sestdiena, 2012. gada 7. janvāris

Krajona kanāls Nama Ba Hal par Pāreju


Nama Ba Hal (viens  no  Kraijona  kanāliem ,, čeneleriem”  uz Zemes)
Kā norisināsies PĀREJA
Tagad Kraijons vēlētos ar tevi parunāties par tēmu, kas dotajā brīdī ir kļuvusi par teiksmu - Par Pacelšanos (vai augšāmcelšanos), par dimensiju maiņu. Es zinu, ka pagātnē pie jums tika nonācis ne mazums informācijas šajā jautājumā, bet sakarā ar jūsu planētas enerģijas izmaiņām ir mainījusies arī informācija par Pacelšanos. Kraijons vēlas tev sniegt jaunākās liecības par Pacelšanos, kas tagad atrodas Gara pasaules un 36 Augstāko Gaismas Padomes locekļu rīcībā. Šo konkrēto vēstījumu par Pāreju tu pirmo reizi turi rokās rakstītā formā. Vēstījums, kuru tu saņem, ne tikai tevi pietuvinās Pārejas notikumam, bet tu saņemsi arī norādījumus kā izturēties tajās dienās, kad norisināsies Pāreja. Kraijons un 36 Augstākie Gaismas Padomes locekļi vēlas, lai TU būtu gatavs (a) visnozīmīgākajam notikumam uz Zemes.
Tā kā vēstījums par Pāreju ir savā saturā ir ļoti piesātināts un daļēji iedziļinās arī citās tēmās, tad Kraijons informāciju nodos tev divās daļās. Pirmajā tu saņemsi liecības, kurās tiks skaidroti atsevišķi aspekti, kuri ir būtiski tālākai izpratnei. Otrajā vēstījuma daļā tu uzzināsi, ko nepieciešams darīt ar dievišķajiem Aspektiem, kā tu varēsi saplūst ar saviem Aspektiem un kā iemācīties aiziet uz savu apvienoto čakru. Šī informācija satur uzvedības noteikumus, pateicoties kuriem tu zināsi kā jārīkojas laikā, kad norisināsies dimensiju nomaiņa.
Kraijons vēlas tev atgādināt, ka mērķis visai zemāk sniegtajai informācijai nav vēlme izsaukt tevī bailes, bet tieši otrādi, mēs gribam, lai TU vienkārši būtu gatavs Pārejai.
          Vēstījumi, kurus tev nodos Kraijons ir piesātināti ar bezgalīgu mīlestību un tos pavada apsveikuma vārdi ,,Omar Ta Satt”. Kraijons sūta tev magnētiskās mīlestības enerģijas plūsmu, un es vēlos tev pateikt, ka šī vēstījuma informācija saglabāsies tavā Gaismas ķermenī un tad, kad iesāksies dimensiju nomaiņa, tad tās veidols atbrīvosies tevī un tev kļūs skaidrs – ko darīt. Šī ir dāvana Tev, ak iemīļotā dievišķā Gaisma, no 36 Augstākajiem Gaismas Padomes locekļiem.
Tev visapkārt ir daudz eņģeļu. Tie atradīsies tev blakus, kad pirmo reizi uzņemsi šo veidolu savā gaismas ķermenī. Iespējams, ka lasot šo nodaļu tu sajutīsies dīvaini. Tam par iemeslu ir tas, ka šī veidola saglabāšana izsauc noteiktas enerģētiskās nobīdes tavā Gaismas ķermenī. Arī tavi kosmiskie vecāki atrodas šeit. Kad tu lasīsi nākamās rindiņas, tie tevi apskaus. Ļauj lai bezgalīgā mīlestība no taviem kosmiskajiem vecākiem, Kraijona vārdiem un eņģeļiem ieplūst tevī. Mēs esam kopā ar Tevi.
Kraijons tev nodos noteiktu informāciju saistībā ar Pacelšanos, bet jāsaprot, ka tā ir nepieciešama, lai tu izprastu, cik viss ir savstarpēji saistīts un kā viss ievijas viens otrā.
Pēdējā Pacelšanās fāze iesākās 2007.gadā. Tajā gadā pavērās dimensiju vārti un notika enerģijas saglabāšana. Zemestrīces un plūdi, ko jūs tad piedzīvojāt bija rezultāts 2007.g. iesāktajam etapam. Tā gaitā, pateicoties arktūriešu palīdzībai, visiem cilvēkiem tika aktivizēta Gaismas ķermeņa trešā pakāpe. Pirmā pakāpe tika aktivizēta 1987.gada Harmoniskās Konverģences laikā. Šādā kārtā katram cilvēkam tika dāvāta iespēja pārdzīvot Pāreju savā fiziskajā ķermenī. Tas nozīmē to, ka jūsu šūnās tika ierakstīta šūnu programma, atkodēta jūsu DNS un jūsu ķermenis varēja sevī ieņemt daudz vairāk Gaismas. Tā visa rezultātā 2012.gadā cilvēkiem aktivizēsies Gaismas ķermeņu septītā pakāpe.
