sestdiena, 2011. gada 1. oktobris

Dženifera Hofmane- Mīlestības Savienojumi


26.09.2011 
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Mana draudzene ļoti pārdzīvo, ka viņas vecmāmiņa, cilvēks, ko viņa ir mīlējusi vairāk par visu pasaulē, un kas ir bijis viņai par Mīlestības avotu un atbalstu visu viņas dzīvi – noveco, un pametīs šo dzīvi pavisam drīz. Viņa cīnās ar šo nomācošo domu, ka zaudēs šo Mīlošo Klātbūtni, un nezina, ko iesāks, kad vecmāmiņas vairs nebūs. Man bija šāda veida attiecības arī ar savu vecmāmiņu no mātes puses, un kad viņa nomira, es jutu, ka esmu pazaudējusi vienīgo cilvēku ģimenē, kurš mani saprata un patiešām mīlēja. Tas bija ļoti smagi – pazaudēt viņas Mīlošo Klātbūtni, un man vēl joprojām viņas pietrūkst.
 
Kādu laiku atpakaļ es rakstīju par „zemes Eņģeļiem”, kuri var būt kāda cilvēkbērna dzīvē – par cilvēkiem, kuri ir LABVĒLĪGI un MĪLOŠI, kuri saredz un akceptē to – KAS VIŅI IR. Tie ir cilvēki, kurus mēs satiekam, kad mums nepieciešams atbalsts un palīdzība. Tie visbiežāk ir nevis mūsu vecāki, bet gan vecvecāki, attālāki ģimenes locekļi, vai arī sirsnīgi draugi. Mēs pieķeramies viņiem, un sajūtamies ļoti mīlēti un loloti, jo VIŅI – ir mūsu saikne – uz Beznosacījumu Mīlestību, un CAUR VIŅIEM – mēs varam sajust „Māju” enerģiju.
 
Tiem no jums, kam piemīt liela empātija, intuīcija, un enerģētisks jutīgums – tiem ir saglabājušās arī vismaz neskaidras atmiņas – kā ir – būt Beznosacījumu Mīlestībā; un tās iztrūkums – tas ir viens no jūsu zemes dzīves izaicinājumiem un problēmām. Šinī enerģiju blīvumā šeit navigācija ir stipri apgrūtināta bez kāda, kurš varētu sniegt jums savienojumu ar šo Mīlošo Enerģiju, it īpaši, kad jūs esat vēl pavisam jauns. Kad jūs satiekat šo personu, – jūs savienojaties ar šo Augstāko Mīlestības aspektu, un acumirklī jums rodas noturīga saikne ar to.
 
Šis Beznosacījumu Mīlestības Savienojums ir bijis ieplānots jūsu dzīvē, lai jūs varētu atrast PAŠI – SAVU CENTRU un Mīlestības Avotu; bet tad, kad jūs pārāk cieši tam pieķeraties – jūs baidāties, ka tas var zust, un ka jums vairs nebūs Mīlestības jūsu dzīvē. Šis Savienojums ir domāts – lai dotu jums pamatus, un atgādinātu jums par Mīlestību, no kuras jūs esat nācis, un kuru jūs TĀPAT varat RADĪT šinī pasaulē. Jūs tagad varat izveidot – paši savu Mīlestības Sfēru, kas pievērsīs daudzu citu mīlošu cilvēku uzmanību jums. Godājiet tos cilvēkus savā dzīvē, kas jums ir snieguši savu Mīlošu Atbalstu un Beznosacījumu Mīlestību, un tad – atcerieties un izmantojiet šo sajūtu – lai izplatītu Mīlestību PAŠI SAVĀ DZĪVĒ, un būtu – kā ATGĀDINĀJUMS par Mīlestību CITIEM uz šīs pasaules, jo tas – ir daļa no jūsu NOLŪKA šeit – ar savu atgūto Mīlestības Savienojumu – Kalpot Pasaulei.