piektdiena, 2011. gada 9. septembris

Sjūzenas Gregas seminārs Nidā


Dārgie lasītāji, semināra dalībnieki un draugi!

 12.-15.septembris. 2.seminārs Nidā

Apzinātā sapņošana. Mitotes ceremonija

Mitote ceremonija (apzināta sapņošana) – svēts un sakrāls rituāls, kurš norisinās naktī. Mitotes enerģija tiek nodota pa daādām tolteku līnijām/skolām, kuras mērķis ir mainīt sevi, transformēt sevi sapņa laikā un līdz ar to savu dzīvi. Kad mēs iemācāmies pilnvērtīgi kontaktēties, mūsu dzīves kvalitāte pieaug strauji. Mēs patiešām varam iegūt vairāk mīlestības, vairāk laika un vairāk naudas. Šīs pārmaiņas nāk viegli un bez piespiešanās.
Jau no seniem laikiem mēs tiekam trenēti koncentrēties šajā ierobeotajā realitātē, taču sapņa laikā mūsu apziņa atbrīvojas un māca mūs. Mitotes ceremonijas laikā Suzanna strādā ar mums, kamēr atrodamies sapņu stāvoklī, un palīdz izplest mūsu apziņu.
Mitote ir nepārspējama un ne ar ko nesalīdzināma pieredze. Šajā laikā jūs pieredzēsiet izmaiņas apziņā un tā var mainīt jūsu dzīvi. Šī ceremonija ir spēcīga transformācijas sēkla jūsu prātam un sirdij.
Dzīve – tā ir savstarpējo attiecību un sakaru ķēdīte. Mēs uzturam saikni ar savu ķermeni, kā arī mēs nosakām saikni ar laiku, naudu, veselību, sabiedrību un, protams, viens ar otru. Mēs varam radīt visu, ko vēlamies. Veidojot pilnvērtīgu saikni ar maģisko brīnumaino būtību – sevi, mēs varam apzināti izvēlēties radīt to, ko patiešām vēlamies un iegūt to, kas mums patiešām vajadzīgs.
Karlos Kastaņeda daudz runāja par mākslu sapņot. Tas ir esības veids pasaulē, kura ir ļoti stipra. Iemācīšanās, kā pārvietoties no ilūzijas, kuru mēs dēvējam par dzīvi, uz Nagual dzīvi. Karlos Kastaņeda izmantoja spēka augus (halucigēnas vielas). Mēs šo vielu vietā izmantosim  dziļas meditācijas un īpašus  vingrinājumus, lai sasniegtu rezultātu  -  mainīt un paplašināt savu apziņu.
 

16.-18.septembris. 3.seminārs Kauņā.

Tolteku šamaniskā dziedināšana

Sākums 16.septembrī 18:00.
Jūs esat enerģijas būtnes bez robeām. Kad jūs esat savienojušies ar savu dievišķo esību, viss kļūst iespējams. Jūs varat izdziedināt gan savu prātu, ķermeni un garu, gan palīdzēt citiem. Iepriekšējā gadā daudziem cilvēkiem bija tā iespēja tikties ar dziednieces Bea Bueno spējām un spēku, un Bea tajā visā dalījās ar mums. 
Šajā semināra reizē Susana dalīsies visā, ko pirms daudziem daudziem gadiem mācījās no Bea, kā arī dalīsies ar citām tolteku tradīcijas slepenās dziedināšanas praksēs. Būs daādas iniciācijas, tiks paplašinātas jūsu iespējas, lai rastu iespēju tikties ar savu iedzimto dziedināšanas spēku un apzināt tā robeas. Šis seminārs būs visiem jums: gan iesācējiem dziedināšanā, gan – dziedniekiem.
 

20.-23.septembris. Kauņā.

Tolteku skolotāju apmācības

 
Dalības maksas:
 2.semināra 4 dienu cena – 540 Lt
+ 3 nakšņošanas – 90 Lt
+ 3 dienu ēdināšana – 105 Lt
 
3.semināra 2,5 dienu cena – 365 Lt
Skolotāju semināra 4 dienu cena – 900 Lt
 
Nakšņošana ērtos 2 un 3 vietīgos viesnīcas numuros Nidā, veģetāras ēdienreizes 3 reizes dienā.
Cena nakšņošanai – 30 Lt personai diennaktī.
Ēdināšanas cena – 35 Lt 3 r/d personai.
Iespējams atvest savus ģimenes locekļus, kuri atpūtīsies pie jūras, kamēr jūs būsiet seminārā.
 
Reģistrācija: