ceturtdiena, 2015. gada 9. aprīlis

Atmodas mācība- jauns nodarbību cikls

ATMODAS MĀCĪBA
Nodarbību cikls jaunatnei un tiem, kuri jūtas jauni
Pirmā nodarbība- ievadlekcija 10.aprīlī plkst.18:30
Lāčplēša 77, Rīga


Ko nozīmē ATMODA?

•       Tas ir ceļš, kuru ejot, kļūstam arvien laimīgāki un veiksmīgāki…
•       Sevis jeb patiesā, augstākā ES atrašana, dzīvošana saskaņā ar to…
•       Sevis apzināšanās kā kopuma sastāvdaļu, kā daļu no ģimenes, no draugu pulka, no tautas, no cilvēces, no visa uz mūsu planētas eksistējošā - esam vienoti ar visu.

Kāpēc gan mēs neesam tādi jau piedzimuši? Esam. Tomēr, mācoties dzīvot šajā pasaulē, gūstam arī sāpīgu pieredzi. Tā mūs ievaino un pamazām liek pasauli uztvert caur šo sāpīgo pieredzi. Tā soli pa solim aizejam aizvien tālāk no sevis paša un iemācamies "lavierēt" cauri dzīvei. Mēs nesaprotam, kāpēc piedzīvojam arvien vairāk un vairāk dažādu ciešanu, mēģinām ko mainīt, tomēr atkal nonākam līdzīgā situācijā. Mēs patiesībā tikai eksistējam. Bet- kā tad sākt patiesi Dzīvot? Kā ieraudzīt Dzīves krāsas? Kā izbaudīt visu to, ko šī Dzīve spēj sniegt?

Viena no svarīgākajām dzīves jomām ir attiecības. Attiecības ar vecākiem, radiem, draugiem, kolēģiem, partneriem, utt. Attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem atspoguļo visas mūsu dzīves veiksmes un neveiksmes. Tas nozīmē, ka dzīvi veido attiecības. Šajās nodarbībās izpratīsim attiecību svarīgumu, dziedināsim sevi un gūsim jaunas atziņas turpmākajai dzīvei.
Otra ļoti būtiska dzīves joma ir finansiālais stāvoklis. Ieskatoties sevī, redzēsim- kas vajadzīgs un kādas īpašības trūkst, kādas jāspēcina, lai pilnveidotos šajā jomā.
Trešā joma, kuru skarsim Atmodas mācībā, ir veselība. Uzreiz sakām, ka nerunāsim par veselīgu ēšanu, dzīves veidu un sporta vingrinājumiem. Mēs sevī apzināsim un spēcināsim tās īpašības, kas vajadzīgas veselam un laimīgam cilvēkam. Jo tikai tad, kad esam domās veseli, tad veselīgi spējam uztvert un dzīvot dzīvi.
Atmodas mācība parāda un izgaismo iekšējo pasauli, sniedz piekļuvi "slēptajām" zināšanām. Mainoties pašiem, mainās arī mūsu pasaules uztvere un līdz ar to mainās arī apkārtējā pasaule. Šo savu jauno būtību un dzīves redzējumu mēs automātiski nododam tālāk saviem bērniem.
Mēs apgūsim jaunas zināšanas, ieklausīsimies sevī, meditēsim...un vēl daudz ko citu

Tikai laimīgi cilvēki rada laimi sev visapkārt. Nelaimīgi cilvēki...

Nodarbības vada Māra Brante un Jānis Ieviņš.
Gan Māra, gan Jānis ir nogājuši diezgan garu garīgās attīstības ceļu.
Māra ir radusi atbildes uz garīgās izaugsmes jautājumiem gan latviskajā dzīvesziņā, gan Austrumu gudrībās, gan reiki, gan numeroloģijā, gan kādā no Peru nākušajā mācībā.
Arī Jānis atbildes uz saviem jautājumiem ir guvis gan budismā, gan kristietībā, gan latviskajā dzīvesziņā, gan astroloģijas un numeroloģijas zināšanās, arī reiki un Peru gaismas priesteru mācībā.
Abi kopā nu jau vairākus gadus ar savu pieredzi un gūtajām atziņām dalās ar citiem- gan veicot uguns rituālus, gan vadot dažādus seminārus un nodarbības. Pēdējā ir Vienotības universitātē apgūtā Atmodas mācība, kas cilvēkiem palīdz īsā laikā sasniegt dziļas un paliekošas pārmaiņas domāšanā un pasaules uztverē. Apgūstot šīs it kā vienkāršās un vienlaikus viedās zināšanas, kas netiek mācītas skolā, cilvēki atmostas laimīgai, veiksmīgai un pilnīgai dzīvei. Dzīvē atgriežas krāsas.

Piesakies, rakstot uz jogasistaba@gmail.com
vai nāc Lāčplēša 77, Rīgā

Dalība- vēlamais ziedojums 7 eur

Uz tikšanos!