otrdiena, 2011. gada 18. oktobris

GRUPA caur Stīvu Roteru: Spēlējiet jaunu spēli


Gaismas Virziena Izmainīšanās
Vēstījums ierakstīts video 24.09.2011
Šis vēstījums ir ticis atkārtoti caurskatīts un rediģēts GRUPAS vadībā, lai panāktu lielāku skaidrību rakstiskajā formātā, un publicēts:
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
No Stīva:
Vairākas reizes GRUPA ir centusies būt cilvēciska. Pats grūtākais viņiem ir – joku stāstīšana. Viņi labi saprot smieklus, par cik tā ir Eņģeļu valoda. Bet atļaujiet tikai pasacīt, ka viņu runas veida uztveršanai patiešām vajag nedaudz piestrādāt. Būt cilvēciskam – ir grūtāk, nekā dažkārt tas izskatās.
GRUPA mani nebija iepriekš pabrīdinājusi par to, kas var nākt šinī čenelingā. Pirms čenelinga uzsākšanas es pat izteicos, ka man nav nekādas jausmas – kā tas izvērtīsies. Vēl es piebildu, ka viss ir kārtībā, jo es vismaz zinu, ka pirmie trīs vārdi būs „Sveicieni no Mājām.” Visi smējās ...
Lielisku mēnesi jums, un piesprādzējieties ... mēs paceļamies!
Ar ciešiem apskāvieniem – Stīvs
 
Sveicināti ...
Jā, viņš bija gaidījis citus vārdus, bet mēs tos izmainījām. Mums vēl turpinās iekšējais dialogs ar Glabātāju patlaban. Sveicināti. Sveicieni no Mājām.
 
Gars Tehnoloģijās
 
Šī enerģija ir izmainījusies tik ļoti, un tik strauji. Tas kļūst ļoti satraucoši katram un ikvienam no jums. Mēs gribam padalīties šodien ar to, kas ir jūsu priekšā, un ar dažiem vispārēja mēroga elementiem, ar ko visa cilvēce saskaras patlaban, – it īpaši tehnoloģiju jomā, kur daudz kas sāk izkustēties tagad.
 
Cilvēki vienmēr ir uzskatījuši, ka tehnoloģijas un garīgums atrodas divās dažādās pasaulēs. Polarizētā domāšana uz Zemes vienmēr ir uzturējusi atšķirtību starp tām, un zināmā mērā tas līdz šim tā arī bija, tomēr katrs var tagad redzēt, ka šīs divas pasaules atbalsta viena otru daudzos veidos. Par cik Cilvēce attīstās – daudz augstāka perspektīva ir sasniegta, kura ļauj jums ieraudzīt un aptvert citas patiesības. Metafizika vienkārši ir ārpus fiziskā, un to mēs saucam par ‘Garu’. Mūsu definīcija Garam ir – tas, kas pastāv, kad fiziskā pasaule ir prom. Mēs neuzskatām jūs kā cilvēkus, kuri iet apkārt, uzduroties viens otram. Mēs jūs redzam – kā Garu, kas ietērpies bioloģiskā apvalkā, izlikdamies par cilvēku, un piedzīvo daudz izaicinājumu līdz ar to. Mēs gribam padalīties ar dažiem aizraujošiem aspektiem šodien, un parādīt jums nelielu atspulgu no tā – uz kurieni tas virzās. Katrs un ikviens no jums var sasniegt nedaudz vairāk savā realitātē, un uzradīt dzīvē savas Sirds vēlmi, jo tas ir tieši tas, ko jūs esat nākuši paveikt. Jūs neesat nākuši smagi strādāt. Jūs neesat nākuši izpildīt uzdevumu. Jūs esat nākuši, LAI BŪTU GAISMA. Ir smagi tad, kad jūs gribat samērot sevi ar kādu citu, un jūs visu laiku ejat tanī virzienā, kuram, kā jums šķiet, visi cer, ka jūs tuvosieties. Tomēr tagad visas Cilvēces PAMATA enerģija ir izmainījusies. Jūs tagad esat pakāpušies uz līmeni, kurā jūs SATURAT PAŠI, kās Radošas Būtnes – daudz vairāk no SAVAS GAISMAS, daudz vairāk no SAVĀM PILNVARĀM, nekā jebkad agrāk. Jums vairs nav jāgaida uz visiem šiem aspektiem.
 
Brūces apstrāde
 
Visa Cilvēce pavirzās, un tas arī izsauc daudz problēmu. Daudziem ir saglabājušās rētas, kas var parādīties, kad jaunais enerģētiskais līmenis tiek sasniegts. Daudzi [iepriekšējās dzīvēs] ir tikuši nonāvēti vai nomocīti par to vien, ka vienkārši centušies teikt taisnību, vai dalīties ar savu Gaismu uz planētas Zeme. Tagad, kad viss sāk izkustēties, – tie no jums, kuriem ir šīs rētas, var izjust to – kā brūces apstrādāšanu. Jūs varat piedzīvot vairāk nobloķēšanās sevī, vienkārši baidoties izdarīt nākamo soli.
 