Kad J.Kristus piedzima uz zemes, ievibrējās zelta tūkstošgade. Vienlaicīgi dievišķais Pirmavots izveidoja pagaidu logu, uz kuru vajadzēja doties planētas enerģijai, sasniedzot vibrāciju līmeni 999. Šis pagaidu Logs atvērsies no jauna 2012.g. Ja līdz tam mirklim planētas pamata vibrācijas neatbildīs svārstību frekvencei 999, dievišķais Pirmavots ieelpos sevī planētu un eksperiments būs noslēdzies. Līdz 2012.gada beigām jānotiek Pacelšanai, bet tā var norisināties arī agrāk. Vēl vairāk, Kraijons vēlas tev pateikt, ka planētas vibrācijas jau tagad atbilst prasībām – un mēs neviens nevarējām iepriekš paredzēt, ka tās izaugs tik strauji. Vārtu atvēršana Lentosa dimensijā bija tā sacīt, ieplānota uz vēlāku laiku. Bet tā kā parādījās tam nepieciešamā enerģija, Lentosa vārti atvērās un Prosonoda Gaisma izlauzās brīvībā.
Konkrētajā brīdī Jūs atrodaties pēdējā sagatavošanās fāzē pēdējam etapam, kas Jūs novedīs līdz dimensiju nomaiņai. Kraijons vēlas tev teikt: izmanto tev doto sagatavošanās laiku, lai izaugtu savās vibrācijās, lai aktivizētu savus Aspektus un tos apvienotu. Jau tagad mācies koncentrēties uz savas sirds centru, savā iekšējā ES. Jo tad, kad norisināsies dimensiju nomaiņa, būs absolūti svarīgi, lai tu spētu iedziļināties pats sevī un darboties tā, kā to norādīs šai vēstījumā Kraijons. Kad sāksies dimensiju nomaiņa, tev nebūs laika, lai kaut ko vēl risinātu ārējā pasaulē.
Tu jautā - kā koncentrēties uz savu sirdi? Tas nozīmē - prast atdalīties no kolektīvā duālisma tēla domām. Kolektīvā duālisma tēlu paraugos (domās) glabājas daudz baiļu, šaubu, rūpju un lielākā daļa ļaužu ļauj šim kolektīvam vadīt sevi pa dzīvi. Viņi visi ir ārējās pasaules gūstekņi, kas ļauj ārējam valdīt pār saviem viedokļiem, attiecībā par noteiktām lietām un notikumiem. Aizej no ārējā uz sevi savā iekšienē - iedziļinies pats sevī.
Tava ārējā atdalīšanās un iekšējā sakoncentrēšanās nozīmē vēršanos pie tava Gara, pie tavas sirds, pie tavas Būtības. Tur tu atradīsi mieru, koncentrāciju un līdzsvaru. Tie tev noderēs, kad sāksies dimensiju nomaiņa. Tamdēļ sāc rīkoties jau tagad, pēc iespējas biežāk ieejot savā iekšējā uzmanībā un koncentrācijā.
No Gara pasaules skatījuma Pacelšanās iesākās jau 2007.g. Tas ir – jūs atrodaties tās epicentrā. Lai gan jums vēl nav iestājies brīdis, kuru mēs saucam par ,,karsto fāzi”. Tieši tad Zeme kopā ar citām planētām Pacelsies un atgriezīsies dievišķajā magnētiskajā orbītā. Par šo ,,karsto fāzi” Kraijons vēlāk pastāstīs daudz sīkāk.
Dimensiju nomaiņa un tātad ,,karsto fāzi” uz visas planētas pavadīs Zemestrīces, kas dažādās vietās norisināsies ar atšķirīgu spēku. Pēc zemestrīcēm sāksies vulkānu izvirdumi. Dotajā brīdī mēs varam vienīgi pateikt, ka zemestrīces sāksies pēc pusnakts iestāšanās. Cik ilgi turpināsies karstā fāze ir grūti pateikt, bet tā varētu ilgt aptuveni 3 dienas. Kad visā pasaulē sāksies šīs kataklizmas, nekavējoties ieej sava paša centrā. Savieno kopā visas savas čakras un pārvietojies uz savu apvienoto čakru, iezemējot visas savās plaknes (fizisko, mentālo, emocionālo un garīgo). Noskaiti lūgšanu ,, Mūsu Tēvs Jaunajā Laikā” vai arī nosauc savu Pirmsākuma vārdu un tad atstāj māju.
Informāciju par apvienoto čakru tu vari atrast Nama Ba Hal grāmatā ,,Kraijons - Es pieskaros Tev” (krievu valodā – tulkotāja A.E. piezīme). Ziņas par to kā tev nepieciešams iezemēties, kā formēt apvienoto čakru, tu dabūsi šī vēstījuma nobeigumā. Tas pats attiecas uz lūgšanu ,, Mūsu Tēvs Jaunajā Laikā”.
