ka tādas lietas mums jādara kopīgi ar Jums! Dzimtas muižas – tas ir viens no variantiem, tās var tikt uzceltas cilvēkiem, kuri vēlēsies tajās dzīvot. Protams, ka reizē ar to ir jāeksistē brīnišķīgām, ekoloģiski tīrām, gaišām pilsētām ar attīstītu infrastruktūru un jaunāko tehnoloģiju. Taču mani tagad vairāk satrauc jautājums, saistīts ar dzimtas muižām. Kaut arī viss pārējais mani arī satrauc ne mazāk! Ceru uz Tavu, kā vienmēr, viedo atbildi! Ar patiesu mīlestību pret visiem Jums!!! (...)

Es sveicu tevi, dārgais, un pateicos par tavu redzes viedokli, tavu redzējumu, tavu ticību un cerību uz to, ka pasaule mainās. Es gribu atgādināt tev šodien, ka šo pasauli maināt tikai jūs, un jūs esat patiesie Radītāji matērijā.


 Atcerēsimies, kā notiek izmaiņas matērijā, un es atgādināšu tev šo mehānismu. Vispirms, jūs esat dievišķas būtnes pēc savas būtības, un tāpēc jūsu aicinājumam augstākiem spēkiem (jūsu uztverē), pašai jautājuma nostādnei aicinājumā pēc palīdzības, jūsu pieejai šo mehānismu sapratnē ir jāizmainās, un tā izmainīsies, tikko kā jūs apzināsieties pilnā mērā, kas jūs esat patiesībā. Pasaule, kurā jūs dzīvojat šeit un kura ir ap jums, – tā ir realitāte, jūsu un jūsu domu radīta. Tā ir gan individuālu domu, gan arī kolektīvu domu radīta.

Tieši šo jūsu radošo spēju, par kuru jūs neaizdomājaties un neņemat nopietni, kamēr atrodaties zemfrekvences matērijas iedarbībā, arī izmantoja tie spēki, kuri savā laikā pieņēma lēmumu pakļaut jūsu apziņu viņu gribai. Kolektīvā realitāte, kura tagad ir radīta jūsu civilizācijā, ir jūsu radīta, un daudzējādā ziņā to vadīja tie, kas mēģināja jūs diriģēt, un, dažreiz, tas tika veikts visai veiksmīgi. Labi zinot, ka tieši jūs esat radītāji pēc savas būtības, viņi rādīja jums jūsu domas virzienu, deva galvenos elementus konstrukcijām, ap kurām bija jākārtojas jūsu domām, un jūs ar savām domām būvējāt to, kas viņiem pašiem nebija pa spēkam, viņi izmantoja jūsu dievišķo spēku. Jūs nekad to neapzinājāties, un es tagad saku jums par to, lai parādītu jums, ka tieši jūs te esat realitātes, visa, kas eksistē ap jums, radītāji. Viss ir cilvēces (šīs civilizācijas) radīts – jūsu radīts, un tā ir jūsu kolektīvā realitāte. Un tas, kas ir iznācis tieši tā, bet ne savādāk, daudzējādā ziņā ir iznācis tādēļ, ka jūsu gribu un jūsu domu virzienu ietekmēja un tika izmantoti jūsu garīgās spējas un jūsu dievišķais spēks.

Tieši šī fakta esamība un tā apzināšanās atļāva visumam iejaukties procesos uz planētas un nodrošināt to, kas notiek te tagad – attīrīšana un jūsu gribas izpausmes dievišķo tiesību atgriešana jums pilnā mērā. Tieši tāpēc pēc to aicinājuma, kas ieraudzīja no šejienes lietu stāvokļa patieso ainu un jūsu civilizācijas ceļa postīgumu zem ļoti viltīgi gudras iejaukšanās, viss visums atsaucās ar mīlestību un līdzcietību un piesauca visus gribētājus jūsu atbrīvošanai no tās negatīvās ietekmes uz jūsu apziņu un jūsu domu virzienu.

Un tā, jums stāv priekšā atcerēties, ka jūs esat dievišķas radības un jums piemīt dievišķs potenciāls. Jūsu doma spēj radīt brīnumus, un jūsu doma radīs šos brīnumus. Tagad situācija veidojas tā, ka mēs palīdzam jums atbrīvoties no negatīvās ietekmes uz jums un atbrīvot tādā veidā jūsu radošās spējas no dažu spēku visumā jūsu izmantošanas egoistiskiem mērķiem. Kas tad notiek tagad, un kā tālāk tiks veikta radīšana? Kā notiek šis process, un kas būs tālāk?

