piektdiena, 2015. gada 10. aprīlis

Sapņot vai šaubīties - Eņģeļi caur Ann Albers

Sapņot vai šaubīties
04.04.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
----------------------------------------
Visos laikos jūsu Sirdī ir bijuši Sapņi, un arī šaubīšanās tanī pat laikā. Ir Mīlestība un ir arī bailes. Tā ir jūsu iespēja – šeit uz Zemes – fokusēties uz to, kas jums patiktu, un izmantot savu brīvās gribas spēku, lai pārvarētu savas bailes un šaubīšanos.
Par piemēru, iedomājieties, ka Dievs ieliek jūsu Sirdī vēlēšanos skaisti pavadīt atvaļinājumu. Jums patīk šī ideja. Jūs sapņojat, ka varētu kādu laiku atpūsties klinšainā pludmalē, taču jau nākamajā elpas vilcienā parādās šaubu, baiļu un neticības balss, kura sāk noliegt jūsu, Dieva dotās tiesības saņemt palīdzību no Debesu spēkiem. ”Man nebūs tam laika.” ”Es nespēšu to noorganizēt.” ”Kurš gan man kaut ko tādu ļaus?” Tik smalki un nemanāmi šaubīšanās iznīcina to ideju un sapni, kuru Dievs bija ielicis jūsu Sirdī. Tieši šeit jūs varat pielietot savu brīvās gribas spēku, lai noskaņotu savu prātu uz Mīlestību un daudz Augstāku Patiesību! ”Dārgais Dievs, Tu esi devis man sapni par šo atvaļinājumu. Es ticu, ka īstajā laikā un vietā man būs piešķirti līdzekļi, iespējas un viss pārējais, kas mani iepriecinātu. Pateicos Tev, Dievs, jau iepriekš par Tavu Pārpilnību un Svētību.” Un šādā veidā, dārgie – ik reizi, kad šaubu balss cenšas sagraut jūsu sapni – atbildiet. Sakiet Patiesību! Piepildiet savu Sirdi ar Mīlestību! Un ja jūs nezinat, kā to izdarīt – palūdziet saviem Eņģeļiem palīdzību.
Jo patiesībā … Dievs ļoti vēlas ieliet jūsu dzīvē bezgala daudz Mīlestības, daudz laimes un prieka. Iedomājieties kādu, kuru jūs patiešām no visas Sirds Mīlētu … Vai gan jūs nevēlētos viņam sniegt visu to laimi, ko viņš būtu spējīgs saņemt? Iedomājieties, dārgie, šādu Mīlestību – tik milzīgu, un ziniet, ka … arī Dievs tāpat vēlas, lai jūs iepazīstat to Mīlestību, no kuras esat radīti, un kura turpina jūs uzturēt.
Jums, dārgie, ir brīvā griba dāvāta. Jūs varat atvērt savu Sirdi Mīlestībai, un noskaņot savu prātu uz Patiesību, vai arī varat dot vaļu šaubu un baiļu balsij, kas pretojas Mīlestībai. Izvēlieties Mīlestību, dārgie. Aplieciniet to arī baiļu un šaubu priekšā. Vienmēr būs balsis, gan iekšpus gan ārpus jums, kuras vēlēsies, lai jūs uzskatītu, ka jūs vienīgi uz saviem fiziskajiem spēkiem un resursiem balstoties, veidojat un dzīvojat savu dzīvi. Patiesībā tā tas nav – jūs nekad nevarat palikt bez Mīlestības, kura tiecas izpausties milzum daudz dažādos skaistos veidos jūsu Sirdī un Dzīvē. Kad jūs ļaujat sev piepildīties ar šo Mīlestību – jūs sākat Starot, un sākat Dāvāt to citiem.      

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5751166