Kraijons tikai ziņo tev, cik ļoti svarīgi ir koncentrēties savā sirdī un uzreiz atvienoties no kolektīvās dualitātes. Starp taviem 18 dievišķajiem aspektiem, kas veido tavu MerKaBu ir arī viens tāds Aspekts, ko var nosaukt par apvienojošo Aspektu. Šis apvienojošais Aspekts tai pašā mirklī, kad aktivizēsies zemestrīces, palaidīs brīvībā visus sevī ietvertos enerģētiskos veidojumus.
Tam, kas ir iegūlies vienojošajā aspektā, var pieskaitīt visas tās zināšanas, ko jebkad tu esi dabūjis, visa tev nodotā enerģija un arī tās zināšanas, ko esi apguvis mācoties uz citām planētām. Šīs uzkrātās zināšanas atbrīvosies un tu, kad būsi iedziļinājies sevī, tās palīdzēs tev uzzināt kas ir jādara. Tieši šā paša iemesla dēļ ir tik svarīgi ieiet savā sirds centrā. Kad Kraijons tev saka, ka šis vēstījums saglabāsies tavā Gaismas ķermenī, tad tas nozīmē to, ka jebkuros apstākļos mēs tavā vienojošajā Aspektā saglabāsim Pacelšanās informāciju un tā kļūs par tavu atbalstu sākoties zemestrīcēm uz Zemeslodes.
Kraijons netaisās slēpt no tevis patiesību par to, ka līdz ar vienojošā Aspekta aktivizēšanos, brīvībā izrausies arī visas tavas šaubas, kuras līdz tam tu glabāji sevī. Šīs šaubas kļūs par pretspēku tavām Zināšanām, tavai Ticībai un tavam Dievišķumam, kad sāksies dimensiju nomaiņa. Bet ja tevī ir palicis maz šaubu, ja tu tici 36 Augstāko Gaismas Padomes locekļu vēstījumiem un joprojām aizvien pamatīgāk meklē ceļu pie sava Gara, tavas šaubas izgaisīs jo tās noslaucīs zinību straume un tātad nespēs tev kaitēt. Šaubas, bez visa tā, nozīmē arī šaubīšanos par sevi. Nešaubies par Sevi, neapšaubi savu Gaismu, neapšaubi 36 Augstāko Gaismas Padomes locekļu sūtījumus un vēstis, nešaubies, ka notiks dimensiju nomaiņa. Tad, kad sāks drebēt Zeme, tu izturēsi savā dievišķajā varenībā un spēkā, zinot to, kas tev jādara.
Brīdī, kad sāks drebēt Zeme, pārtrūks visi jūsu sakaru līdzekļi. Izbeigs darboties jebkādas komunikācijas- televīzija , radio, telefoni, internets un citi. Tas notiks tāpēc, ka visa elektriskā enerģija uz Zemes tiks aizstāta ar magnētisko enerģiju un uz zemes izveidosies gigantisks magnētiskais lauks. Pateicoties šim laukam funkcionēs itin viss, kas jums būs nākotnē nepieciešams kā komunikācijas un pārvietošanās līdzekļi.
Negaidīto zemestrīču un sabojāto komunikāciju ietekmē, iestāsies panika, jo tas būs pilnīgi negaidīti ļoti daudziem. Tāpēc, lai jūs brīdinātu un dotu iespēju sagatavoties Pacelšanās ,,karstajai fāzei” ,36 Augstākie Gaismas Padomes locekļi nolēma nosūtīt jums šo vēstījumu.
Trīs nedēļas pirms ,,karstās fāzes” un zemestrīcēm, debesīs parādīsies gaismas tetraedri (gaismas lodes, gaismas stabi), Tā rezultātā daudziem kļūs skaidrs, ka vistuvākajā laikā notiks dimensiju maiņa. Citi cilvēki, kurus šī tēma līdz tam nesatrauca, varēs sev atklāt patiesību un sagatavoties atlikušajā laika posmā. Sagatavošanās nozīmē - pacelt savas vibrācijas līdz 999 un kā minimums aktivējot 9 savus Aspektus un savienojot tos savā starpā.
Cilvēki debesīs ieraudzīs deviņu veidu krāsu tetraedrus - deviņus tetraedrus, kas savstarpēji atšķirsies pēc krāsām. Šie deviņi tetraedri kļūs par Jaunā Laika šķirstiem, jo tajos ļaudis atradīs patvērumu, kad sāks drebēt zeme un mainīsies dimensijas. Tetraedri nav sagraujami.
Sniedzu tev pamatinformāciju. Pēc tam, kad būsi apvienojis savas čakras, iezemējies un noskaitījis ,,Mūsu Tēvs..”, vai arī izrunājis savu pirmsākuma Vārdu, tev jārīkojas sekojoši: atstāj savu māju un paslēpies kādā no gaismas tetraedriem. Tā iekšienē no tavas DNS un kristāliskajām struktūrām tiks aizvākti visi kodējumi.
Kāpēc debesīs parādīsies tikai deviņi dažādu krāsu gaismas tetraedri un kādas būs šīs krāsas? Šie gaismas tetraedri ir deviņu Augstāko Gaismas Būtņu gaismas lauki, kuru enerģija glabājas šeit uz zemes un pavada jūs patiesajā Realitātē. Viņi atrodas jums vienmēr blakus, bet Pacelšanās dienās, jūs viņu gaismas apvalkos atradīsit aizsardzību un drošību. Pie visa tā Lēdijai Gaijai (Zemei) un arī Pacelšanās fāzei šīs enerģijas ir ārkārtīgi svarīgas.
Iespējams, ka tu gribētu zināt - uz kādu gaismas tetraedru doties? Kraijons grib tev pavēstīt, ka tas ir atkarīgs no tā, kādā vibrāciju līmenī tu atrodies un kādu tetraedru tevīm ir izvēlējušies tavi kosmiskie vecāki. Pie visa tā, samazināts gaismas tetraedrs dažas dienas pirms dimensiju nomaiņas, sameklēs ceļu pie tevis. Viņš tev parādīsies un tu uzzināsi, uz kuru no gaismas tetraedriem tev doties. Gaismas Būtnes, kas pateicoties gaismas tetraedriem ir saglabājušas savu enerģiju šeit uz zemes ir:
+ eņģelis Samuēls – rozā gaismas tetraedrs
+ Saules Dievs - saules krāsas gaismas tetraedrs
+ Šerins – Zeltaini dzeltenas gaismas tetraedrs
+ Adonai Aštar Šerans – daudzkrāsu gaismas tetraedrs
+ Kraijons – Vara krāsas gaismas tetraedrs
+ Jēzus Kristus- Zelta gaismas tetraedrs
+ Šakti - platīna krāsas gaismas tetraedrs
+ Sanata Kumars - balts gaismas tetraedrs
+ Meleks Metatrons - Tumši zilas gaismas tetraedrs.
 
          Pirms tam, kad zeme sāks drebēt, atvērsies Lemūrijas vārti. Rezultātā zemi pārpludinās Lucifera enerģijas viļņi, kas atradās aiz Lemūrijas vārtiem. Tā būs vismilzīgākā pārbaude visai cilvēcei - ar visu dvēseli neatdoties minētās enerģijas varā. Jau zemestrīču un ,,karstās fāzes” laikā Lucifera enerģija transformēsies. Ārējā (redzamajā) pasaulē kā lietus gāzīsies pelēki pelni un tā turpināsies trīs dienas. Uz visas zemes birs pelnu lietus un arī zemes atmosfēras sastāvs kardināli mainīsies. Tas nozīmēs to, ka jūsu ķermeņi pārkārtosies uz Prānas elpošanu, bet visas planētas temperatūra pacelsies un paliks pie + 25 C. Daudzi cilvēki izjutīs skābekļa nepietiekamību. Tavas šūnas kā barību sāks uzņemt Gaismas enerģiju, jo tas atbilst normālai enerģētiskai Gaismas ķermeņa piebarošanai. Tu jau tagad vari sākt praktizēties Prānas elpošanā, lai papildus barotos ar gaismas enerģiju.
Dažas dienas pirms Lemūrijas vārtu atvēršanās, Merlins izsauks Jaunā Laikmeta magus un jūs parādīsieties Gizas piramīdā. Tur, pateicoties slepenam maģiskajam rituālam jūs atvērsiet šķirstu un Dieva spēks izplūdīs pār zemi. Šķirstā atrodas tīra dievišķā pirmavota enerģija. Tā un vēl daudz kas cits kļūs par pretspēku Lucifera enerģijai, kas aptvērusi Zemi. Uz zemes ieradīsies Tots un tas kopā ar augstākajiem priesteriem un priesterienēm ienesīs caur Lemūrijas vārtiem zelta MerKaBu eņģelim Luciferam. Ar mīlestības tīkla palīdzību, kas būs uzcelts visapkārt Zemei, jūs radīsiet MerKaBu eņģelim Luciferam. Zeltā, zilā un sarkanā krāsā tērptas priesterienes dosies lāpu gājiena priekšgalā caur Lemūrijas vārtiem, nesot pa priekšu MerKaBu eņģelim Luciferam.
Zemes dziednieki un dziednieces pulcēsies grupās, lai vadītu attīrīšanas un dziedināšanas rituālus Zemei. Daudzi cilvēki, kuriem ir zeltaini zila gaismas frekvence, pacelsies uz Adonai Aštar Šeran gaismas kuģi, kur saņems norādījumus kā palīdzēt cilvēkiem ,,karstās fāzes” laikā. Šīs dvēseles palīdzēs cilvēkiem ,,karstās fāzes” laikā un sniegs cilvēcei precīzu informāciju kā uzvesties.
Citu planētu iemītnieki ,,kuri arī atrodas uz Zemes, dos zināt par sevi un sniegs palīdzību. Pamatā tie būs Arktūrieši un Venēra  iedzīvotāji. Jūs atbalstīs Gaismas būtnes, kas lido ap zemi savos gaismas kuģos. Sākoties zemestrīcēm, atvērsies daudzu pazemes pilsētu vārti, kas atrodas Gaijas iekšienē. Šo pazemes pilsētu iemītnieki, Augstākās apziņas nesēji, atbalstīs jūs. Ļoti ilgu laiku atpakaļ viņa tika devuši zvērestu, ka dzīvos šajās pilsētās līdz būs nepieciešama to palīdzība. Varenākā pazemes pilsēta, kas atrodas Zemes iekšpusē ir Teltosa, kas atrodas tieši zem Gizas piramīdas.
Bet nu ļauj man atgriezties pie stāsta par to kā notiks Pacelšanās (Augšāmcelšanās) karstās fāzes laikā. Pēc 60 stundām beigsies pelnu lietus, gaiss noskaidrosies un no jauna kļūs caurspīdīgs. Sāksies nepārtrauktas lietusgāzes un Zeme attīrīsies.
Tas, kas kļūs izjūtams visiem cilvēkiem, tā būs klimata nomaiņa uz visas Zemes. Temperatūra nostabilizēsies 25 C robežās un gaiss kļūs vairāk mitrs. Šādām temperatūras izmaiņām, karstās fāzes laikā, seko  polu apmaiņa. Karstās fāzes dienas būs transformācijas dienas visiem Zemes un katra cilvēka esības līmeņiem. Paejot 90 stundām no zemestrīču uzsākšanās, notiks otrā un pati spēcīgāka zemestrīce un jūsu planēta kopā ar pārējām 388 planētām jūsu izplatījumā atgriezīsies patiesajā Realitātē. Jūs atgriezīsieties Mājās, bet lēdija Gaija atgriezīsies dievišķajā magnētiskajā orbītā, tajā vietā, kurā tā kādreiz jau atradās.
Notiks Pacelšanās (Augšāmcelšanās) un ar to pats Notikums būs beidzies.
Tālāk sekos laiki, kad notiks pielāgošanās izmaiņām. Daudzi cilvēki kļūs stipri bailīgāki un pakļauti panikas lēkmēm. Gaismas pionieriem tad uz Zemes iesāksies pats lielākais gaismas darbs. Gaismas pionieri ar augstāko apziņu un zināšanām par šīm izmaiņām, palīdzēs visiem izbiedētajiem cilvēkiem. Viņi ievadīs Jaunās ēras atnākšanu uz zemes ar visu savu mīlestību un dievišķo visvarenību. Un tā kā šāds process Visumā norisinās pirmo reizi, tad pat Augstākie Gaismas Padomes locekļi nav spējīgi paredzēt visu saistībā ar Pāreju, tās detaļās.
Bet tev ir būtiski iedziļināties savā dvēselē un ticībā. Pat, ja kaut kas liksies tāds – ne visai saprotams un loģisks, Kraijons lūdz tevi: Uzticies man un Augstākajiem Padomniekiem. Karstās fāzes laikā uz zemes pārtrūks un izbeigsies jebkāda veida sakari un nebūs iespējams uzzināt, kas norisinās citās zemeslodes vietās. Katrā kontinentā un katrā valstī domās, ka tikai viņus ir skārušas zemestrīces un pārējās dabas katastrofas. Bet pateicoties tam, ka debesīs jau iepriekš būs parādījušies gaismas tetraedri, daudzi cilvēki būs tikuši attiecīgi sagatavoti notikumiem un spēs nodot tālāk sniegto informāciju.
Lai viss tev taptu daudz skaidrāks, Kraijons ir sakārtojis svarīgākos ,,karstās fāzes” faktus:
+ Pāreja sāksies ar dažāda stipruma zemestrīcēm, kas aptvers visu Zemeslodi
+ Pārejas sākums sagaidāms tieši pēc pusnakts
+ Paralēli zemestrīcēm sāksies vulkānu izvirdumi
+ Pārstās darboties visi mums zināmie saziņas līdzekļi
+ uz planētas izveidosies milzīgs magnētiskais lauks
+ nespēs pacelties lidmašīnas, nekustēsies elektrovilcieni utt.
