trešdiena, 2014. gada 8. janvāris

Grupa Metasintēze. Enerģētiskā prognoze 2014.gada janvārim

http://www.metasintez.ru/material_gryppa
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa


Lineārajā laikā 2013.gada decembris ir beidzies, taču faktiski tā tendences turpināsies arī nākamajā gadā - līdz pat 2014.gada martam. Tas nozīmē, ka cilvēks, kurš nav paspējis līdz galam atstrādāt to, kas viņam bija paredzēts, turpinās to atstrādāt arī nākamajā gadā. To veicinās Lielās Centrālās Saules, mūsu Saules un Zemes pieaugošais enerģētiskas līmenis.

Tomēr kopējā enerģētiskā līmeņa paaugstināšanās janvārī vairs nebūs tik spēcīga, kāda tā bija decembrī. Janvāra sākumā var izšķirt atsevišķus 5-10 dienu periodus, kuru ietvaros enerģētika paaugstināsies, bet tas būs diezgan plūstoši. Pēc 25.janvāra ir sagaidāms, ka spriedze sasniegs savu augstāko punktu, kam būs ievērojama ietekme uz Zemi, taču mēneša beigās un februāra sākumā enerģētiskais līmenis stabilizēsies, kas labvēlīgi ietekmēs cilvēka vispārējo stāvokli.

Uz 2014.gada sākumu visa Saules sistēma ir ievērojami izlīdzinājusies savu enerģētisko un informatīvo parametru ziņā un tagad darbojas kā vienots veselums. Tas nozīmē, ka visas planētas “strādā” pēc noteiktā grafika un transformējas no mūsu galaktikas centra nākošo enerģiju ietekmē. Saule no šī centra saņem attiecīgas “direktīvas” un sadala tās starp planētām. Zeme ir pamanāmi “saņēmusies/pieaugusi” savā apziņā un vairs “nesabotē” sistēmas kopējos procesus. Zemei tas ir liels solis uz priekšu. Savukārt cilvēcei tas nozīmē, ka atlaižu kļūst aizvien mazāk un mūsu atbildība planētas priekšā pastāvīgi pieaug.

Saules aktivitāte decembrī bija tuva minimālajai, izņemot dažus (galvenokārt C un M klases uzliesmojumus). Tāda pat zema mūsu Saules aktivitāte ir sagaidāma arī janvārī, lai gan janvāra beigās M klases uzliesmojumu skaits palielināsies. Decembris ir parādījis, ka zemestrīces nav tieši saistītas ar Saules aktivitāti. Visdrīzāk darbojas daudz sarežģītāks mehānisms, kurā piedalās ne tikai Saule un planētas-giganti, bet arī no ārpus Saules sistēmas robežām nākošas enerģijas, kā arī iekšējie planetārie procesi. Tāpēc arī janvārī pie nosacīti zemas Saules aktivitātes ir sagaidāmas laika apstākļu anomālijas, viesuļvētras un zemestrīces. Janvārī Gaisa stihija izpaudīsies spēcīgāk par pārējām stihijām.

Daudzi cilvēki nonāk pie saviem planetārajiem uzdevumiem. Šajā ziņā 2014.gads būs izrāviens divos virzienos. Pirmais – garīgā izglītošanās, bet otrais – apgaismība. Garīgās izglītošanās mērogi pieaugs ne vien uz jau esošo prakšu un metožu izplatīšanās, bet arī uz jaunu mācību parādīšanās rēķina. Daudzas no šīm mācībām pieder cilvēces pagātnes pieredzei un tikai atjauno savu formu. Vienlaikus zemes „skolotāju” skaits palielināsies. Turpināsies „garīgais tūrisms” pa dažādām valstīm, kura mērķis ir – atcerēties pagātnes mistisko pieredzi un/vai atkal apvienoties ar noteiktiem savu iepriekšējo inkarnāciju aspektiem.

Otrs virziens ir tieši saistīts ar apgaismību, kad cilvēks, kurš ir apguvis nepieciešamo pieredzi un izgājis dažādas garīgās prakses, sāk raudzīties sevī un vērsties pie sevis paša augstākajiem aspektiem, saņemot no tiem ieteikumus/vadību savai rīcībai.

Šāds process paredz dziļu uzkrātās informācijas transformāciju individuālās apvienotā prāta un sirds zināšanās, kas būvē cilvēka vistaisnāko/īsāko ceļu viņa apziņas augšupejai/augšāmcelšanai. Apgaismoto skaits arī palielināsies, taču daudz lēnāk. Jaunā realitāte janvārī vēl neiznāks blīvajā plānā sakarā ar to, ka cilvēki, kuri ir aicināti to [jauno realitāti] īstenot, pagaidām vēl nav gatavi izpildīt šo uzdevumu. Visdrīzāk, manāmāka kustība šajā virzienā notiks tikai aprīlī. Taču tas ir atkarīgs no subjektīva faktora un konkrēti – no mūsu [ikviena] apziņas izaugsmes. Gada pirmie trīs mēneši tiks veltīti tam, lai sagatavotos šim notikumam.

2014.gada janvārī mēs iesakām turpināt darbu ar savu fizisko un ēterisko ķermeņiem. Pievērsiet uzmanību savas imūnsistēmas nostiprināšanai. Pareizi noskaņotam blīvi-ēteriskajam ķermenim, kurš centrēts sirds čakrā, piemīt nepieciešamā noturība un dzīvotspēja un tas ir mazāk pakļauts negatīvu enerģiju ietekmei.

Tas visciešākajā veidā ir saistīts ar mūsu imunitāti, jo nodrošina fiziskā ķermeņa enerģētisko viengabalainību. Mēs iesakām arī līdzsvarot asinsrites un limfātisko sistēmas, kas ir atbildīgas par optimālu mūsu šūnu un ķermeņa orgānu nodrošināšanu ar nepieciešamajām uzturvielām un par mūsu ķermeņa dzīvības funkciju atkritumu „aizvākšanu”.

Tiem, kuri ir nodarbojušies ar mitohondriju – šūnu elektrostaciju aktivizēšanu, mēs iesakām šo darbu turpināt, jo no optimālas enerģijas sadalīšanas izstrādes šūnu līmenī ir atkarīga pareiza visa mūsu organisma funkcionēšana.

Un protams, saglabājiet savas esības koncentrēšanu sirds čakrā, vēlams – visās dimensijās, kurās jūs sevi apzinieties.

Tatjana Zolotuhina

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5197545