svētdiena, 2011. gada 30. oktobris

Ilarions caur M.Svetlišofu 30.oktobris-6.novembris/2011


Viedas Meistars Ilarions
30.oktobris- 6.novembris/2011

 Mīļie!
 
Šajos laikos jūsu iekšienē notiek daudzi un dažādi pārbaudījumi un izmaiņas. Jūsu šūnas tiek mainītas, lai veicinātu un atvieglotu ķermeņa transformācijas un tas kļūtu par mazāk blīvu fizisku ķermeni. Tas būs garš process, kas iesniegsies ne tikai 2012. gadā, bet arī tālākā laikā. Viss atkarīgs no katra indivīda progresēšanas un gatavības turpināt garīgo ceļojumu, gūstot Zemes piedāvāto pieredzi. Daži no jums transformēsies ātri un būs Piemēri un Paraugi tiem, kuri nonāks šajā procesā vēlākos laikos.
 
Pilnīgi visi esat uzņēmušies paveikt visos līmeņos savas fiziskās būtības transformēšanas uzdevumu, pat tie, kuri nezina, kādas sekas tas nesīs. Jūs esat izvēlējušies Pacelšanos savā fiziskajā ķermenī un tieši tādēļ jūsu ķermenī turpinās pārmaiņas. Šajos laikos cauri jums turpina plūst jauno enerģiju lejupielādes, radot lielākas frekvences jūsu iekšienē, un tā tiek aktivizētas un pārmainās jūsu snaudošās RNS/DNS ķēdes.
 
Ziniet, ka jūsu Gaismas Ģimene visu laiku jūs atbalsta. Mēs vērojam katru un veicam visus vajadzīgos uzlabojumus un korekcijas, lai būtu iespējama jūsu transformācija- vieglāka, ērtāka, ātrāka un aizsargāta. Lielākā cilvēku daļa veic izmaiņas savā ikdienas diētā, tie ir brīvprātīgi atteikušies no daudziem ēdieniem un substancēm, kas nesekmē veselumu, vitalitāti un jūsu ķermeņa elementāļa veselību. Ziniet, ka esat to nolēmuši augstākajās dimensijās un tagad jums to saku- šīs izvēles visvērtīgākās pārmaiņas notiek pilnīgā drošībā.
 
Mēs strādājam kopā- sadarbībā un līdzdarbībā, jo atrodamies te tāpēc, lai šajos laikos jums kalpotu. Mēs esam kopā ar jums pēc jūsu pašu izvēles un paliksim ar jums un Zemes evolūciju, lai palīdzētu Zemei un ikvienam un visam uz tās un Tās iekšienē iziet caur monumentālajam Pacelšanās transformācijas procesam uz augstākām Esības dimensijām. Mūsu lielākais un patiesākais prieks- apbrīnā vērot un būt kopā ar jums, un godbijībā vērot cilvēces veiktos neticamos progresīvos centienus, īpaši jau pēdējo sešu mēnešu laikā.
 
Daudzas, reiz eksistējušās lietas uz Zemes, jau ir strauji mainījušās un planētas krietnie ļaudis maina domāšanu un nostiprina labākas dzīves, darbības, rīcības un Būtības veidu. Daudzos cilvēkos mīt vārdos neizteikta apjausma par to, ka viss jāpaveic ar mierpilniem līdzekļiem un neatlaidīgi jāseko reiz izdarītajai izvēlei, un jāturpina radīt pozitīvas pārmaiņas visu labumam uz savas Planētas. Šī tendence turpināsies arī 2012. gadā un radīs daudzas ievērojamas un izšķirošas pārmaiņas jūsu pasaules iedzīvotāju dzīves kvalitātē.
 
Kā redzams no mūsu perspektīvas, patlaban notiek ļoti izteikta virzība pretim Gaismai un jūs tiksiet nodrošināti ar visu vajadzīgo- tas nozīmē, ka jūs vienmēr vada Augstākais Es, lai dotos tajā virzienā, kas atbilst jūsu augstākajam un lielākajam labumam. Jūsu Augstākie Es šobrīd ir ļoti aktīvi, gatavojoties lielajai asimilācijai (saplūšanai) ar jums, jo notiks pāreja no vienas dimensijas uz citu. Ticiet, jūs atrodaties pareizajā vietā un esat uz pareizā ceļa, viss ir kartībā, un viss norit perfekti, jo tā tas ir!
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante