pirmdiena, 2014. gada 6. janvāris

2014. gada prognozes

Prognozes 2014.gadam
Gads, kad jāsasniedz savs Patiesais Spēks: kas tajā nāks no jauna, kas turpināsies
no Selacia
2014. gadā izteikti sajutīsit kvēlojošu vajadzību kļūt spēcīgākiem un prasmīgākiem jautājumos, kas saistīti ar vecās pasaules nomiršanu un lielajām uzskatu pārmaiņām.
Jūs patiešām un no visas sirds vēlaties pārmaiņas un esat šo pārmaiņu veicējs, tāpat arī vēlaties saņemt jaunās iespējas, ko sniedz pārmaiņas. Jūsu vieta ir– būt sabiedrības priekšplānā. Jūs nepavisam nevēlaties stāvēt nomaļus un būt vērotājs- it kā jums nebūtu spēka kop-radīt jauno daudz lielākas mīlestības piepildītāko Zemi.

Ko jūs vēlaties tagad
No senčiem mantotā pasaule nav tāda, kādā jūs gribētu dzīvot. Jūs sapņojat par dzīvi mīlestībā. Ar katru pārpratumu, konfliktu un nesapratni par to, kāds jūs patiesībā esat, šī vēlme ir tikai spēcinājusies.
2014. gads vēl vairāk mudinās uz pārmaiņām, un jūs sāksit ar sevi un savu dzīvi. Nav svarīgi, kur dzīvojat, kāds jūsu vecums vai ģimenes stāvoklis, vai kā pelnāt iztiku. Jūsu iekšienē jau kvēlo intensīvas un neatlaidīgas enerģijas, bet nākamā gada enerģiju pacēlumi un kritumi, kā arī ārējās pasaules revolucionārie notikumi iedegs šīs vēlmes vēl augstākā līmenī.

Darbs ar Uguni
Šo degsmi dažkārt sajūtat kā iekšējo uguni, bet citreiz kā uguni, kas svilina pēdas un tieši šīs sajūtas liek darboties un reaģēt. Jums jāizprot šī iekšējā uguns un pirms rīkojaties, vajadzētu sasniegt iekšēju līdzsvaru. Stabilitātei ir liela nozīme- jūs nevarat palikt šaubās vai bailēs, tad nesasniegsit gaidītos rezultātus. Lai gūtu panākumus, jums jāapzinās ko darāt, lēmumiem jānāk no iezemēta garīgā pamata.
Kāpēc vajadzīga uguns? Jūs un ikviens cits uz Zemes atrodaties intensīvā atdzimšanas procesā. Uguns uzpilda un spēcina šo atdzimšanu. Uguns sadedzina visu veco un nokalpojušo un atbrīvo ceļu jaunajam.
Jūs nevarat atdzimt, apejot nāvi. Tā daudziem ir ļoti baiļpilna tēma. Daudziem tikai domas par to jau uzdzen tirpas. Jo nāve taču nāk kopā ar nezināmo, bet cilvēkiem patīk zināt, kas būs tālāk.
Kā jau pieredzējis garīgais ceļotājs, jūs meklējat atdzimšanu un tā jūs transformējaties. Atcerieties to un izvētījiet, kas ir savu nokalpojis, kam ir jāaiziet. Kad atbrīvojaties no vecā, jūs pametat mulsuma un neziņas sapņus un ieejat jaunā dzirkstījošu potenciālu telpā. Jūsu apziņa un vēlme pēc šīm jaunajām un spožajām iespējām būs jūsu dzenošais spēks ne tikai nākamajā gadā vien.

Attiecības ar apkārtējiem
2014. gadā viss visapkārt kā aplenkumā atgādinās par veco patriarhālo pasauli, kas brūk no sava nefunkcionālā smagā svara. Ātrums, kādā notiek iršana, tomēr, būs atkarīgs no neskaitāmām lietām un nezināmajiem. Galu galā, nav ignorējama arī kolektīvā ietekme.
Savos plānos cilvēkiem un sabiedrībai jāiekļauj arī kolektīvās un tālākās nākotnes ieceres. Nepietiek tikai ar savu personīgo enerģiju, lūgšanu un nodomu raidīšanu visumam, zaudējot saikni ar visa kopumu- šis kopums ir globāls. Un cilvēkus ietekmē šis kopums.
Dažus gadus atpakaļ, pirms cilvēce vēl nebija tik jūtami savstarpēji vienota kā tagad, jums nebija tādu ieradumu- domāt par kolektīvo. Tagad jūs nevarat to ignorēt, citādi sapņi paliks tikai sapņi, ieceres paliks tikai ieceru līmenī, un jūsu panākumi tiks bloķēti, nesaprotot kāpēc.