Apzinoties to, ka jūs patiesi esat dievišķas būtnes un jūsu spēja Radīt un Kopradīt – jūsu neatņemamas un likumīgas tiesības, jūs spējat izdarīt apzinātu izvēli, un šo izvēli izdarāt jūs paši. Kā dievišķas būtnes jūs esat neierobežoti un daudzdimensionāli, un tieši jūs piesaucat no visuma visu nepieciešamo radošo enerģiju jaunas realitātes radīšanai. Es speciāli pasvītroju to, lai nebūtu jūsu uztverē šī sadalījuma, ka, lūk, jūs atrodaties šeit, bet mēs augstāk, un bez mums un mūsu palīdzības jūs netiksiet galā ar savu uzdevumu. Tā nav gluži pareiza uztvere, jo jūs atrodaties tiešā mijiedarbībā ar visu visumu caur savas dievišķības un savas neierobežotības izpausmi. Tieši jūs paši spējat pieprasīt tās dievišķās enerģijas, kuras mainīs jūsu realitāti. Un tie, kas ir apzinājušies un izpauduši caur sevi savu dievišķību, to jau dara.

Tieši pēc jūsu lūguma uz planētu tagad nāk tās jaunās plūsmas un attīrīšanas un radīšanas jaunās enerģijas, un tas ir tas, kas ļaus jums atkal iegūt jūsu patieso spēku un patieso skaistumu. Taču ceļš pie šīs iegūšanas iet caur katra no jums savas dievišķības apzināšanos un tās izpausmi. Lūk, kāpēc pēdējā laikā mēs pastāvīgi atgādinām jums par to, ka ir iestājušies apzinātas radīšanas, apzinātas kopradīšanas laiki. Jums ir pilnīgi skaidri jāzina, ko jūs gribat iegūt rezultātā un kādā veidā. Jums ir skaidri jāsaprot, kādā veidā tā jaunā realitāte, ko jūs būvējat savās domās, atbilst tiem dievišķajiem principiem, kuri nodrošina attīstības bezgalību. Šie bāzes principi jums ir labi pazīstami kā nemirstīgām dvēselēm, un to apzināšanās jau matērijā būs jūsu pieprasīta, un tas jau notiek. Viens no principiem jums jau ir zināms, un mēs to apspriedām – radīšana visu dēļ un visu labumam, bet ne sev personīgi.
Jūs tagad esat aizņemti ar to bāzes principu nostiprināšanu uz planētas, kuri nodrošina attīstību, un jūs darāt to caur apzināšanos, darāt to caur sevi personīgi. Visums taču paplašinās katrā punktā, bet ne tikai nomalēs, kā varat jūs iedomāties ar zemes prātu. Paplašināšanās un attīstība notiek katru brīdi un jebkurā daudzdimensionālās telpas punktā. Tieši tas nodrošina attīstību, un tieši tādā veidā Dievs paplašinās un dod iespēju saviem bērniem kopradīt. Tas ir bezgalīgs un ļoti aizraujošs process. Kā dievišķas būtnes jūs to lieliski zināt, un jūs ar savu atrašanos te zemfrekvences matērijās pierādāt, apstiprināt paši sev un savai dievišķībai dievišķās radīšanas pamata tendences un pamata principus.

Un tā, atgriezīsimies pie tā, kas notiek tagad ar jums pašreizējā situācijā uz planētas. Tu pareizi atzīmēji, ka vecā sagrūšana jau ir ļoti labi pamanāma. Tā kā šī sagrūšana ir ieguvusi globālu raksturu, un vairums jūsu zinātnieku atzīst to, ka viņi nespēj izanalizēt iemeslus un ietekmēt procesus. Šī nespēja atrast iemeslus un nokoriģēt procesus ir izskaidrojama ar to, ka jūsu zinātnieki neredz tajā iemeslu garīgo komponenti. Bet mēs ar jums taču jau esam apzinošāki un saprotam notiekošo procesu būtību, vai ne tā? Vienlaicīgi jūs patiešām radāt jaunu realitāti, un radāt jūs to ar jūsu dievišķā spēka palīdzību, tātad, tās enerģijas, ko jūs piesaucat, atnāk caur jums, caur jūsu iekšējo būtību, jūsu dievišķības izpausmi, un atnāk ar augstāku vibrāciju visuma dievišķajiem plāniem.

