piektdiena, 2011. gada 21. oktobris

Seminārs "Attiecību mākslas pamati"


Zeltaini lapots sveiciens visiem!
Patreiz ir interesants un dinamisks laiks.  Zemes enerģijas strauji mainās uz arvien augstākām, līdz ar to izsaucot visdažādākos attīrīšanās procesus visos līmeņos - vecās, zemās, disharmoniskās, haotiskās enerģijas vairs nevar pastāvēt līdzās jaunajām un tiek iznestas virspusē labākai redzamībai, pārvērtēšanai un atlaišanai. Šo procesu mēs varam uzskatāmi redzēt globālajos sociālajos, politiskajos un ekonomiskajos procesos, taču tieši tāds pats process notiek arī katrā no mums - tas nereti ir sāpīgs, mulsinošs (līdz pilnīgam apjukumam) un ar daudzām jautājuma zīmēm...

Vai esat pamanījuši, ka pēdējā laikā attiecību jautājumi ģimenē daudziem "nostājušies uz kanti" - kas vēl pirms gada bija pieciešams, šodien izskatās kā lietas, kuras pieciest nozīmētu Dvēseles pašnāvību? Kas vēl nesen nepievērsa īpašu uzmanību, šodien kaitina? Kas vakar šķita pats par sevi saprotams un normāls, šodien uzprasās uz radikālu pārvērtēšanu? Šādas un līdzīgas situācjas ienes partnerattiecībās konfliktus un daudzus noved pie šķiršanās. Taču, vai vienmēr šķiršanās ir tas veiksmīgākais risinājums? Vai palikt attiecībās un ento reizi mēģināt kaut ko labot ir pareizais risinājums? Kā atšķirt, kurā gadījumā attiecības tiešām jābeidz, jo tās savu laiku ir nodzīvojušas un tikai bremzēs turpmāko ceļu, un kurā tās piedāvā pārbaudījumus, kam sekmīgi izejot cauri, būsim spēruši lielu soli tālāk savā garīgajā evolūcijā un attiecības kļūs vēl stiprākas un mīļākas? Tie nav viegli jautājumi, taču uz tiem eksistē atbildes...
2011.gada 23.oktobrī 10:00-18:00
biedrība "Dabas bērni" piedāvā semināru
 "ATTIECĪBU MĀKSLAS PAMATI" .
Semināru vadīs Aelita.
Uz šo semināru īpaši tiek aicināti jaunieši, taču tajā sniegtā informācija noderēs jebkura gadagājuma cilvēkiem neatkarīgi no viņu attiecību statusa, jo liela daļa no seminārā sniegtās informācijas piemērajama ne tikai vīrieša un sievietes attiecībām ģimenē, bet arī citos attiecību modeļos: starp vecākiem un bērniem vai jebkuriem citiem radiem, starp darba kolēģiem, draugiem utt. Īpaši ieteicams (ja iespējams) semināru apmeklēt abām partnerattiecību pusēm.

Dažas no seminārā apskatītajām tēmām būs sekojošas:
Attiecību garīgais mērķis
-         Mēs neesam viens otram ienaidnieki
-         Inteliģentas emociju izpaušanas nozīmīgums
-         Attiecību veidošanās energoinformatīvais mehānisms
-         "Spoguļu" veidi attiecībās, un kā tos izmantot
-         Sievietes<>vīrieša attiecību dinamika ģimeniskās attiecībās; disharmoniski un harmoniski attiecību modeļi
-         Ko esam pārņēmuši no vecākiem un realizējam savā ģimenē; kā un kāpēc tas var sarežģīt attiecības
-         Ko gaidām no partnera vai citiem cilvēkiem; vai vienmēr gaidām to, kas viņiem tiešām būtu mums jāsniedz
-         Dažas sievietes un vīrieša psiholoģiskās atšķirības
-         Ko darīt, kad attiecību partneriem ir spēcīgi atšķirīgi garīgās attīstības līmeņi

Seminārā tiks sniegtas arī praktiskās iemaņas:
-         Empātiskā jeb dziļā (holistiskā) klausīšanās
-         Efektīvas sarunu metodes sasāpējušu konfliktsituāciju risināšanai: kā viens otram var palīdzēt
Seminārs notiks Vecāķos.
Enerģijas apmaiņa - 20 lati (tajos iekļauti arī izdales materiāli, garšīgas veģetāras pusdienas, tēja un uzkodas). Nepieciešamības gadījumā samaksa diskutējama (ir iespējami alternatīvi varianti).

Pieteikšanās vēlama ne vēlāk par sestdienas rītu līdz 12:00. Pieteikšanās un papildus informācija pa tel. 26342830 vai rakstot uz e-pastu jaunieberni@inbox.lv .

Visi mīļi gaidīti!

Biedrības "Dabas bērni" vadītāja
Aelita Folkmane - Burgere