Kolektīvās ietekmes piemērs
Kā jūs ietekmē kolektīvās norises. Nu, piemēram, jūs strādājat pie kāda radoša projekta, kam vajadzīgi ieguldījumi un vadoši cilvēki. Jums vajadzīgie naudas līdzekļi, iespējams, var parādīties tikai pēc tam, kad investori būs apskatījuši jau citus projektus. Jūsu nolūkotie un pieaicinātie vadošie darbinieki perfekti atbilst jūsu izvirzītajiem uzdevumiem, bet tiem var būt personiski vai kādi citi apsvērumi vai iemesli, kas ir jāatrisina pirms tie var jums pievienoties projektā. Gan investorus, gan vadošos darbiniekus ietekmēs kāds komplekss tīkls- ļoti bieži nesaprotami un neprognozējami iemesli- pirms tie ir gatavi sadarboties ar jums.
Neviens nav pasargāts no šādām situācijām. Neviens. Un arī no visām tām pārmaiņām, kas notiek sabiedrībā. Pārmaiņu ātrums turpinās palielināties, pat reibinošā ātrumā. Tandēmā ar ātrumu ies arī revolucionārās pārmaiņas. Tās ir vēlamas un vajadzīgas. Dažkārt pārmaiņas sākotnēji varētu būt mazas, smalkas un tikpat kā nemanāmas. Pavirši skatoties, varētu likties, ka nekas pat nenotiek.

Nedarbojošās sistēmas beigas
Ja zaudējat drosmi, ticību sev, ja sākat dusmoties, tad ziniet, ka tāda reakcija nāk no jūsu ego, nevis no dievišķo pārmaiņu veicēja.
Jūsu viedākā daļa lieliski zina, ka nefunkcionālās struktūras nevar palikt vecajās vietās un tādas, kādas tās ir. Zeme ir sasniegusi augstāko punktu- cilvēcei tiek doti signāli- vecie ceļi un darbības veidi vairs nav noturīgi un pastāvīgi. Intuitīvi jūs to jūtat. Dziļi sevī zināt, ka eksistē cita pasaule un mīlestība gūs pārsvaru.
Jā, vecās nedarbojošās sistēmas mirs. Tikai ir neiespējami pateikt- kad tieši tas notiks. Tik daudz kas atkarīgs no cilvēkiem individuāli un kolektīvi.


Kas paliks tāds pat 2014. gadā
Gan gada sākumā, gan tālākajā laikā būs lietas, kas paliks tādas pašas.
Mazināsies cilvēku uzticēšanās institūcijām un valdībām. Tāpat kā iepriekš liela daļa patieso notikumu paliks aiz kadra un vidusmēra cilvēki maz ko par tiem nojautīs.
Turpināsies slēpto lietu atmaskošana. Tādējādi tiks pacelts vesels lērums negatīvu emociju- sākot no dusmām līdz bailēm. Tas nozīmē, ka uz lielceļa jums nāksies sastapt dusmīgus cilvēkus un tirgus rindā jums blakus stāvēs vīlušies cilvēki.
Blakus ieguvums šai lielo institūciju un spēka struktūru uzticēšanās zudumam būs tāds, ka cilvēki modīsies savām dabas dotajām vēlmēm un atgūs savu paša spēku, kļūs par pārmaiņu veicējiem. Šķirti no sabiedrības elites, cilvēki daudz vairāk nekā agrāk, sāks tiekties viens pēc otra, un tas notiks pavisam jaunos un vēl nebijušos veidos.
Kā jau iepriekš pieredzējām, tad turpināsies ceļš pa kuru dodamies, bet īsti nezinām, kas tur priekšā ir. Nenoteiktība, bieži pacēlumi un kritumi, dažāda veida pārsteigumi tikai norūdīs cilvēkus un mācīs citādāk plānot savu ikdienu un katru nākamo dienu.
Tāpat cilvēkus interesēs nākotne. Daudziem šīs alkas pēc nākotnes izzināšanas sagādās daudzas negulētas naktis, kurās meklēsiet atbildes uz kaudzēm dažādu jautājumu. Tad atcerieties šādu padomu- dariet vienu lietu vienā laikā- ar veselo saprātu un sirdī fokusētu uzmanību.
2014. gads būs gads, kurā būs iespējams veikt agrāk neiespējamas izmaiņas. Tas būs piepildīts ar pozitīvām iespējām- tādām, kas agrāk nebija pieejamas!!

