otrdiena, 2012. gada 3. janvāris

Akaši Hronikas par 2012. gada janvāri


01.01.2012 caur Jen Eramith
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Kādas enerģijas un kādu pieredzi mēs varam sagaidīt Janvārī 2012?

Jūs atradīsiet Radošās enerģijas neprecīza savietojuma jeb izsīkuma izskaidrojumu šinī mēnesī. Ir tāda sajūta, ka parastā enerģiju plūsma uz matēriju ir tikusi pārtraukta. Vienmēr, kad kaut kas nonāk fiziskajā pasaulē – tas vispirms aizsākas e n e r ģ ē t i s k ā formā – kā nodoms, ideja vai kā plāns. Pat vēl pirms idejas rašanās – tas ir sastopams kā daudzdimensionāla enerģija, ko nes jūsu Gars, un arī jebkuras citas iesaistītās personas Gars. Šī daudzdimensionālā enerģija NOFORMĒJAS, kad viņa nonāk jūsu a p z i ņ ā kā ideja – tikai tad tā sāk plūst, lai kļūtu par JŪSU RADĪTU reālu darbību vai objektu. Šis dabiskais Radošās enerģijas plūdums ir vienmēr bijis veids, kā lietas izceļas, notiek, vai pastāv šinī pasaulē. Tās vienmēr rodas no enerģiju plūsmas. Katrs jauns aizsākums, katra izmaiņa un katrs noslēgums sākas vispirms kādā augstākā dimensijā – piektajā dimensijā, ja gribam būt konkrēti. Un tad tas translējas uz materiālo pasauli, kad jūs strādājat pie tā caur savu cilvēcisko apziņu.

Šinī mēnesī šāds dabiskais enerģiju plūdums vēl joprojām pastāv, taču šo enerģiju neprecīzs savietojums nereti rada šķēršļus notikumu un objektu manifestēšanai – tā, kā jūs to bijāt pieraduši līdz šim. Kā jau visas lietas – šis neprecīzais savietojums ir visu jūsu pašu radīts. Tas ir ticis radīts caur globālām gaidām un idejām, ko jūs tikāt izplatījuši attiecībā uz 2012. gadu. Tie no jums, kuri bija ārkārtīgi ieinteresēti 2012. gada atnākšanā, kuri tika to gaidījuši un tika izstrādājuši idejas attiecībā uz to, kam būtu šinī gadā jānotiek – jūs esat apsteiguši paši SEVI enerģētiski. Šī gada enerģijas netiek jums līdzi, par cik jūs patlaban operējat, darbojaties vietā, kura atgādina Brīvo Zonu, un jebkas, ko jūs cenšaties panākt, aiziet „garām” – jo e n e r ģ i j a tam pagaidām vēl nav izveidota.

Tiem no jums, kuri atrodas šādā situācijā, un kuri ir gaidījuši ar cerībām 2012. gadu – var sajusties vīlušies un vientuļi, par cik jums nāksies pagaidīt, lai enerģijas tiek jums līdzi. Savādāk būs ar tiem, kuri pārstāv Cilvēciskās populācijas atlikušo daļu – ar tiem, kuri nepievērsa nekādu uzmanību šim gadam, vai arī pastiprināja spriedzi attiecībā uz šo gadu. Šī grupa atpaliek no 2012. gada enerģijas, jo ir tiesa, ka ŠEIT IR NEAPTVERAMI VARENA ENERĢIJA, KURA RAKSTURO 2012. GADU. Tā ir tikusi veidota jau ļoti ilgu laiku, un tā ir ārkārtīgi reāla un spēcīga, un šeit ir daudz cilvēku, kuri vēl nav ienesuši korekcijas savā dzīvē, lai būtu sagatavoti šai enerģijai. Šie cilvēki jutīsies šinī mēnesī ļoti satriekti un apjukuši. Viņiem būs sajūta, ka izmaiņas notiek – pirms vēl viņi ir gatavi tām, un viņiem izliksies, ka viņi nevar tās panākt.

Jebkurā gadījumā vairums no jums sajutīsies izsisti no līdzsvara šinī mēnesī. Tas tipiskais veids, kā jūs likāt lietām notikt – vairs nedarbosies tā, kā bija pierasts. Nebūs arī nekāda veida - kā pierasto līdzsvara stāvokli nofiksēt. Taču – ir veids, kā to savest kārtībā. Tiklīdz jūs izdarāt savos uzskatos korekcijasneprecīzais savietojums izlīdzinās. Tas ir kolektīvs jautājums. Šī IZLĪDZINĀŠANĀS ir kas tāds, kas tiek radīts kopīgiem spēkiem. Tas nozīmē, ka nav nekāda veida cilvēkiem individuāli fiksēt to priekš sevis, vai arī pilnveidot šo pieredzi. Tā nekalpos jums priekš tam, lai jūs gaidīdami visus citus, censtos nofiksēt šo stāvokli, un tāpat tā nekalpos arī priekš tam, lai jūs censtos sakārtot to pareizi – pat ja visi citi pūlas to izdarīt. Šis ir laiks – gaidīt, un būt pacietīgiem.

