piektdiena, 2011. gada 9. septembris

Erceņģelis Gabriēls- kritikas un nosodījuma deja

Kritikas un nosodījuma deja- Erceņģeļa Gabriēla vēstījums
7.septembris/2011
Channeler: 

Mīļie! Kad dosiet sev atļauju dzīvot savu dzīvi saskaņā ar to, ko jūtat esam pareizi?

Pēc konvencijas (1987.gadā) jūs nostājāties uz ceļa, lai pirmajā vietā būtu šis ceļš, tas bija drosmīgs lēmums. Tagad mēs atkal ierosinām darīt tāpat. Pastāv kāds vecs uzskats, kas bloķē jūsu tālāko virzību.

Kad pieņemat kādu lēmumu, balstoties uz to, ko citi par jums domās, tad joprojām atrodaties kritikas un nosodījuma enerģijās. Jūs zināt, ka kritika nav spēcinoša enerģija, atkāpieties no kritizēšanas un nosodījuma. Nosodot, jūsu dejas partneris ir bailes, jo satraucaties par to, ko citi par jums padomās.

Vēl āķīgāka situācija kļūst tad, kad nosodījumu pauž apgaismota dvēsele, sakot- ja ejat uz apgaismību, tad jādara tā vai citādi. Ja vēlaties pacelties, tad jāsper a, b, c un d soļi. Ja vēlaties dziedināt, tad jālieto tāda dziedināšanas forma vai jāmeditē šādi. Ja vēlaties redzēt, kāda kritika un nosodījums pastāv apgaismoto cilvēku vidū, tad paskatieties komentāros un debatēs, kas parādās jūsu internetā. Tā ir īpaši viltīga nosodījuma forma, jo nāk no apgaismotu cilvēku būtnēm un cilvēkiem, kuru teiktajā citi ieklausās.
Mums ir viegli ignorēt nosodījumu, ja tas izskan no cilvēka, kuru uzskatām par nepietiekoši kvalificētu kādā jautājumā. Bet kļūst drūmi, ja nosodījumu izsaka skolotāji vai citi avoti, kurus jūs cienāt un respektējat. Meistarības apgūšana nozīmē ne tikai atcerēties, ko jūs jau zināt un pielietot to, bet meistarība- tas ir atcerēties sevi un dzīvot šajās enerģijās. To var izdarīt tikai caur paša viedumu. Visas attīstītās cilvēku būtnes, kas veikušas kādu ieguldījumu jūsu planētas labā, nav baidījušās iet savu unikālo ceļu. Tas ir vitāli svarīgs aspekts, lai kalpotu augstākajam labumam.

Ja jūsu dvēsele aizvien turpina jums „piekasīties” un liek virzīties kādā noteiktā virzienā, tad respektējiet to. Jūsu dvēsele ir jūsu nekļūdīgā vadības sistēma, kas vienkārši nespēj aizvest nepareizā virzienā. Jums nav jāmazina savs spēks, lai apmierinātu citus, jo tie ļoti ātri aizmirsīs jūsu ziedošanos, bet jums būs jādzīvo ar sekām.

Ja jums iesaka kādu konkrētu rīcību, bet jūs zināt, ka tas nav jūsu dvēseles augstākais mērķis, uzdodiet sev jautājumu: „Vai labāk man izjust depresiju, sāpes, neapmierinātību un tamlīdzīgas lietas, nekā darboties kāda cilvēka interesēs?” Jo tāds būs rezultāts. Rezultāts būs sāpīgs, bez kādas atzinības par jūsu ziedošanos. Ironiski, bet cilvēki, kuri pieņem lēmumus tāpēc, lai saņemtu apkārtējo uzslavas, iet ceļu, kas nenodrošina šīs uzslavas. Uzslavas tiek saņemtas tad, kad cilvēks izvēlas savu unikālo ceļu. Tieši tāpēc Jēzus tik ļoti tika godāts.

Spēks rodas, esot patiesam pret sevi un godājot savu ceļu kā svētu ceļojumu, kāds tas patiesībā arī ir. Jūs nekādi citādi nevarat veikt savu unikālo ieguldījumu planētas labā. Jūs nevarat būt par jaunās zemes radītājiem, ja vispirms neesat patiesi paši pret sevi un saviem dzīves mērķim un jēgai. Vai saprotat? Jums nav jāpieņem citu cilvēku ieteikumi, lai tos (cilvēkus) piesaistītu sev.

Archangel Gabriel thru Shelley Young
Transcribed by Terri DeMarco
trinityesoterics.wordpress.com

Tulkoja Māra Brante