pirmdiena, 2015. gada 6. aprīlis

no 6.aprīļa līdz 12.aprīlim - astrologa ziņas

Sākot ar 8.aprīli planēta Jupiters uzsāks direkto kustību, kas radīs labvēlīgu vidi darījumiem un līgumu slēgšanai. Būs ļoti piemērots laiks jaunu sadarbības partneru piesaistīšanai un kopīgu projektu realizēšanai. Tomēr būtu jācenšas izvairīties no sevis slavināšanas un citu nenovērtēšanas. Lielāka uzmanība jāvelta ģimeniskās vides veidošanai. Tāpat spējai apvienoties kopīgai sadarbībai, atvieglos veicamo darbu slogu un saliedēs kolektīvu. Lai paaugstinātu savu profesionālo kvalifikāciju šis būtu vispiemērotākais laiks pilnveidot zināšanas un savas prasmes, apmeklējot seminārus, kursus un lekcijas. Var doties pieredzes apmaiņas braucienos vai piedalīties vides labiekārtošanas darbos. Perfekts laiks ceļošanai un aktīvajai atpūtai.

Politiskajā vidē var parādīties spilgta personība ar diktatoriskām tieksmēm. Pasaules sabiedrībai virzīties uz priekšu palīdzēs tās unikālāko personību radošie meklējumi un atklājumi. Atsevišķu indivīdu nodomi būs grandiozi. Parādīsies izteikti līderi, kuri spēs viegli iedvesmot sabiedrību kopumā, galvenais, lai šie līderi būtu apveltīti ar SAPRĀTU un INTELIĢENCI, nevis ar pretējām tieksmēm graut, lai apmierinātu savas personiskās ambīcijas.

Ekonomikai vajadzētu būt ar zīmi „+”, diemžēl cenas var būt neadekvāti augstas.  Jupiteram Lauvas zīmē figurē dārgmetāls zelts – tam varētu pieaugt cena. Ap 3.08.2015 līdz pat 13.08.2015 un no 9.03.2016 līdz 30.03.2016 var būt ekonomiskā krīze. Laiks no 24.08.2015  līdz 13.10.2015 būs īpaši „miglains” ekonomikā un pasaules politikā, jo patieso dzīves mērķu(Jupiters) un dzīves jēgas(Neptūns) jautājumi ir sen kā „saslimuši” ar akūtu deficīta sindromu. Šis būs arī viens no saspringtākajiem periodiem ekonomikā un nākotnes perspektīvu plānošanā. Bet veikli darboņi akciju tirgū gūs varenu peļņu. Valūtas tirgū būs grandiozas svārstības.


Bet kas attiecas uz šo nedēļu, tad visveiksmīgākā būs 9.aprīļa diena. Veiksies tiem, kuri tic nākotnes perspektīvām.
Šonedēļ ilgākais posms, kad Mēness būs bez kursa(čika laiks) ir no 9.aprīļa plkst.20:42 līdz 10.aprīļa plkst.15:47, kad nav ieteicami svarīgi un nozīmīgi pasākumi. Šis laiks piemērotāks ir visu lietu sakārtošanai un pabeigšanai.

Enerģētiski vispiepildītākā būs 11.aprīļa diena, kad vairāk tieksimies konfliktēt. Bet Mēness šajā dienā tomēr atrodas Mežāža zīmē kas veicina sevis „ēšanu”, konflikti sabiedriskās vietās vairāk tiks pārdzīvoti sevī, bet mājinieki gan var ciest no krietna emocionāla rakstura „auksta ūdens” šalts, kura negaidot nāks par viņu galvām.

11.aprīlī planēta Venēra plkst.18:28 ieies Dvīņu zīmē – gaisa zīmēm sāksies viegla flirta laiks. Iemīlēšanās process šajā laikā ir diezgan virspusējs un vairāk piemērots flirtam nevis ilgstošām attiecībām. Šajā periodā būs ļoti viegli veidot attiecības, priekšroka tiks dota intelektuālām spēlēm. Tomēr es ieteiktu šajā laikā atrast kopēju valodu ar savu mīļoto - izrunājieties,  tas izdosies vienkārši supper. Attiecību veicināšanai un uzlabošanai tāpat ir ieteicams doties nelielos izbraucienos, piemēram, iet pārgājienos pretī pavasarim, un vispār risināt intelektuālas mīļspēlītes.
Tātad šī nedēļa solās būt daudz harmoniskāka nekā iepriekšējie laika periodi.


Tomēr esmu ievērojusi, ka cilvēki ir diezgan kūtri un nelabprāt apmeklē dažādus pasākumus. Tā vien šķiet, ka lielākā daļa ir skumju nomākti, vai ir tik noguruši, ka nav spēka vispār izkustēties no mājām. Vismaz Jelgavā ir ļoti sarežģīti veidot pasākumus gan bērniem, gan arī pieaugušajiem – nav gandrīz nekādas atsaucības no sabiedrības. Arī pasākumiem, kuriem vispār ieeja ir par brīvu.

http://www.draugiem.lv/uranija/#/uranija/news/?p=13112619