Saprotiet, ka tas ir dabisks cilvēcisks process, jo cilvēki attīstās trīs soļus uz priekšu, un vienu soli atpakaļ. Lūdzu, nenosodiet sevi par šo soli atpakaļ.
 
Dodiet sev daudz vietas, kur augt, lai nevarētu manīt, ka jūs darāt kaut ko nepareizi, jo tad, kad Radītājs sāk domāt, ka dara kaut ko nepareizi – uzminiet, kas notiek? Tas rada ilūziju, ka kaut kas nav kārtībā, un pēc tam jūs veidojiet pilnīgi visu pasauli tam apkārt, lai UZTURĒTU šo uzskatu. Esiet piesardzīgi, kad saskaraties ar šīm lietām, jo tam tagad ir liels efekts. Tas, ko jūs pamanīsiet, ir tas, ka jūs TAGAD RADIET ikvienu savas pasaules daļu – tiklīdz jūs tanī ieejat.
 
Spēlējiet Jaunu Spēli
 
Ir te kaut kas noticis, kas ļaus visai Cilvēcei – katram no jums – spert šo soli – jebkur – kur vien jūs vēlēsieties iet. Pirmā lieta, – tagad ir prom TO PAMATU enerģija, kurus bija jutuši daudzi no jums, tā bija bāze, uz kuras jūs bijāt balstījuši savu enerģiju. Tagad, kad šī bāze ir aizgājusi – daudzi jūtas nestabili un nedaudz pazaudējušies. Ir grūti atrast sev balstu, un sameklēt sev vietu. Tas, kas ir noticis, ir tas, ka CILVĒCE IR UZSĀKUSI JAUNU SPĒLI. Tas ir ļoti vienkārši. Jūs izveidojat tagad jaunu enerģētiku savas fiziskās būtnes ietvarā, kas jums ļaus nest vairāk Gaismas no Mājām. Tas ļaus jums nest vairāk sava Gara un savas Dvēseles. Tas prasīs ievērojamas korekcijas – iemācīties jums SEV ATĻAUT tam nākt laukā. Ik reizi, kad jūs uzsmaidiet, runājieties, vai paskatieties uz kādu – Gaisma izplatās. TAS IR JAUNAIS PAMATS, kas radīts visai Cilvēcei.
 
Ļaujiet mums padalīties ar vienkāršu stāstu par Džeinu, jo viņa ir viena no mūsu mīļākajiem simboliem. Džeina izauga ģimenes saimniecībā, un viņai bija ļoti mīloša māte, kura vienmēr centās viņu izklaidēt. Džeina vienmēr raudzījās, ko tādu varētu izdarīt, jo viņai bija ļoti radoša daba. Taču viņa ātri apguva meistarību lietās, drīz sāka garlaikoties, un pievērsās atkal kam citam. Tādēļ viņas māte nopirka viņai lielisku galda spēli. Džeina atrada daudz draugu, kas gribēja spēlēt kopā, un viņi uzrīkoja milzu viesības, un spēlēja šo spēli. Kādu dienu Džeina piegāja pie mātes un teica – „Mamm, man labi veicas šinī spēlē, jo es vienmēr uzvaru. Es vienmēr pārspēju citus, un man kļūst garlaicīgi.” Viņas māte raudzījās uz viņu un teica – „Mīļumiņ, spēlē CITU spēli.” Džeina palūkojās visapkārt un iesaucās – „Oo. Es to drīkstu?” Viņa atgriezās pie sava spēļu galda, un atrada citas spēles, par kurām viņai pat nebija nekādas nojausmas. Viņa no visām spēlēm izvēlējās vienu, kas uzturēja viņas visaugstākās vibrācijas.
 
Dārgie, tas, ko mēs jums vēlamies teikt, ir tas, ka IR LAIKS SPĒLĒT JAUNU SPĒLI. Ir laiks pakāpties savā apziņā, un BŪT – SAVĀ GAISMAS BŪTĪBĀ. Tas nav kas tāds, kas vienkārši grasās jūs ieskaut; tas ir kas tāds, kur jums jāieiet APZINĀTI. Un tagad – šī aspekta skaistākā daļa ir tāda, ka jūs PAŠI RADIET šo ceļu – līdz ar katru soli, ko sperat. Jūs radiet kaut ko tādu, kas nekad iepriekš nav bijis iedomājams viscaur Visā Cilvēcē, viscaur Visā Pastāvošajā. Jūs radiet ceļu sev zem kājām tieši pirms jūsu pēda skar zemi, un tas ir pats brīnumainākais – noraudzīties – kā Radošas Būtnes sāk ieņemt SAVU VIETU uz planētas Zeme.
 
Tehnoloģiju Detaļu Pieslīpēšana
 
Tagad mēs vēlamies pārslēgties uz brīdi, un parunāt par nedaudz atšķirīgu tēmu: kas sagaidāms tehnoloģiju jomā. Daudzkārt tehnoloģijas ir tikušas nonestas uz jūsu planētu no citām Būtnēm, no citām kosmiskajām radībām, kā jūs teiktu. Un tomēr – šīs tehnoloģijas nedarbojās. Tās lieliski strādāja priekš citiem, bet kad tās tika nonestas šeit uz Zemi – tās nedarbojās, jo Cilvēces garīgais savienojums vēl nebija pietiekami augsts un noturīgs, lai uzturētu tās vibrācijas, kas nepieciešamas šīm tehnoloģijām. Tam ir jābūt sabalansētam. Tās tehnoloģijas, kuras atrodas šeit uz Zemes – tās ir šeit, lai atspoguļotu jūsu lieliskumu. Viņas ir šeit, lai nestu Gaismu – apmērām tā, kā Glabātājs lieto šīs tehnoloģijas patlaban šobrīd, lai sūtītu šo Gaismu visai pasaulei. Tad arī pienāks laiks, kad jūsu tehnoloģijas spēs integrēties ar jums. Tad jums nebūs nepieciešamas kameras, un visas tās jocīgās ierīces, kas jums tagad ir, jo jūs spēsiet saturēt visu to sevī.
 
Tas ir tas, ko mēs saucam par singularitāti, par punktu, no kura progresē jūsu tehnoloģijas tanī virzienā, ka tās var līdzināties cilvēka smadzenēm; šinī punktā var notikt integrēšanās. Tehnoloģijas nevar gūt virsroku, kā daudzās jūsu zinātniski fantastiskajās grāmatās un filmās tiek aprakstīts, kad datori kļūst viltīgāki par cilvēku. Saprotiet, ka šeit starp abiem pastāv līdzsvars.
 
Te ir tehnoloģijas, kuras atrodas ‘uz naža asmens’, un ja garīgā vibrācija nebūs pietiekami augsta, lai uzturētu šīs tehnoloģijas – tad šīs tehnoloģijas atdursies kā pret sienu. Pilnīgi iespējams, ka būs kāda viena lieta, kas nekādi nedarbosies, un tas apturēs visas tehnoloģijas tālākvirzību, kamēr vibrācija nebūs pietiekoši paaugstinājušās. Jūs, kā Cilvēce kopumā, tagad esat sasnieguši vibrāciju integrācijas līmeni, kad iesākas šo visu bloķējumu atlaišana. Jūs sākat atrast vienkāršas atbildes uz šiem sarežģītajiem jautājumiem, kuri tika bloķējuši lielu daļu Cilvēces progresa. Tagad tas var notikt ļoti straujos tempos.
 
No Virpuļa uz Tora Portālu
 
Mēs bijām runājuši agrāk ar jums par virpuli. Virpulis – tā vienkārši ir enerģijas pārvietošanās pa spirāli. Viens no iemesliem, kādēļ mēs runājam ar jums caur Glabātāja balsi šeit, Lasvegasā, ir tāds, ka Lasvegasa ir milzīga virpuļa ieskauta. Te ir kalni visapkārt, un kad enerģija, jeb vējš, ja jūs tā vēlaties, te iekļūst – tad tā riņķo visapkārt, cirkulē, un izveido virpuli. Lasvegasas virpulis ir ticis izmantots kā radīšanas virpulis, par cik visas šīs viesnīcas atrodas tuksneša vidū. Tagad jūs varat izmantot šo virpuli vēl kam citam, taču pagaidām virpulis kā tāds darbojas tikai divos plānos; viņam ir tikai divas dimensijas – plašums un dziļums. Tas, ko mēs gribam jums pateikt: – kad jūs iegūsiet virpuli visās trijās dimensijās, un vēlāk arī piecās dimensijās – jūs radīsiet mašīnu. Tā būs mašīna, kādu nes katrs un ikviens no jums ap savu fizisko Ķermeni; tas līdzinās tam, kas tiek saukts par gredzenveida toru [tube torus].

