pirmdiena, 2011. gada 3. oktobris

AKAŠI Hronikas par 2011. gada OKTOBRI



01.09.2011 caur Jen Eramith
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Kādas enerģijas un kādu pieredzi mēs varam sagaidīt Oktobrī 2011?
 
Šī mēneša enerģiju ir grūti paredzēt. Iemesls šīm grūtībām ir tāds, ka galvenais pagrieziena punkts ir pienācies Septembrim 2011. Par cik jūs pārkāpjat slieksni uz Oktobri – lielākā daļa no tā, kas notiks – ir atkarīga no izvēlēm, ko jūs izdarījāt Septembrī. 2012. gada enerģija uz planētas Zeme ir jau sastopama dažus pēdējos gadus, bet īstenībā šī īpašā gada patiesā enerģija parādīs sevi Oktobrī. Ir jums kalendāri, kuros gada sākums tiek atzīmēts Septembrī, taču patreiz – īstais enerģētiskais gada sākums – ir OKTOBRĪ, šinī 2011. gadā.
 
Daudzi no jums pārliecināsies, ka šis mēnesis ir ļoti intensīvs. Dažiem šī intensitāte šķitīs nedaudz saviļņojoša, bet dažiem šī intensitāte liksies tik milzīga, ka jums šķitīs, ka nav vairs nekā. Būs sajūta šinī mēnesī daudziem no jums, ka nav nekā, pie kā pieturēties, un neko vairs nevar paredzēt. Jums varētu būt sarežģīti – sajust savu intuīciju, vai atrast savu domu skaidrību. Nesatraucieties, ja tas tā notiek. Ja tas tā notiek – jums vienkārši jāsaprot, ka jūs saskaņojaties ar enerģiju, kura ir daudz lielāka, nekā jūs spējat aptvert. Un kad jūs gribēsiet kaut ko no tā interpretēt – jūs pārliecināsieties, ka patiešām nekas nesanāk.
 
Šo mēnesi jūs piedzīvosiet – kā brīdi PIRMS jaunās koncepcijas aptveršanas. Atcerieties – kā ir tad, kad jūs apgūstat kaut ko jaunu. Kad jauna informācija atnāk pie jums – iesākumā jūs to uzņemat ar izpratni, bet drīz vien tā pārsniedz jūsu saprašanu, un jūsu prāts atslēdzas, – līdz kamēr – notiek kāds „klikšķis”, kad jūs APTVERAT šo mācību visā pilnībā. Šis mēnesis līdzināsies mēmam apjukumam PIRMS šī gaidāmā „klikšķa”. Šis „klikšķis” var atnākt vēlāk – iespējams, Decembrī vai Janvārī. Tas būs tad, kad jūs sāksiet saskatīt daudz skaidrāk – KO tieši JŪS ŠEIT DARAT, un cik tālu jūs patiešām esat nonākuši.
 
Šinī mēnesī ir svarīgi, lai jūs būtu iecietīgi pret sevi un iecietīgi pret citiem. Un ir svarīgi, lai jūs necenstos pārāk stipri nodoties jēgas meklējumiem visās lietās. Šeit tagad ir liels potenciāls MILZĪGAI KOLEKTĪVAI PĀRBĪDEI, kas varētu norisināties šinī mēnesī, un tādēļ šeit var būt daudz haosa, jo ikreiz, kad notiek lielas kolektīvas pārbīdes – katrs indivīds uz Zemes reaģē, un atsaucas uz to – atšķirīgi. Un TAS – KĀ IZVĒRTĪSIES šīs REAKCIJAS – faktiski arī NOTEIKS to – KAS NOTIKS.
 
Sagaidiet, ka lietas mainīsies. Pārāk nepieķerieties tam, kur jūs esat. IZMAINIETIES – un vienkārši vērojiet – KĀ šis stāsts, jeb vēsture – turpina attīstīties.
 
Kā varam gūt vislielāko labumu no šīm enerģijām?
 
Vislielāko labumu gūs tie no jums, kam ir noturīga garīgā prakse, un tie no jums, kas pārvalda jaunpienākošās informācijas nozīmi šinī mēnesī. Pat ja ir „gaisā karāšanās” sajūta, pat ja liekas, ka neko nevar saprast – vienalga, šeit ir ļoti daudz informācijas. Tik milzīgi daudz informācijas, un tik ļoti daudz jaunu perspektīvu ir iespējams ... Ja jūs izdarāt piezīmes – ja jūs pierakstāt savas domas un atklāsmes, ja jūs pierakstiet savus jautājumus, un apdomājiet atbildes, ja jūs pierakstiet savas domas un sajūtas katru dienu, un vērojiet izmaiņas, kas notiek no dienas dienā – jūs SAVĀKSIET INFORMĀCIJU, kura jums NEPIECIEŠAMA, lai ātrāk izietu un apgūtu savas mācības. Tad arī tas „klikšķis”, tas brīdis, kad beidzot jūs sapratīsiet – KO jūs esat vēlējies SASNIEGT – atnāks pie jums ātrāk, ja jūs praktizēsiet šinī mēnesī ikdienas pierakstus, izdarīsiet piezīmes par to – kas notiek, un kā jūs jūtaties. PAŠAPZINĀŠANĀS– kalpos jums ļoti labi šinī mēnesī. Ne jau tas ir svarīgākais, ka jūs esat ZINOŠS, bet gan tas – KO JŪS JŪTAT, un tas, ka jūs spējat noraudzīties uz savu jūtu uzbangojumiem un kritumiem – neiesaistot vairs sevi tajā.
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3474308