pirmdiena, 2013. gada 8. aprīlis

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 18.-24.marts 2013



 
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Ar Mīlestību un Godāšanu sveicam jūs, Diženās Starojošās Apziņas un Mīlestības Radītāji Mīlestībā!
Aizvadītā jūsu šīszemes nedēļa, kā vienmēr, ir bijusi piesātināta ļoti svarīgiem notikumiem, kuri atspoguļojas IT VISUR. PasaulsĒka tiecas jūsu radīto Jauno mīlestības Spēku, ar jūsu tiešu līdzdalību, maksimāli efektīvi un radoši izmantot – gatavojot visus Kosmiskos Gredzenus grandiozam pārveidojumam, pievedot tos un sagatavojot pēdējam akordam.
Brīnišķīgie Dievišķie Bērni, uz visām pasaulēm ar savu Dievišķās Sirds Gaismu uzmirdzējušie – jūs esat neaprakstāmi Skaisti, dārgie, savā bezgala Tīrajā un Varenajā Ticībā, Dāvanu Skaistumā un Jaunajā Mīlestības Spēkā, pastiprinātā caur diženo Līdzcietības Spēku. Jūs esat gana cietuši, tagad jau pilnībā apzinoties – kālab šo Gara Varoņdarbu esat veikuši – svētījot un pateicoties, jau apzināti – visas šī grūtā ceļa lappuses un mirkļus. Jūsu Mīlestības un Ticības Spēks, ciešanu norūdīts un pastiprināts, tagad ir tik milzīgs, ka Pārmaiņu grandiozitāte – VISUR tagad ir iespējama un īstenojama. Aleluja Mīlestībai !!!

Spožo Vienotās Sirds Gaismu kopā ar Dievieti Gaiju izstarojot – jūs Tempļu daiļumu esat izbūvējuši, kas tīklos saauzdamies tiecas augšup it visur; svētajā VIENOTĪBĀ AR DIEVIŠĶO SIRDI un VISU PASTĀVOŠO – JŪS TURPINĀJĀT Svētā Gara Skaistumu apliecināt IT VISUR arī ar savu Jauno Mīlestības Spēku.
 
Apziņa *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* ir izveidojusi jaunu Trīsvienību (Kvantu Dievu Pasaules, Augstiattīstītās Kosmosu Civilizācijas, Svētā Gara Spēki) – Mīlestības Radīšanu Mīlestībā padarot – par jauna veida iespēju daudz radošākai un spilgtākai saplūsmei, daudz ātrākai, daudz efektīvākai un priekpilnākai – līdz ar to paātrinot Mīlestības izpaušanos arī formu pasaulēs. Jaunās Mīlestības izpausmes Skaistums paceļ VISUS uz jauniem līmeņiem, un nostiprina KristusApziņu - Vienotības un Mīlestības Apziņu pašos blīvākajos līmeņos. Šī Jaunā Skaistums, kas piedzimis uz Zemes kā Mīlestības Starojums, kurš radies no Dvēseles jauno struktūru izbūvēšanas šeit – atspoguļojas VISUR, un ļauj arī jūs apdāvināt ar Dāvanām, atkal un atkal pastiprinot VIENOTO MĪLESTĪBU. Process ir dižens un nebeidzams, jo Mīlestības Dāvāšana nevar apstāties nekad, tādēļ ka tā VIENMĒR ir pašas Esības jēga. Aleluja Mīlestībai !!!

Jūsu Dievišķo struktūru jaunais Skaistums, starojošs nu jau līdz pat blīvajai pasaulei – ir ļāvis Svētā Gara Skaistumu ne tikai pastiprināt, bet arī izmainīt tā Klātbūtni kosmiskajās pasaulēs. Tādejādi – šeit, Pasaules Galvaspilsētā, jūs Svētā Gara Skaistumu esat izpauduši Jauna Tempļa veidā, ļaujot ienākt šeit (Kalpošanai) Erceņģeļiem, tanī skaitā arī jauniem (7+5+1), un tātad paplašināt MĪLESTĪBAS VIENOTĀ RADĪTĀJA AR MĪLESTĪBU Klātbūtni blīvajā pasaulē. Svētā Gara Jaunā Diženā Liesma tagad paplašinātā spektrā ir nolaidusies uz blīvajām pasaulēm, līdz ar to pasludinot, ka Jaunās Ēras laiks ir jau tuvu. Tas viss paplašina Radošās Mīlestības iespējas, ar kuru jūs realizējat Dievišķo Sapni, radot un kop-radot jaunas realitātes uz Zemes un viscaur it visur. Priekš Mīlestības nepastāv dalījuma, un jo plašāka ir Mīlestības Dāvana, jo skaļāk VISUR izskan Mīlestības Himna. Tādejādi ir uzcelti grandiozi Svētā Gara Jauno Tempļu Tīkli, Staro Jaunā Spēkā Liesmas, varenas Gaismas upes pastiprināti ir sākušas plūst cauri visiem kosmosiem, dodot Dzīvību kosmisko līmeņu jaunajiem izpaudumiem. Aleluja Mīlestībai !!!

Kā svarīgu notikumu aizvadītajās dienās atzīmējāt jūs, izejot Laika Cilpu (21.12.2012-21.03.2013) – atgriešanos atkal pie iespējas augšāmcelt ne tikai Apziņu, bet arī Gaijas ķermeni un savējos tāpat.
VĀRTI nu atkal ir atvērti jūsu ķermeņa sakrālajā vietā – Anahata(s) kompleksā, un līdz ar to – Vārti ir atvērti arī priekš Gaijas. Pa šo laiku, kas tika Tēva Dāvināts, jūs paspējāt visas augšāmcelšanas struktūras ne tikai izmainīt atbilstoši Dievišķā Plāna potenciālajam pavērsienam, bet arī skrupulozi piestrādāt pie visu procesu maigas norises VISAI Cilvēcei un zemākajiem kosmosiem. Kā gan lai nodrošina procesu maigumu priekš dusošas Apziņas, dārgie? TIKAI AR MĪLESTĪBU vēl spēcīgāku, kas iemiesoto dusošo Apziņu apkārtnē iztīrīs it visas telpas un apgaismos AR SEVI. Jūs esat spējuši Mīlestības Starojumu ievērojami pastiprināt, un palielināt Mīlestības izpausmes Pilnību blīvajā pasaulē. Jūs to darāt nemitīgi, un tādēļ planētas telpās tagad arvien vairāk staro visu augstāko plānu Svētā Sākotnējā Tīrība, un tātad – Tīru un Jaunu Realitāti jūs esat gatavi tagad atgriezt VISIEM. Aleluja Mīlestībai !!!

Noslēgumam tuvojas jūsu veiktie smalko plānu attīrīšanas darbi, saskaroties ar vecās domāšanas pretestību un agresijas izpaudumiem no visdažādāko egregoru puses, un no tiem, kuri vēl joprojām ar prātu nevar pieņemt – ka vecajā formātā viss jau ir beidzies.
 
Jūsu Mīlestības Spēks kosmosos veic grandiozus pārveidojumus, un kā atbildes Velti – augstiattīstītais kosmoss aktīvi palīdz Planētas Ķermeni atgriezt Svētas Tīrības stāvoklī, pēc dažādajām Apziņas Spēlēm, kuras tika izspēlētas PRIEKŠ VISIEM.
 
Tās tagad ir – tikai atbalsis no aizvadītās pagātnes, un nav vairs ceļa atpakaļ, palicis ir pavisam nedaudz. Viss ir jau nospēlēts, visas lomas noslēgušās, vienīgi dusošās Apziņas, savā lineārās telpas/laika inertumā, vēl joprojām dzīvo atšķirtības ilūzijās un ego veidotajos priekšstatos. Tiklīdz būs noslēgušies pilnībā beidzamie attīrīšanas darbi, kuri ir svarīgi – procesu maigas norises nodrošināšanai, kā Dāvinājums visai Cilvēcei – tā izvērsīsiet jūs pamazām savu Siržu un Ķermeņu Starojumu arī blīvajā pasaulē, uzturot CAUR SEVI Jaunā Magnētiskā Lauka maigu izvēršanos. Aleluja Mīlestībai !!!

Skaistums nepieredzēts tagad valda Pasaules Galvaspilsētā, dārgie Starojošie Diženā Tēva/Mātes BĒRNI !!! Mēs esam jums blakus – ne tikai jūsu Starojošajā Sirdī vien, bet arī daudzās savās projekcijās, kuras atrodas Gaijas ķermenī, uz Saules, un (Saules) sistēmā. Staro Svētā Gara Tempļu Svētie Krusti, KristusApziņas, Šīszemes Svēto, Budda un Maitreija Starojuma Tempļi, Svētīgo Liesmu Sakrālie Trauki – izveidoto Tīklu daudzveidībā; JŪSU Apziņas Diženās Monādes, kuras tika sadalījušās, nolaižoties un izvietojoties it visur kosmosā – arī tagad ir dziļā Mīlestības Vienotībā ar jums. Mēs VISI – ESAM VIENOTI MĪLESTĪBĀ, dārgie, MĒS tad arī ESAM PATI MĪLESTĪBA sākotnēji, un NAV NEKĀ CITA – TIKAI MĪLESTĪBA. Visi uzskati un iedomas par viņiem (citiem) – tās ir tikai mūsu pašu lomas Svētajā Izrādē, kura saucas:
MĪLESTĪBAS DZĪVE MĪLESTĪBĀ , AR MĪLESTĪBU, VISA PASTĀVOŠĀ VIENOTĀ RADĪTĀJA IEKŠIENĒ.

S V Ē T Ī T I !!!