Gredzenveida tors ir tāds individuāls enerģētisks lokveida ieskāvums, kas aptver jebkuru fizisku būtni, akmeni, kalnu, un katru zāles stiebriņu. Tas ir tas veidojums, kurš jūs savieno ar universālo enerģiju, un tieši šinī tehnoloģiju jomā jūs sagaida visstraujākā izkustēšanās. Pievērsiet uzmanību gredzenveida toriem, lai pamanītu tehnoloģijas, kuras visvairāk pavirzīs Cilvēci uz priekšu turpmāko sešu gadu laikā. Jūs redzēsiet nozīmīgas izmaiņas savu tehnoloģiju progresā, un daudzas no tām dos risinājumu vairākām problēmām, kuras jums ir apkārtējā vidē, tādām kā piesārņojums, un enerģijas, ar kurām jūs nezināt – ko ar tām iesākt. Visās šinīs jomās ir sasniegts lūzuma punkts. Ja jums nebūtu problēmu, tad tās neparādītos tagad, lai tiktu risinātas. Tas ir tas – kā dēļ šādas lietas kļūst redzamas tagad uz jūsu planētas.
 
Nostabilizēšanās Jaunajā Paternā
 
Jā, ir vēl daudz kā tāda, kas notiks līdz ar ūdens pārdalīšanu, jo te ir jābūt jaunam balansam. Planēta tagad svārstās savādāk, sakarā ar divām zemestrīcēm – Čīlē un Japānā. Liela daļa šīs pārdalīšanas darbojas ļoti labi. Jūs tagad nostabilizējaties jaunajā vibrāciju paternā, kurš pēc būtības veido Zemes jauno dimensiju. Tas ir lauks, kurā tagad arī planēta Zeme var uzturēt Pilnvarotas Būtnes uz savas virsmas. Tas ir tas, ko Zeme dara. Viņa negrasās iet bojā – viņa ir gaidībās, un gatavojas radībām. Kam viņa grasās dot dzīvību? Tā ir cilvēku jauna forma, kas spēj nest vairumu savas patiesās Gaismas – TIE ESAT JŪS. Tas ir tas, kādēļ ikviens no jums ļoti rūpīgi bija apsvēris iespēju būt šeit šinī brīdī, jo tas bija ļoti izšķiroši daudziem no jums. Mēs esam jau teikuši jums, ka nav šeit uz šīs planētas neviena paša, kurš lieki aizņemtu vietu. Tas vairs tā nav, jo kritiskā masa ir jau sasniegta.
 
Tie no jums, kuriem ir vieta šinī braucienā, kuriem ir biļete šim jūsu dzīves ceļojumam – JŪS TO PAVEICĀT. Tomēr – nekad nedomājiet, ka jūs esat tik vien kā pasažieri. Jūs esat šeit – ar nolūku. Jūs saturat daļiņu no Mājām, ko jūs esat atnesis, lai radītu šo Jauno Pilnvaroto Zemi, un tieši tagad ir pienācis laiks – lai jūs to sameklētu. Mēs zinām, ka jūs neesat droši par savām spējām. Mēs zinām, ka daudzi no jums iebildīs – „Ko gan es varu pateikt, kas nebūtu jau teikts?” Mēs zinām, ka daudzi no jums šaubās par savām spējām – PAŠAM izveidot sakarus ar savu Garu. Un jūs arī to neuzzināsiet, ja nepamēģināsiet. Speriet soli, un ĻAUJIET TAM NOTIKT, jo šoreiz enerģija ir GATAVA – ienākt jūsos, un adaptēties. Mēs saharmonizējamies ar jums, un jūs saharmonizējaties ar mums. Mēs varam nodot jums informāciju. Mums nav par katru cenu jāpaceļ jūs uz augstāku līmeni. Bet ir jāceļ jūsu PAŠAPZIŅA, par cik visai Cilvēcei tās trūkst. Esiet droši, un speriet soli, lai pamēģinātu kaut ko JAUNU.
 
Dārgie, spēlējiet Jaunu Spēli. Tas ir ļoti vienkārši. RADIET TO. Atrodiet savu prieku, un izveidojiet kaut ko tam apkārt, jo tas tagad nav svarīgi – ko jūs esat pieredzējis iepriekš. Jūs tikāt uztraukušies iepriekš šinī pasaulē par to – kā sevi uzturēt, kā pareizi rīkoties, kā izcelties, lai izpildītu savu kontraktu. Drīzumā jūs interesēs – „Vai man būs jautri?” Jūsu fokuss izmainīsies pavisam noteikti. Daudzi no jums satrauksies par to. Jūs domāsiet – „Ak, es nevaru to darīt bez smaga darba.” Bet JŪS VARAT. Jūs esat, LAI ATRASTU nozīmīgas IZMAIŅAS, kuras gribētos turpināt savā dzīvē, un IZDEVĪBAS savā priekšā. Viss, ko mēs lūdzam – JA JUMS IR DOTA TĀDA IESPĒJA – SPĒLĒJIET JAUNU SPĒLI.
 
Ar vislielāko godu mēs lūdzam jums izturēties vienam pret otru ar cieņu. Lolojiet cits citu pie katras izdevības kas jums rodas. Ziniet, ka šī ir skaista Spēle ko jūs spēlējiet, un spēlējiet labi kopā.
 
Espavo.
GRUPA
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3519140