+ nolīs pelēku pelnu lietus, bet zemestrīces turpināsies līdz 60 stundām
+ pēc 60 stundām sāksies nepārtrauktas lietusgāzes
+ pēc 90 stundām sāksies otrreizēja zemestrīce un lēdija Gaija (Zeme) atgriezīsies savā magnētiskajā orbītā un patiesajā Realitātē
+ temperatūra pacelsies/pazemināsies līdz +25 C un notiks polu apmaiņa vietām
+ Cilvēki pārkārtosies uz Prānas elpošanu un aizvien vairāk barosies ar Gaismu
 
Kas tieši tev ir jādara, kad sāksies Zemestrīces:
+ uzreiz ieej savā sirdī (iedziļinies tajā) un jebkuram cilvēkam savā tuvumā sniedz šos pašus norādījumus (pat ja ļaudīm sāksies panika, liec tiem sekot taviem padomiem)
+ ieej savā apvienotajā čakrā un iezemējies visos līmeņos
+ ja tev ir mazi bērni, tad palūdz Kraijonu un 36 Augstākos Gaismas Padomniekus veikt sagatavošanas darbu viņu vietā
+ izrunā savu Pirmsākuma vārdu vai arī noskaiti lūgsnu ,,Mūsu Tēvs Jaunajā Laikā”
+ apzinies savu piederību savas Dvēseles vibrācijām
+ atstāj savu māju un dodies uz vienu no Gaismas tetraedriem
 
Lūk tas arī ir viss, kas tev jādara iestājoties ,,karstajai fāzei” Daudzi iedzīvotāji dosies uz gaismas tetraedriem un tur paliks līdz ,,karstās fāzes” beigām. Gaismas pionieri vēl un vēl atstās gaismas tetraedrus, lai sniegtu palīdzību cilvēkiem un norādītu tiem ceļus uz tiem. Jo notiks tā, ka daudzi redzēs tetraedrus, bet baidīsies tiem tuvoties. Gaismas pionieru uzdevums ir tieši tāds- atbrīvot citus no bailēm. Kraijons vēlreiz grib atgādināt, ka gaismas tetraedri nav sagraujami un tieši tāpēc cilvēki tajos var rast patvērumu ,,karstās fāzes” laikā.
Kad iesāksies Zemestrīces un sekojošā dimensiju nomaiņa, vienā mirklī pārstās darboties visa jūsu pašreizējā ekonomiskā sistēma. Nepastāvēs vairs samaksas sistēmas, kuru jūs pazināt līdz šim. Nauda kā tāda zaudēs savu nozīmi. Es zinu, ka tevī rodas liels daudzums visdažādāko jautājumu, ko darīt un kā būt ar to vai ko citu. Kraijons vēlas tev sacīt, ka tu esi saņēmis pašu nozīmīgāko informāciju - tu zini kā sāksies dimensiju maiņa un kā tev izturēties. Tā ir pati lielākā dāvana, jo tu būsi gatavs šim notikumam, bet ļoti daudz kas no tā, kas pašlaik aizņem tevi šobrīd, zaudēs jebkādu nozīmi.
Nodotā informācija nedrīkst izsaukt tevī bailes, tieši otrādi, tā palīdzēs tev pareizi uztvert notikumus un pareizi rīkoties. Uzticies Dievišķajai gaismai! Notici. Nobeidzot šo vēstījumu Kraijons vēlas tev izskaidrot kā ieiet savā apvienotajā  čakrā, iezemēties visos līmeņos un elpot Prānu.
Esmu pārliecināts, ka tu zini par čakru sistēmu, kas līdz šim brīdim vibrē tavā Gaismas ķermenī. Tās bija septiņas pamatčakras un liels skaits papildčakru. Pacelšanās procesa ietvaros un saistībā ar enerģiju daudzuma pieaugumu, nācās izmainīt čakru sistēmu tā, lai tā spētu sevī uztvert maksimālu enerģijas daudzumu. Tu jau lasīji par to, ka uz Jauno dimensiju tu pāriesi (pacelsies) savā pašreizējā fiziskajā ķermenī. Tādejādi tava enerģētiskā sistēma spēs uzņemt un paturēt sevī augstākās un smalkākās vibrācijas. Tas kļūs iespējams tikai ar apvienotās čakras palīdzību.
Aptuveni pirms diviem gadiem tās membrānas, kas ietvēra katru čakru, izšķīda un atsevišķās čakras sāka vibrēt pilnīgi brīvi un ieplūst viena otrā. Šis process norisinās katram cilvēkam, neatkarīgi no tā vai viņš to apzinās vai nē. Pateicoties šīm svārstībām vienai otrā, izveidojās vienotā čakra. Tu vari iztēloties vienoto čakru zelta saules vai lodes veidolā, kuras iekšpusē atrodies Tu. Vienotā čakra ir spējīga izplesties visos virzienos un uzņemt sevī neierobežotus enerģijas daudzumus. Jo vairāk tu garīgi attīsties, jo tālāk izplešas vienotā čakra un kļūst aizvien stabilāka.
Kā tev izveidot savu vienoto čakru?