Tās jūsu uztverē atnāk ar zināmu nokavēšanos, un tas ir dabiski. To materiālo pasauli, to realitāti, kura tagad brūk – tās jūs sajūtat ar ķermeņa starpniecību, tās ir redzamas jūsu acīm, tās uztver jūsu prāts. Tās pašas jaunās enerģijas, kuras jūs piesaucat, nolaižas pie jums, un šis radīšanas process sākas jūsu domu līmenī. To var iztēloties ar sekojošu modeli: jūs apzinājāties, kas jūs esat – jūs apzinājāties, ko jums vajag radīt jaunajā realitātē, jo vecā jūs neapmierina – jūs sūtāt domas Dievam – doma nonāk visuma augstajās sfērās, un, ja tā ir pozitīva un tēmēta uz attīstību, tā atrod atbalstu – notiek radīšanas enerģiju un programmu jaunajai radīšanai, ievietotu jūsu domās, formēšana – nolaišana jūsu materiālajā visumā (jūsu realitātē). Redzat, tas sāk strādāt mazliet ar nokavēšanos, notiek jauno radīšanas enerģiju uzstādīšana. Process ir sācies, un to apturēt vairs nav iespējams, tas tiks pabeigts.

Jūs tagad atrodaties tajā jūsu ceļa nogrieznī, kad radīšanas enerģijas jau nāk uz planētu. Tās jau ir šeit, tāpēc ir ļoti svarīgi, lai jūs apzināti pieslēgtos jaunās realitātes radīšanas procesam. Enerģijas ir atnākušas, taču tās prasa matērijā detalizētu piestrādi un izstrādi.

Ideja par dzimtas muižām – lieliska ideja, un tai patiešām piemīt liels garīgs potenciāls, liek atdzimt ļoti daudzām, uz laiku aizpurvotām jūsu patiesām spējām un jūsu radošām iespējām. Jūsu spējām dzīvot harmonijā ar dabu, jūsu spējām būt ar harmoniskām attiecībām ģimenē un nodot visu pozitīvo garīgo pieredzi no paaudzes uz paaudzi. Šī ideja ir labi parādīta un aizmetusies laikā, un tāpēc tā ir atradusi atbalstu daudzās sirdīs un prātos, un tas, ka jūs iemiesosiet šo ideju, – nav vērts šaubīties. Pats galvenais, kas jums tagad ir jādara, tas ir, neraugoties uz haosu un jucekli reālajā pasaulē, neskatoties uz visiem redzamajiem sarežģījumiem ar veco radīšanas instrumentu izmantošanu (konkrēti – finanses), jums ir nepieciešams turpināt domas līmenī ļoti skaidri izstrādāt ideju, jums vajag piepildīt to ar jūsu siržu mīlestību un patiesumu. Jums vajag apgarot šo ideju.

Kāpēc tevi pārsteidz, ka veco enerģiju vecie instrumenti nestrādā jaunām idejām, balstītām uz jaunām enerģijām? Piekrītiet – tas ir likumsakarīgi. Vecie instrumenti pieder vecajām enerģijām, un tie ir jūsu apziņas paverdzināšanas, jūsu radošo spēju bloķēšanas instrumenti, un tie ienesa daudz nepatīkama jūsu dzīvē. Kāpēc šiem līdzekļiem, kuri tagad brūk, šīm struktūrām, kuras brūk, ir jāstrādā? Jums vajag atbrīvoties no vecajiem priekšstatiem un nemēģināt piesaukt vecās enerģijas, brūkošas konstrukcijas un realizācijas mehānismus jūsu jaunā sapņa īstenošanai. Tas nestrādās un netiks izmantots jaunajā radīšanā. Netiks izmantots kaut vai tāpēc, ka tas atrodas konfliktā starp jūsu jaunajiem mērķiem un tiem mērķiem, kuri bija agrāk.

Ko tad jums darīt šajā jaunajā situācijā, kad jūs ar savu zemes prātu neredzat risinājumus to šķēršļu pārvarēšanā, kuri parādās jūsu ceļā? Jūs esat apmulsuši. Jums ir jauni mērķi, taču, no otras puses, jums tagad nav instrumentu šo ideju īstenošanai. Taču jūs aizmirstat, palaižat garām vienu ļoti svarīgu momentu: instrumenti jaunajai radīšanai, jaunu ideju izpildei jau ir, tie jau ir uz planētas, taču tie vēl nav ieguvuši tās precīzās un skaidrās formas, saprotamas jūsu zemes prātam. Šajā starpbrīdī, kad jūs jūsu uztverē vēl turaties pie vecajiem instrumentiem un neredzat jaunos instrumentus, jums ir ļoti svarīgi palikt garīga miera, harmonijas un ticības stāvoklī. Jums ir ļoti svarīgi uzticēties savai dievišķībai, uzticēties Dievam. Kopā ar radīšanas enerģijām jūs piesaucāt arī jaunos radīšanas instrumentus, vienkārši tie vēl nav izpaudušies matērijā. Jums ir ļoti svarīgi tagad turpināt savu attīstību un paplašināt savu apziņu. Kāpēc jums tas nepieciešams? Tam, lai izmantotu jaunos instrumentus, jums jūsu paplašinātās apziņas stāvoklis, pilnīgi jauna pasaules uztvere būs ļoti vajadzīgi. Jums ir nepieciešams atlaist visu veco sevī, visu nevajadzīgo izvākt no sevis, izvākt visas šīs mentālās un emocionālās piesaistes un atbrīvot vietu jaunajam. Tieši tad jūs spēsiet pietiekami ātri ieraudzīt jūsu jauno ideju optimālās iemiesošanas ceļus, un jūs necerēsiet uz vecajiem radīšanas instrumentiem, bet ieraudzīsiet jaunos.