2014. gada jaunās iespējas
2014. gadā turpināsies cilvēces atmodas paātrināšanās process. Cilvēki kļūs savstarpēji vēl vienotāki, pateicoties arī jaunu tehnoloģiju ieviešanai. Jūsu dzīvē ienāks laiku taupošas metodes, kas atvieglos darāmo darbu sarakstu gan mājās, gan darbā, gan ceļā.
Tā kā atmodīsies aizvien vairāk cilvēku, tad ap jums vairosies līdzīgi domājošo pulks. Tāpēc nebrīnieties, ja jums tuvosies cilvēki un vēlēsies runāt par garīgām lietām. Ja līdz šim jutāties vientuļi savā garīgajā ceļā, tad ziniet- tā ir priecējoša ziņa.
Intuitīvās prasmes daudzu dzīvēs ienāca jau pirms dažiem gadiem, bet ziniet, ka tagad daudziem jo daudziem intuīcija kļūs par vadošo spēku un ikdienu. Jums atliek tikai turpināt savu intuitīvo prasmju attīstīšanu. Šāds cilvēks ar intuitīvajām prasmēm ir balsts un palīgs citiem. Cilvēki tieksies pie jums, tieši vai netieši sajūtot, ka jums piemīt šādas spējas.
Arī intuitīvās spējas palīdzēs jums tālākajā virzībā 2014.gadā. Jau vairs nepietiks tikai ar atjautību vai augstu algu, ienākumiem. Jums jāattīsta sevī tālredzības un paredzēšanas īpašības.
Tās ir intuitīvās spējas, kas palīdz nojaust pārmaiņas, iziet tām cauri, pieņemot īstajā brīdī īstos lēmums, sajūtot citādākas tendences darbavietā, pārmaiņas attiecības un visu to darāt līdzsvaroti un saglabājot attīstību. Ar paredzēšanu, tālredzību, apdomību jūs piekļūstat iespējām, pārmaiņu tirgum un maināt sabiedrisko domu; jums pietiek laika sagatavoties atbilstošai rīcībai.
Tāpat paredzēšana palīdzēs jums dziļāk ielūkoties sevī un savā transformāciju procesā. Intuīcija varētu brīdināt par vajadzību vērsties pie senču DNS līmeņa lietām, kas, ja netiek dziedinātas, var kavēt sasniegt ideālas mīlestības attiecības vai panākumus izvēlētā darbā.
2014. gadā jums būs jāturpina savu prasmju asināšana attiecību jomā. Kā jūs izturaties pret apkārtējiem- ieskaitot savus mīļos, kolēģus un pat svešiniekus- tas noteiks jūsu prieka un panākumu līmeni. Jā, attiecības joprojām būs galvenais garīgās izaugsmes paātrinātājs. Katras attiecības sevī nes dārgakmeni, kas jums palīdz attīstīt uz sirdi orientētu apziņu. Jūs to nevarat paveikt viens.

Uzsāciet savu Spēka procesu
1. Katru rītu iesāciet ar pozitīvu domu par sevi un to, ko šajā dienā radīsiet. Pārveidojiet savu domu par afirmāciju, un ja vien iespējams, tad izsakiet to skaļi. Skaļi teiktais palīdzēs iezemēt teikto prātā un enerģētiskajā laukā, pievienojot aizsāktajai dienai vēl papildus spēku.

2. Regulāri sev atgādiniet, ka pozitīvajām pārmaiņām ir vajadzīgs laiks un patlaban esat transformējošo pārmaiņu procesā, lai kļūtu par iespējami labāko, kāds varat būt. Esiet pacietīgs un neraizējieties par to, vai darāt pietiekami daudz un pietiekami ātri.


3. Kad sastopaties ar šķēršļiem, tad dariet to, kas jūs priecē un esiet kopā ar tiem cilvēkiem, kuri ļauj atcerēties par jūsu dievišķību. Neļaujiet negatīvi noskaņotiem cilvēkiem vilkt sevi lejā. Pavadiet laiku ārā un gūstiet spēkus no gara, pieaiciniet savu iekšējo viedumu savienot sevi ar vairāk viegluma un gaismas, kas atrodas jūsu būtībā.


4. Necīnieties ar problēmām, kad tās parādās. Apsveiciet tās kā dāvanas, kas jums tiek pasniegtas- tās ir potenciāls, kas atver apziņu, dziedina un ļauj atbrīvoties no DNS līmeņa lietām, kas patlaban ir gatavas risinājumam. Galu galā, tikai tad, kad apzināti apzināt šīs lietas, tad varat meklēt palīdzību, lai atbrīvotos no tām.


5. Atbrīvojieties no raizēm par nākotni. Jums pieder iespējamo nākotņu neierobežots potenciāls. Jūsu egoistiskais prāts to aizmirst, ķerot pasaules piedāvātās iespējas. Jūsu garīgā būtība, tomēr zina, ka jūs- tieši tagad- nosakāt kādu nākotne jums būs.

http://bit.ly/JoinSelaciasList

Copyright 2013 by Selacia * www.Selacia.com, http://EarthsPivotalYears.com

Tulkoja Māra Brante
http://gaismasdarbinieki.blogspot.com