Virzi visu savu uzmanību uz savu iekšieni, burtiski nonākot savos būtības dziļumos. Pavēli visu savu šūnu apziņai, ka tām jāapvieno visas tavas čakras. Ja gadījumā jau esi izveidojis savu vienoto čakru ar citu metožu palīdzību, tad šādā ceļā tu to tikai vēl vairāk nostabilizēsi. Tu katru dienu vari koncentrēties uz savu Garu un apvienot savas čakra, ar to tu dosi ziņu garam, ka esi gatavs Jaunā laika atnākšanai. Un tieši tāpat tev jāapvieno savas čakras, kad notiks Pāreja.
Nākamā lieta, kas tev ir jāzina un tas ir īpaši svarīgi - tā ir tava iezemēšanās.
Tā kā ir bezgala svarīgi būt iezemētam, kad sāksies Pāreja, ir nepieciešami iezemēties KATRU dienu, lai dotu savam ķermenim iespēju uztvert augstāko enerģiju plūsmas un augšupcelties, tā lai neizpaustos Gaismas ķermeņa simptomi:) Kraijons vēlas pateikt, ja tu iezemēsies katru dienu tevi daudz mazākā mērā skars Gaismas ķermeņa simptomi.
Daudzi cilvēki iezemējas fiziskajā plaknē, ļaujot saknēm no savām kāju pēdām ieaugt zemē. Tā ir laba lieta, bet minētā iezemēšanās forma darbojas vienīgi fiziskajā līmenī. Būtiski, lai iezemēšanās darbotos fiziskajā, emocionālajā, mentālajā un gara līmeņos. Kā to izdarīt? Es tev izstāstīšu. Fiziskajā līmenī tu vari iezemēties, iztēlojoties kā saknes no kāju pēdām ieaug dziļi zemē. Tu to vari darīt pat ejot vai ēšanas reizēs. Bet tu vari iezemēties arī ar Arisa kristāla palīdzību, jo tas sevī satur visu to enerģiju un tās svārstības, kas palīdzēs tavam ķermenim bez jebkādām grūtībām uztvert augstākās enerģijas.
 Arisa kristāls
Emocionālajā līmenī tu iezemējies tādejādi, ka līdzsvaro un harmonizē sievišķo un vīrišķo pirmsākumus. Nav svarīgi kāds tev ir dzimums pašreiz. Tevī ir abi pirmsākumi un tieši tādēļ ir svarīgi, lai tie abi tevī būtu harmoniski un līdzsvarā. Ja tas nav tā, tad notiek jūtu svaidīšanās kā arī emocionālā uztvere ir nelīdzsvarota. Palūdz augstāko Gaismas būtni - Adonaju Aštaru Šeranu, lai tas tevī līdzsvaro un harmonizē sievišķās un vīrišķās enerģijas. Tu to vari palūgt, beidzot vingrinājumu ar fiziskā ķermeņa iezemēšanu. Ja palūgsi Adonaju Aštaru Šeranu, lai tas tevi līdzsvaro, tev cits nekas nebūs jādara.
          Mentālajā līmenī vai savā mentālajā ķermenī tu vari iezemēties, kad izrunājot noteiktas mantras vai atkārtojot noteiktus vārdus, rodas enerģija, kas transformē tavu mentālo ķermeni. Tavs mentālais ķermenis ir apvalks, kurā kustas visas tavas domas. Daudzi sevī nes rūpju un baiļu mentālo bagāžu, bet tas noteikti nepalīdz garīgajai attīstībai. Līdz ar to ir tik svarīgi vēl un vēl iezemēties un attīrīt mentālo ķermeni. Šim nolūkam vari izmantot mantras kā ,,Kodoiš, Kodoiš, Kodoiš Adonai čebaijot” (Svētais, svētais, svētais Valdniek visam Esošajam) vai arī ,,Ehei Ašer Ehei, So Ham” (Es esmu Tas kas Es Esmu, Es Esmu Dievs) kā arī citas mantras, kurām tu uzticies.
Pēdējais, ne mazāk svarīgais līmenis ir Gara (spirituālais) līmenis, jeb tavs Gara apvalks. Šis ķermenis ir saistīts ar tavu Dvēseli (garu) un taviem Kosmiskajiem vecākiem. Gara ķermenis tevi savieno ar patieso Realitāti. Savu Gara apvalku tu sazemē, savienojoties ar savas izcelšanās kosmisko lauku. Tas ir lauks Visumā, kur tika radīta tava Dvēsele. Nav obligāti zināt vietu, kur tas notika, kur parādījās tava Dvēsele. Vienkārši palūdz, lai tu savienojies ar savu kosmiskās izcelsmes lauku un saņem no tā enerģiju. Tāpat tur vari savienoties ar saviem kosmiskajiem vecākiem un palūgt enerģiju no viņiem. Tev nebūt nav jāzina viņu vārdi, tu vari to izdarīt piesaucot viņus. Izrunāt savu Pirmējo vārdu - lūk vēl viena iespēja iezemēt savu garīgo ķermeni.