Atrodoties paplašinātas apziņas stāvoklī, atrodoties mierīgā un harmoniskā stāvoklī, faktiski atrodoties Kristus-apziņas stāvoklī, jūs ne tikai spēsiet ieraudzīt šos jaunos instrumentus, jūs spēsiet tos izmantot! Un tas ir ļoti svarīgs moments, kuram es lūdzu jūs pievērst uzmanību: atlaist visu veco, atlaist visu, kas atturēja jūs, visu, kas traucēja jums realizēt jūsu radošo potenciālu. Jo tas, ko tu novēro kā lieliskas idejas realizācijas stuporu, – tas taču ir apstiprinājums tam, ka jaunā ideja nevar tikt realizēta pēc vecajām ideju realizācijas shēmām un mehānismiem. Jums vajag saprast, ka tas ir likumsakarīgi, ka tas ir pareizi un tas ir loģiski. Jūs piesaucāt jaunu realitāti, jūs piesaucāt jaunas idejas un tām, bez šaubām, ir jāīstenojas, un tās īstenosies ar jauniem mehānismiem un jauniem garīgiem līdzekļiem, un principiāli jaunām pieejām un tehnoloģijām.

Nedaudz rezumēsim rezultātus. Un tā, jaunās enerģijas un jaunie mehānismi jūsu radošo ideju izpildīšanai jaunajos apstākļos un jaunajā apziņas stāvoklī jau ir jūsu piesaukti un atrodas uz planētas, tie jau ir te un turpinās ienākt. Tie atbalstīs visu jauno radīšanu, jūsu aicinātu izmainīt jūsu kolektīvo realitāti. Jums ir nepieciešams mierīgi pārdzīvot to pārejas stāvokli, kad vecie mehānismi nestrādā, bet jaunie vēl nav redzami. Tam, lai paātrinātu procesu, jums ir nepieciešams nostiprināt sevī Kristus-apziņas principus un enerģijas un pāriet apzinātas radīšanas stāvoklī. Galvenās pazīmes, kuras pavada visu jaunās radīšanas darbību – tas ir tas, ka, neskatoties uz visu haosu un sabrukumu, kurus jūs novērojat apkārtnē un pasaulē, jūs turpināt atrasties mierīgā un harmoniskā stāvoklī. Jūsu domai un jūsu vēlmēm ir jābūt sakoncentrētiem uz jauno radīšanu, un ārējiem realitātes izsaukumiem, kurus novēro jūsu acis, nav jātraucē jūsu harmonija un jūsu Mīlestības pret pasauli stāvoklis. Jaunās enerģijas nāk uz planētu caur jums, pēc jūsu aicinājuma, un to kvalitāte ir tiešā atkarībā no tā, kādā stāvoklī atrodaties jūs paši. Cik jūs esat harmoniski, skaisti, cik mierīgi un pārliecināti par sevi, cik jūs izpaužaties kā mīlošas dievišķas radības, tik jaunās enerģijas nāks pie jums un palīdzēs jums jūsu jauno ideju un jaunās realitātes, pilnīgi jaunas jūsu eksistences paradigmas īstenošanā. Tie mehānismi, kuri strādāja veco enerģiju apstākļos, vairs nestrādās, bet jaunie mehānismi izrādīsies jums daudzējādā ziņā negaidīti un efektīvāki. Tie atvērsies jūsu uztverei, un jūs lietosiet jaunos instrumentus. Jūsu ticības spēks, jūsu patiesums un jūsu garīgais skaistums izšķir tagad ļoti daudz ko, un tie izšķir, pirmkārt, to izmaiņu, kuras notiks jūsu reālajā dzīvē, ātrumu un intensitāti. Es vēlu jums visiem panākumus jūsu jauno ideju realizācijā, viedumu un jūsu iekšējā skaistuma izpausmi ikdienu, ik stundu un ik minūti. Tā ir pilna ķīla jūsu panākumiem, jūsu ideju un jaunās esības realitātes ātrākai realizācijai.

ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 24.06.2009. Nika
 tulkoja Jānis Oppe