ceturtdiena, 2014. gada 6. februāris

Ēdiens dzīvošanai, kas ikdienā jālieto, lai pagarinātu dzīvi


http://www.youtube.com/watch?v=_TQSF0Mbb78&feature=player_embedded

Sadalījums pēc svarīgākā ķermenim. Visu ieteicams svaigā veidā ēst un ūdeni izmantot 5 min. pirms ēšanas un 3 st. pēc ēšanas, lai neatšķaidītu kuņģa skābi, jo savādāk ķermenis nesmēj pārstrādāt pārtiku.
1. Ūdens
2. Labība
3. Sēklas
4. Saknes un garšaugi
5. Jūras kāposts
6. Medus
7. Augļi un ogas
8. Dārzeņi
9. Rieksti
10. Rīsi un griķi
Gaļa aptuveni 5 - 10 reizēm mazāk elementi, bet ceptā pat vairāk par 15 reizēm. Un nav ne vitamīni, ne mikroelemti, tad kāpēc ēst šādu pārtiku, kura pārstrādājot patērē ļoti lielu daudzumu dzīvības enerģijas.