pirmdiena, 2014. gada 3. februāris

Akaši Hronikas par 2014.gada februāri

http://www.akashictransformations.net/inhttp://akashy.ru/
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Kādu enerģiju un kādus pārdzīvojumus mēs varam sagaidīt 2014.gada februārī?

Februāris atnesīs īpašu uzmanības koncentrēšanu. Tā var kļūt gan par iekšējās harmonijas avotu, gan arī izpausties sāpīgas koncentrēšanās veidā. Viss ir atkarīgs no tā, vai Jūs būsiet aktīvi savas uzmanības objekta izvēlē vai arī ļausiet citiem izvēlēties Jūsu vietā.

Iepriekšējos mēnešos Jums ne reizi vien nācās izdarīt nebūt ne vienkāršu izvēli vai iziet uz kompromisu. Nācās mācīties veikt vairākus uzdevumus vienlaicīgi, attīstīties vienlaicīgi vairākos virzienos. Šajā mēnesī Jūs pēkšņi konstatēsiet, ka visi iepriekšējie notikumi sāk saplūst vienotā motīvā. Tas izpaudīsies kā kāds konkrēts notikums vai arī kļūs par vadmotīvu visiem Jūsu dzīves apstākļiem, izpaužoties no reizes uz reizi. Šī raksturīgā iezīme var izpausties savstarpējās attiecībās ar konkrētu cilvēku vai arī kļūt par pagrieziena punktu Jūsu liktenī. Izpausmes var būt visdažādākās, taču šajā mēnesī Jūs noteikti pamanīsiet, ka atkal un atkal kaut kas īpašs piesaista Jūsu uzmanību.

Ja izdosies notvert un atpazīt šo tēmu, bet pēc tam aktīvi piedalīties tās attīstīšanā, Jūs iegūsiet spēju brīvi koncentrēt uzmanību. Taču, ja vērsīsiet visas savas pretenzijas uz citiem, gaidīsiet kāda atļauju vai vēl jebkādā citā veidā iztērēsiet savu spēku, jūs izrādīsieties esam kurli attiecībā uz savu tēmu, palaidīsiet to garām, rūpēs par to, kā izpatikt citiem. Šādā gadījumā koncentrētā šī mēneša enerģija kā lāzera stars apžilbinās Jūs un neļaus saskatīt solītās dziedinošās pārmaiņas. Būs lietderīgi atcerēties pie kā Jūs strādājāt un ko iemācījāties iepriekšējos četros mēnešos, bet pēc tam paraudzīties, kā tas viss tagad savienojas kopīgajā motīvā. Nosakiet dažus uzdevumus, kas prasa risinājumu, un šajā mēnesī veltiet tiem maksimāli iespējamo uzmanību.

Kas būtu jādara, lai maksimāli izmantotu šo enerģiju?

2014.gada februārī meditācija būs īpaši svarīga. Derēs jebkura tehnika, galvenais ir iespēja pabūt klusumā un pavērot visslēptākās domas un pārdzīvojumus. Kādam tas izdosies arī desmit minūšu laikā, citiem būs nepieciešama aptuveni stunda. Jebkurā gadījumā, dienas gaitā atvēliet sev laiku, kāds Jums ir vajadzīgs, lai sasniegtu mierpilnu stāvokli. Pierakstiet (vai fiksējiet jebkurā jums ērtā veidā) domas un pārdzīvojumus, kas parādās apziņā. Dažus ļoti dziļus pārdzīvojumus sākumā nebūs viegli atjaunot, jo tie ir vēstneši būtiskām pārmaiņām Jūsu pasaules uztverē/uzskatos. Noteikti pierakstiet to, kas uzpeld atmiņa, un jau pēc dažām dienām  Jūs spēsiet atjaunot tos [pārdzīvojumus] ar daudz lielāku skaidrību un apzināšanos.

Lietderīgi būs noteikt skaidrus saskarsmes principus. Centieties vienmēr paust savu viedokli tā, lai to nebūtu iespējams pārprast. Neizdariet pārsteidzīgus pieņēmumus, ka zināt to, ko vēlas citi. Atklāti apspriediet un pārbaudiet sevis gaidīto un savus pieņēmumus. Neuzņemieties pārāk daudz. Esiet atklāti savu centienu izpaušanā attiecībās un neļaujiet citiem atņemt Jums laiku un spēkus. Nevajag palikt neveselīgās vai sagrautās attiecībās, jo cilvēku prasības šajā mēnesī tikai pieaugs. Tā, ka, ja kāds Jums atņem jūsu spēku, tad šajā mēnesī viņš to darīs ar īpašu neatlaidību. Attiecībās meklējiet savstarpēju mijiedarbību un cieņu.  Ar visiem uzreiz to neizdosies sasniegt, tāpēc, ņemot vērā spēcīgo šī mēneša enerģiju, centieties retāk kontaktēties ar tiem, ar kuriem attiecības nav sakārtotas.

No kā izvairīties šajā mēnesī?

Izvairieties no vairāku uzdevumu veikšanas vienlaicīgi. Izmantojiet ap Jums uzkrāto enerģiju, lai koncentrētos uz katru ieceri vai problēmu atsevišķi. Iespējams būs lietderīgi izveidot sarakstus, lai sakārtotu domas un saglabātu spēju koncentrēties katram atsevišķajam uzdevumam.

Pacentieties arī izvairīties no pasākumiem, kuros pulcējas liels skaits cilvēku un no paniku izraisošām situācijām. Vienmēr sazemējiet savu enerģiju pirms jebkuras saspringtas rīcības/darbības un pēc tās. Iekšējās koncentrēšanās spējai ir jāveicina mierpilns stāvoklis, taču lielākā daļa cilvēku izdzīvos to kā spēcīgu pamudinājumu rīkoties un iesaistīties ārējā pasaulē, tā vietā, lai koncentrētos uz iekšējo.  Tas izraisīs biežus asociālas uzvedības gadījumus. Daudzi pārkāps  pieļaujamās robežas vai sāks pieprasīt pārāk daudz uzmanības. Izvairieties no šādiem cilvēkiem un situācijām. Parūpējieties par iekšējas aizsardzības radīšanu, lai saglabātu savu enerģiju vietās, kurās ir daudz cilvēku.

Ko vēl Glabātāji mums vēsta par 2014.gada februāri?

Spēcīgā šī mēneša enerģija veicinās Mīlestības pastiprināšanos. Tās tagad pasaulē ir vairāk nekā jebkad ir bijis. Un tāpēc, tiklīdz Jums pašiem priekš sevis ir izdevies pieņemt visus apzinātos un lietderīgos lēmumus, atslābiniet savu pašaizsardzību un ar atvērtu sirdi ļaujieties visaptverošam Mīlestības pārdzīvojumam.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5246782