pirmdiena, 2012. gada 9. janvāris

Ilarions 8.-15.janvāris/2012


Viedas Meistars Ilarions
8.-15.janvāris/2012
 
Mīļie! 
Būsiet pamanījuši, ka jūsu ķermeņi- mentālais, emocionālais un fiziskais- ikdienā transformējas un, kaut arī joprojām jūsu dzīvē notiek pārbaudījumi un iekšēju pretspēku darbība, jūsu būtību piepilda arī gara izgaismošanās un pacelšanās no blīvuma, kas turējis saslēgtus veco paradigmu uzskatos. Jums liksies, ka daudz vieglāk ir staigāt apkārt aizvien uzmācīgu un atkārtotu domu un priekšstatu bedrei, nekā tajā atkal iekrist un jūs apjautīsiet, ka apgūstat arī šāda veida Meistarību.
 
Dzīve šķitīs daudz priekpilnāka, un tajā ienāks labs humors, ko paudīsiet daudzos jaukos veidos. Ļaujieties tam, mīļie, jo pienācis laiks sajust atbrīvošanos no jūsu Būtības smaguma un saskatīt katru priekpilnu dzīves momentu, kad vien tas spontāni parādās. Tas ir jūsu tikko attīrītais un iztīrītais Dvēseles vieglums, kas tagad nāk, lai vestu jūs tālāk jaunā piedzīvojumā uz vēl neiezīmētām realitātēm. 2012.gada laikā jums kļūs skaidrs, ka esat padarījuši darbu un savienojaties ar saviem augstākajiem aspektiem.
 
Apkārtējiem jūs kļūsiet par mirdzošu Gaismas balstu. Tiem pielips jūsu prieks, un pašā vētras vidū tiks pamanīts, atzīts un augsti novērtēts jūsu miers. Apstiprinājums tam, ka esat Gaismas un Mīlestības būtne, tagad parādās mīlestības pilnās atbildēs no Visuma. Meklējiet dzīvē brīnumainas sinhronitātes, zīmes un simbolus, tie būs apliecinājumi un pierādījumi tam, ka atrodaties uz pareizā ceļa un viss ir kārtībā.
 
Ik dienas apstipriniet to, ka esat Gaisma, ka esat Mīlestība. Tas palīdz dzīvot, veltot sevi augstākajām iespējām. Jūs ESAT vēstnieki un Kristus vibrāciju dzīvi piemēri un tas šī gada laikā kļūs acīmredzami. Palieciet patiesi pret sevi un godājiet savu iekšējo zināšanu, jo tieši tā ir vispatiesākā vadība, kas atnāk no jūsu Dievišķo zināšanu dziļākās daļas, jūs nekļūdīsieties vai netiksiet maldināti. Daudzi un dažādi apstākļi un situācijas centīsies novērst jūsu uzmanību no šīs vadības un vilināt jūs prom no izvēlētā ceļa, bet jums piemīt spējas izvērtēt un jūs spējat pārvarēt šīs enerģijas.
 
Jūs atrodaties uz Pacelšanās ceļa un brīnumainas šķiet jūsu ķermeņos un visos jūsu Būtības līmeņos notiekošās pārmaiņas. No jums prasīs arī jaunas spējas pielāgoties un pieņemt situācijas un notikumus, bet šie būs labi un laimes piepildīti uzlabojumi un apmierinās visus- no tiem nav jābaidās vai jāvairās. Tas, ko tik rūpīgi izstrādājāt, nu ir klāt. Notiek Pacelšanās! Fokusējieties, fokusējieties, fokusējieties!
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 


Tulkoja Māra Brante