Ir patiesi reāli sajūtams šinī mēnesī, ka jūs VISI esat KOPĀ. Ka jūs esat tikai tik stipri – cik jūsu vājākais loceklis – gluži kā ķēdei, kura vienmēr ir tik stipra, cik stiprs ir tās vājākais posms. Jūsu KOLEKTĪVĀ pieredze un SAVSTARPĒJĀ saistība – ir vissvarīgākais, lai Viedums jums būtu pieejams 2012. gadā, un tā ir tā informācijas daļa, kura vadīs jūs cauri Gaismas Ērai. Jums vajag atcerēties, ka jūs VISI KOPĪGI esat tanī, ka jūs esat NESARAUJAMI SAISTĪTI, un ja kādam no jums nākas ciest – tad tās ir ciešanas jums visiem.
 
Šinī mēnesī – labākais, ko jūs varat darīt, ir – būt pacietīgiem, būt maigiem, un necensties tik ļoti. Speriet katrreiz ne vairāk kā vienu soli, izdariet to labāko SAVĀ puzles gabaliņā, izdariet labāko, lai uzturētu SAVU māju kārtībā, un parūpējieties paši par SAVIEM pienākumiem un atbildības jomām. Taču necentieties visu izdarīt perfekti, un nesatraucieties, ja pierastais veids, kā jūs kārtojāt lietas, vairs nedod rezultātus, kad jūs to izmantojiet. Šis neprecīzais savietojums izlīdzināsies dažu nākamo mēnešu laikā, un jūs redzēsiet, ka Aprīlī jūs jutīsieties jau daudz labāk, un faktiski jūs būsiet kļuvuši – daudz rezultatīvāki, nekā līdz šim. Kopš šā brīža – ir laiks būt pacietīgiem.

Vai ir VĒL kāds veids, kā mēs varētu gūt vislielāko labumu no šīm enerģijām?

Vislielākais labums šinī mēnesī ir apslēpts KAPITULĀCIJAS skaistumā, un dziļajā viedumā, kas top pieejams tad, kad jūs kapitulējiet. Šis var būt neiedomājami ekspansīvs un priekpilns mēnesis, ja jūs reāli praktizēsiet kapitulāciju un paļāvību. Ir varens skaistums un miers šī mēneša nestajās enerģijās, un tas ir jums pieejams, ja jūs izvēlaties uzticēties, un esat pacietīgi. Atslēga tam, lai jūsu centieni būtu efektīvi, ir – pacensties darīt to labāko, un tad paiet maliņā, un ļaut, lai Visums izdara savu darba daļu. Tanī ietilpst arī tas, ka jūs atļaujat jūsu apkārtējiem cilvēkiem – uzņemties rūpes – pašiem par savu darba daļu. Šinī kapitulācijas apgūšanā slēpjas neiedomājams skaistums, un PACIETĪBA atļaus jums nokļūt uz savas pastāvēšanas dziļāko un augstāko līmeni.

Apgūstot kapitulāciju, daudzi no jums uzskatīs par noderīgu strādāt arī ar Pievilkšanas, jeb Rezonanses likumu. Daudzi no jums ir strādājuši ar to jau iepriekš – daži sekmīgāk, citi bez ievērojamiem panākumiem. Bet ikviens no jums, neskatoties uz saviem līdzšinējiem panākumiem, atklās, ka Pievilkšanas likums nedarbojas vairs tā šinī mēnesī, kā tas ir bijis līdz šim. Šī mēneša enerģiju neprecīzais savietojums nozīmē, ka lietas ko jūs parasti lietojāt, lai manifestētu vai pievilktu to, ko jūs sagaidāt savā dzīvē – nesniedz vairs jums to šādā veidā. Šī ir milzīga izdevība – pamanīt – KAS tieši jūsos izraisa sarūgtinājumu un vilšanos, un tādejādi – ieraudzīt – KAS ir nostājies starp jums, un jūsu Augstāko ES.

VILŠANĀS – būs jūsu lielākais Skolotājs šinī mēnesī. Kad jūs sākat nodoties sarūgtinājumam – jūs varat sagādāt sev vienīgi galvassāpes. Bet tad, kad jūs paskatīsieties uz savu sarūgtinājumu, kad jūs apstāsieties, un pavaicāsiet sev: „Kas īsti mani tik ļoti ir satraucis? Kas ir tas, par ko es baidos, ka tas varētu atgadīties? Kas ir tas, ko es cenšos vainot?” – Kad jūs uzdosiet sev šāda veida jautājumus, un izpētīsiet iemeslus, kas bija noveduši pie VILŠANĀS – jūs atklāsiet, ka milzu izaugsme jums tagad ir pieejama. Jūs atklāsiet, ka esat atraduši slēptākās sava ego šķautnes, kuras vēl joprojām ir valdījušas pār jums, neskatoties uz visu to garīgo darbu, ko tikāt veikuši līdz šim. Jūs varēsiet atrast šīs ego šķautnes, un beidzot varēsiet ļaut tām aiziet – kad jūs atļausiet, lai jūsu VILŠANĀS kļūst jums par Skolotāju.
 
LĒNPRĀTĪBA tāpat kalpos jums ļoti labi šinī mēnesī. Viss ies daudz labāk, ja jūs atzīsiet, ka ir lietas, ko jūs nepārzināt, un ka jūs nejūtaties pārliecināts par sevi. Tas būs daudz labāk, nekā censties par katru cenu pierādīt kaut ko sev vai kādam citam. Šī maigā pieeja var nogādāt jūs ļoti tālu šinī mēnesī, taču palikšana cieši pie sava, cenšanās visu ieņemt triecienā, vai arī vēlme likt visam darboties tā, kā jūs to sagaidāt – var jums sagādāt vienīgi lielas galvassāpes.
 
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3727195