otrdiena, 2011. gada 13. septembris

Sokrata tautskola rituālā ceļojumā uz Siguldu 25.septembrī

Sokrata tautskola aicina interesentus piedalīties rituālā ceļojumā uz Siguldas apkārtni, kas ir veltīts Rudens Saulei un Zemei. Ceļojuma laikā apmeklēsim enerģētiskās vietas ap Siguldu: Pētera alu un Kraukļu aizu, kur sajutīsim Zemes spēku; pavērsimies no Gleznotāja kalna Gaujas senlejas skaistumā; iziesim Krimuldas labirintu kā savas dvēseles sarežģīto meklējumu ceļu un pakavēsimies meditācijas alā; apciemosim Akmeņu Juri un apskatīsim zīmes akmeņos; tad Murjāņu Velna ala ar savu enerģiju; Allažu akmeņos smelsimies spēku. Ceļojumu noslēgsim ar Rudens Saulei un Zemei veltītu rudens saulgriežu rituālu Sokrata tautskolas „Sevis izzināšanas un harmonizēšanas parkā”. Katram dalībniekam rituālam būs nepieciešami divi nelieli akmeņi, kurus atradīsiet ceļojuma laikā: viens akmens tiks novietots Atbrīvošanas pasenīcā (baznīcā) kopā ar svecīti, bet otrs akmens tiks likts skulptūras „Ceļā pie Dieva” pamatos kā Jūsu ieguldījums laimīgā nākotnē.
Lektors: Savās zināšanās par šīm vietām ar mums dalīsies, kā arī rituālu vadīs Dainis Ozoliņš.
Ceļojumā dodamies svētdien, š.g. 25. septembrī, plkst. 8.00 no Rīgas.
Dalības maksa: LVL 15.00, ieskaitot PVN (cenā ir ietverts transports un lekcija).
Pusdienosim un vakariņosim brīvā dabā ar līdzpaņemto cienastu.
Interesentus, kuri vēlas apmeklēt tikai rudens saulgriežu rituālu Sokrata tautskolas „Sevis izzināšanas un harmonizēšanas parkā”, lūdzam ierasties rituāla vietā ap plkst. 15.00. Dalība rituālā ir bez maksas. Līdzi jāņem neliels cienasts un divi nelieli akmeņi. Vienam akmenim vēlama gluda virsma, uz kuras var novietot svecīti.
Pieteikties varat šeit, kā arī Sokrata tautskolas mājas lapā www.sokratatautskola.lv vai informējot pa e-pastu info@sokratatautskola.lv. Pēc pieteikuma saņemšanas ar Jums sazināsies Sokrata tautskolas pārstāvis.
Par citiem Sokrata tautskolas sakrālajiem mācību ceļojumiem 2011. gadā
 
Ar cieņu,
Sokrata tautskola
67039606; 26133531info@sokratatautskola.lv