ceturtdiena, 2013. gada 18. aprīlis

Ilarions 14.-21.aprīlis


Viedas Meistars Ilarions

14.-21.aprīlis/2013
 
Mīļie!
 
Patlaban atkal pilnā sparā notiek Kosmisko enerģiju saņemšana un iezemēšana jūsu planētas kristāliskajā kodolā. Ar šo ritmu nu jau būsiet apraduši un tieši tā jūsu kalpojat Dievišķajam. Tā kā ikviens saņemat un ļaujat šīm enerģijām ritēt jums cauri uz kristālisko kodolu, jūs piepildāt Zemi ar šīm ekspansīvajām enerģijām un tā arī notiek Zemes augšupcelšanās. Gaisma izplešas planētas centrā, un planēta paceļas augstākās dimensijās.
 
Smalkā pasaule nepagurstoši strādā, lai katrā Zemes kolēģī vairotu Gaismu- viņu Gaisma pieaug spožumā un mirdzumā. Tie, kuri izvēlējušies šādā veidā kalpot, ir stratēģiski izvietoti pa visu planētu un nodrošina šī uzdevuma izpildi, ļaujoties iziet cauri visiem attīrīšanās procesa satricinājumiem. Mēs labi saprotam, ka tas līdzinās zobenam ar diviem galiem- jo ļaujot ienākt savos fiziskajos ķermeņos vairāk Gaismai, jūs izejat cauri arī dziļākai un dziļākai visas jūsu būtības šūnu tīrīšanai un tas ne vienmēr ir patīkams process.
 
Turpinot augšupcelšanos, jūs arī uzņemat enerģijas, kas tiek atbrīvotas transmutācijai un tā nodrošināt milzīgu pakalpojumu cilvēcei un Zemei arī šādā veidā. Jums katram piemīt spējas paveikt šo darbu un jūs to darāt apbrīnojami. Mēs vēlamies uzsvērt, ka savas būtības augstākajos līmeņos jūs visā pilnībā saprotat savu lomu un entuziastiski piedalāties tās īstenošanā. Šis darbs prasa neatlaidīgu, uz planētas mītošo visu mūsu kolēģu un partneru, atdevi un savstarpēji tiek koordinēts atpūtas un miega periodos. Daudzi procesi notiek vēl arī viņpus miega stāvokļa portāliem un jūs sevī nesat šīs zināšanas.
 
Daudzi esat gatavi pāriet smalkākos pašu izveidotajos enerģētiskajos ķermeņos un esat izvēlējušies turpināt nest un iezemēt Gaismu šeit uz planētas. Arī tā šajos laikos ir daļa no jūsu darba te uz planētas un šis darbiņš kļūs aizvien skaidrāks un skaidrāks tad, kad būs modusies vēl lielāka cilvēces daļa un Gaisma būs izpletusies vēl plašāk. Jūs esat sākuši ieiet daudz piesātinātākā miera un rāmuma stāvokļos un zināt- lai vai kas notiek apkārtējā pasaulē, tas ir process, kas tuvojas noslēgumam, un ir veltīts jūsu būtības tīrībai, attīrīšanai un uzlabošanai. Jūs esat gatavi nākamajam solim un jaunais jau tagad atrodas jūsu priekšā.
 
Jaunais sākums ikvienam dod iespēju kļūt par apzinātu kopradītāju jaunajā pasaulē. Īpašs drošības laiks ļaus praktizēt šīs jaunās spējas, nenodarot kaitējumu sev vai citiem. Jūs mācāties kontrolēt savas domas un saglabāt tās neitrālas un līdzsvarotas. Jaunā pasaule pieprasa šo pašdisciplīnu, lai jūsu radītais vienmēr atbilstu visu augstākajam labumam un nenodarītu kādu ļaunumu. Jūsu priekšā atrodas visaizrautīgākais piedzīvojums un mēs jums atgādinām, ka šis ir mācību process, tāpēc radiet rūpīgi un atbildīgi.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
 
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante