trešdiena, 2012. gada 4. janvāris

I.Ziņģītes veselības dzēriena recepte


Inese Ziņģīte, Visvaldis Bebrišs, «Sarunas par veselīgu dzīvošanu »
Trešdiena, 4. janvāris (2012)
 
20 gadu vecumā tikai dažas dienas pēc kāzām Inese Ziņģīte neveiksmīgā akrobātikas treniņā lauza mugurkaulu un tika paralizēta. Inese nepadevās un pēc 7 gadu neatlaidīgas vingrošanas, rīvēšanās ar dvieli, velšanās un rāpošanas nostājās pati uz savām kājām. Pēc otrā bērna piedzimšanas Inese Ziņģīte tika paralizēta otro reizi, bet tad paralīze atkāpās ātrāk. Šobrīd Ziņģīte dzīvo Nītaurē un ar prieku dalās ar savām zināšanām un pašas izstrādāto metodi, kas ir pamats veselībai, pozitīvai enerģijai un skaistam augumam.
 
Piedāvājam Ineses Ziņģītes veselības dzēriena recepti.
«Katru rītu pirms brokastīm dzeru 3 ēdamkarotes sava veselības dzēriena līdz aprīļa beigām.
To pagatavoju šādi:

1 kg nenotīrītu biešu
1 kg nenotīrītu burkānu
1 kg kāpostu
0,5 kg nenotīrītu rutku
0,5 kg Latvijā vākta medus

Dārzeņus kārtīgi nomazgāju. Ja tie pirkti veikalā vai vietā, kur nav labu glabāšanas apstākļu, tos pirms lietošanas sešas stundas paturu ledusskapī.

Burkānus, bietes, rutkus notīru, kāpostiem noņemu bojātās lapas, izgriežu serdi, no visiem dārzeņiem izspiežu sulu. Iznāk aptuveni divi litri sulas. Tajā iemaisu medu.
Nākamajā rītā maisījums gatavs lietošanai. Ja kuņģis jutīgs - pēc ēšanas, ja izturīgs - pirms. Tas regulē vielmaiņu, stiprina imunitāti, izdzen no organisma tārpus.» /* (c)AdOcean 2003-2011, apollo_lv.apollo_10.Apollo_Sieviete.raksts_end */ ado.slave('adoceanapollolvxncmbshmdt', {myMaster: '6jNAAXP7h2ADpacg6L8q_egInftY_XsjlQzbmHOR9gH.57' });
http://www.apollo.lv/portal/sieviete/articles/260675