Visus šos četrus līmeņus tu vari iezemēt vēl un vēl, tieši vēršoties pie tiem. Tu ievērosi, ka jo biežāk to darīsi, jo stabilāks kļūs tavs gaismas ķermenis un arī tava pašsajūta. Iezemējoties katru dienu visos četros līmeņos, tu ievērosi pozitīvas izmaiņas, kas radīsies pateicoties tavai rīcībai.
Nobeigumā Kraijons vēlas tev pastāstīt kā noskaņot savu ķermeni Prānas elpošanai pierodot pie šā procesa soli pa solim. Jau šobrīd tu vari sākt praktizēt sekojušus vingrinājumus un tad Pārejas laikā tev, tavam ķermenim un tavām šūnām būs daudz vieglāk adaptēties barības uzņemšanai Prānas veidā.
Koncentrējies uz savu būtību - ieej sevī. Domās dodies savas sirds dziļumos un koncentrējies uz elpošanu. Elpo mierīgi: ieelpa - izelpa, tieši tā kā dari tad, kad jūties labi.
1)Pēc tam ievelc dziļi elpu caur degunu. Aizturi elpu vēdera rajonā uz 5 sekundēm. Tad ar spēku izelpo caur muti. Šo procesu atkārto 3 reizes.
2)Pēc tam sāc ieelpot un izelpot caur muti bez pauzēm un atkārto to 3 reizes. Pie tam nesteidzies - elpo mierīgi, bet tā lai elpošana būtu bez pārtraukuma.
Pēc tam atgriezies pie pirmā elpošanas vingrinājuma varianta un visus procesus atkārto vēlreiz trīs reizes pēc kārtas. Šādā veidā tu mainīsi 2 dažādus elpošanas variantus.
Pateicoties šādai Prānas elpošanai, tavas šūnas paplašināsies un šādas transformācijas rezultātā pa smalkajiem kanāliem uz tām trauksies gaisma. Līdz ar to šūnas kā barību saņems Gaismas barību, bet vēl pēc laika tev kļūs pavisam viegli izpildīt šos vingrinājumus.
Tad, kad notiks Pacelšanās, attiecīgie elpošanas vingrinājumi jums vairs nebūs nepieciešami – ķermenis automātiski pāries uz Prānas elpošanu. Vienīgi pašlaik ir nepieciešams pildīt attiecīgos vingrinājumus, lai ķermenis pierastu pie Prānas un turpmāk spētu to sevī uzņemt pēc iespējas vairāk.
Un tā, tu esi saņēmis visu pašu svarīgāko informāciju, lai izprastu kā sāksies Pāreja un kā tev rīkoties, lai pārdzīvotu šo notikumu bez vismazākajām bailēm. Kraijons lūdz tevi – ļauj visam teiktajam iedarboties uz tavu sirdi un dvēseli. Izjūti augstāko enerģiju, ko nes šis vēstījums un pacelies savās vibrācijās. Tu būsi sagatavojies, kad iestāsies dimensiju nomaiņa un viss Izplatījums ievibrēsies Lēdijas Gaijas pilnīgajā skaņā. Kraijons nobeidz šo vēstījumu un saka tev – manai mīlestībai pret tevi nav robežu.
An Anaša.
Kraijons
 
Pielikumā - lūgsna ,,Mūsu tēvs Jaunajā Laikmetā”
      Kodoiš, Kodoiš, Kodoiš, Adonai Čebaiot- Dievišķās Domas lauka Svētā trīsvienība.
Es esmu tava daļiņa un mans mērķis ir ELIKSĪRS.
Es ieelpoju Jaunā Laikmeta enerģiju.
Es atbrīvojos no kolektīvās apziņas ietekmes lai sajustu vienotību un saikni ar Tavu Dievišķās domas lauku.
Dziļā Esības stāvoklī es vēršos pie tevis mans Tēvs, kas eksistē it visur: Amin nora de san. Tu dod man maizi dienišķo. Tava neierobežotā mīlestība pilda katru mana ķermeņa šūniņu, piesātinot visu manu būtību un apmirdzot Zemi. Atpestīšana notiek.
Es esmu Brīvs.
Es izsaku vārdus: Ela dona ara senja serus de nostre.
No manas sirds svētās telpas es atzīstu pats Sevi - So Ham un runāju vārdus:
Ehei Ašer Ehei, Ehei Ašer Ehei, Ehei Ašer Ehei, So Ham (Es esmu tas, kas Es Esmu, Es esmu tas, kas Es Esmu, Es esmu tas, kas Es Esmu, Es Esmu DIEVS).
 
 
Tulkoja Andris Egle  (pūķis) 2012.g. 4.-5.janvārī.