trešdiena, 2011. gada 19. oktobris

Viedas Meistars Ilarions 16.-23.oktobris/2011


Mīļie!
 
Galvenais koncentrēšanās virziens tuvākajā laikā- palikt iezemētiem, uzmanīgiem un mierīgiem. Ļaujiet plūst cauri jums nepārtrauktām enerģijām uz Zemes kodolu un atpakaļ uz Lielo Centrālo Sauli. Ļaujiet sev atbrīvoties no jebkādiem vecajiem pārpalikumiem un atlikumiem, kad tie parādās virspusē, atceroties, ka nav svarīgi, kādā veidā tie paceļas, tas nozīmē tikai to, ka tie parādās, lai aizietu prom. Lūdzu, centieties neieslīgt veco enerģiju cilpās, vienkārši pasakiet sev- ar to visu ir cauri, un tad lūdziet Zemes Mātei šīs enerģijas paņemt un transmutēt, dodiet atļauju Zemei izmantot tās pēc savām vajadzībām.
 
Katrā pilsētā, ciemā un ciematā turpina pulcēties Atmodinātie cilvēki. Masu pacēlums vēl nav sasniedzis virsotnes, un tāpēc turpināsies cilvēku pulcēšanās līdz pie varas esošie tiks piespiesti veikt vajadzīgās pārmaiņas sistēmā. Pagājis laiks, kad pie varas esošie, varēja nepievērst uzmanību savām tautām. Uzaust jauna diena arī valdošajā sfērā, tajā pagaidām vīd tikai neskaidras aprises. Bet Atmodinātie nekļūs pieļāvīgāki prasībās par taisnību.
 
Mīļie, šis ir pateicības laiks jums, kuri nepagurstoši gājuši cauri daudzām dzīvēm, lai īstenotu pašreizējos notikumus un noslēgtu Zemes un visa uz tās Pacelšanos. Tā kā jūs turpināt atbrīvoties no visa, kas vairs nekalpo jūsu Pacelšanās ceļā, tad ikdienā sajutīsiet atbalstu daudzos brīnišķīgos sinhroniskos veidos. Lūdziet visu, kas vien jums vajadzīgs, un tad vērojiet- kādas pienāks atbildes, tās būs ātras un brīnumainas. Jūsu eņģeļi ar nepacietību gaida, lai varētu kalpot jums un palīdzētu iziet šo pakāpi. Atcerieties, tie jūs mīl bez jebkādiem nosacījumiem un nespēj kritizēt vai nosodīt. Pirms pirmās inkarnēšanās jūs paši vien nospraudāt savus mērķus un vēlējāties gūt pieredzi, izejot īpašas mācības un tādā veidā uzkrājot prasmes.
 
Ziniet, ne tikai jūs, bet vēl miljoniem cilvēku uz šīs planētas iziet katrs savus testus un pārbaudījumus, lai veicinātu savu garīgo izglītību un mācītos, un tieši tāpēc savā realitātē jūs patiešām neesat viens. Nepagurstiet un nezaudējiet drosmi, kad ceļš šķiet satumsis, vienkārši turpiniet. Lieciet soli uz priekšu un sasniegsiet brīnumus. Pēc iespējas pildiet savas ikdienas disciplīnas, krietni atpūtieties un atslābinieties, pavadiet pēc iespējas vairāk laika Dabā, pie koku ģimenes, lai koki jums spētu sniegt atbalstu un dziedināšanu.
 
Atrodiet sevī veidu un spēku atkāpties no šķietamā haosa, kas ik pa brīdim parādās, un uzturiet labākas Pasaules spēcīgās vīzijas visiem uz jūsu skaistās Planētas. Ik dienas koncentrējieties uz sirds čakru un izjūtiet savas mīlestības pulsu, kas sasniedz ikviena sirdi gan uz planētas, gan ap to. Tā ir jūsu mīlestība, kas apvienota Vienotībā, mainīs šo pasauli. Lai viss, ko sakāt, domājat un darāt- to arī atspoguļo.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
ES ESMU Ilarions
 
©2011 Marlene Swetlishoff        Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante