pirmdiena, 2014. gada 6. janvāris

Ilarions 5.-12.janvāris/2014

Viedas Meistars Ilarions



5.-12.janvāris/2014


Mīļie!
Patlaban ieejam paātrinātu pārmaiņu laikā, kad cilvēcei tiks dots lielas informācijas apjoms, kas centīsies cilvēci griezt prom no sapratnes par to, kas notiek patiesībā. Te lielā mērā būs iesaistīti sabiedriskie masu mēdiji. Tas nekavēs modinātājzvanam iekustināt daudzus Zemes iedzīvotājus un mostošās cilvēces sirdīs un dvēselēs iedegsies daudzas jaunas gaismiņas. Šim laikam jūs tikāt gatavoti un jūsu miers un līdzsvars būs vajadzīgi, lai saglabātu līdzsvarā Zemes enerģētisko lauku laikā, kad cilvēki centīsies saprast visu notiekošo un tikt sevī ar to visu galā.

Daudzi sāks atcerēties pamata iemeslu un mērķi savai eksistencei te uz Zemes, un jūs turpināsiet klusi iet tālāk un katru dienu pilnveidot savu gaismu, paliekot nemanāmi un bez skaļām fanfarām. Tāda vienmēr bijusi mūsu zemes komandas darbība, un tieši tāpēc jūs varbūt esat palikuši nepamanīti un neredzami. Arī šis fakts tuvākajā nākotnē mainīsies, jo jūs, pasaules gaismasdarbinieki, kļūsit vairāk pamanāmi pateicoties gaismai, ko izstarojat, un apkārtējie brīnīsies, kas ir tas citādais jūsu izskatā. Izstarojot mīlestības un prieka, miera un harmonijas frekvences, cilvēkiem nevar materiāli palīdzēt, bet tos var ietekmēt un tie, atkarībā no savas sapratnes līmeņa, sāk reaģēt citādāk.

Alķīmiskā izteiktā vārda spēka maģijas praktizēšana kļūs aizvien svarīgāka, jo izrunātais vārds tiek radoši spēcināts ar neatlaidīgu nodomu un atkārtošanu. Aizvien vairāk cilvēku sāk apjaust šo pūļu svarīgumu un nozīmi, pie tam stingri to ievērojot ik dienas, jo tagad jūs redzat un pieredzat rezultātus, kas manifestējas pasaulē ap jums. Pēc iespējas vairāk esiet tagadnes brīdī un rūpējieties par savu fizisko, mentālo, emocionālo un garīgo labsajūtu. Jums pirmkārt jārūpējas un jāmīl sevi un tikai tad varat dot citiem un šis sevis apzināšanās aspekts par savu lomu dzīvē uz planētas patlaban ir ļoti aktuāls. Dariet visu labāko katrā mīļā brīdī un ticiet, ka saņemsiet vadību un padomu nākamajam vajadzīgajam solim.

Lielākā cilvēku daļa tagad spēj atrasties daudz augstākās enerģijās un, kad no jūsu iekšienes tiks atbrīvota un izšķīdināta pēdējā deformācija, tad spēsit absorbēt, uzsūkt un integrēt vēl vairāk gaismas nekā jebkad agrāk. Ikkatrs no jums ir dievišķā spēka stacija, kas uz planētas, koncentrējoties uz uzdevumu un esot disciplinētiem, var paveikt daudz laba. Lai rezultāts būtu vērsts visu augstākajam labumam, tad ziniet, ka vienmēr jūs ir vadījusi un arī turpmāk vadīs jūsu Gaismas ģimene. Šo pasauli jūs nestaigājat viens, faktiski jūs būsit pārsteigti, kad uzzināsiet, cik daudz būtnes atrodas ap jums ik dienas un ik brīdi.

Ik dienas centieties pieslēgties mūsu klātbūtnei un atvēliet laiku apcerei vienatnē un komunicēšanai ar mums. Gaiss ap jums ņudz ar dažādām augstāko dimensiju dzīves formām. Kad pieslēdzaties dabai, tad saņemat zināšanas, iedrošinājumu un padomu par tālāko ceļu. Dažkārt viss, kas vajadzīgs ir atrasties tieši tur, kur esat, jo jūsu klātbūtne tajā apvidū pilda kādu konkrētu uzdevumu, kam ļoti bieži pamatā ir lielāks mērķis nekā šobrīd apzināties. Esiet daļa no notiekošā un nepieķerieties vecajam, bet vērojiet apkārt esošās zīmes un sekojiet savas sirds čukstiem. Jūs esat drošībā, jūs tiekat mīlēti un vienmēr tiekat aizsargāti. Saglabājiet mieru gan sevī, gan ap sevi un tā kā esat visuma brīnumainais un zeltītais bērns, tad ziniet, ka ceļš jūsu priekšā īstajā laikā automātiski atvērsies.

Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions


©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message

Tulkoja Māra Brante