pirmdiena, 2013. gada 22. aprīlis

Dziedināšanās darbnīca un iepazīšanās seminārs


Labs vakars visiem uz Gaismu ejošajiem!
 
Tiem, kuri vēlas dziedināt sevi un iemācīties to darīt, un tiecas pēc dziļākām transformācijām, kā arī spēj izplānot ilgāku prombūtni no darba un ikdienas, tiek piedāvāts jauns četru darbnīcu cikls. Katra darbnīca ir piecu dienu garumā aptuveni katru otro mēnesi. Praksē ir apstiprinājies, ka būtiskai garīgajai transformācijai ir nepieciešama četru līdz sešu dienu prombūtne no ikdienas rutīnas, no ikdienas enerģijām. 
 
Jau pietiekami daudz interesantu ir izrādījuši vēlmi piedalīties Dziedināšanās darbnīcās, kurās tiek izmantotas gan seno Gaismas priesteru nodotās zināšanas, kuras var saukt par šamaņu zināšanām, gan arī mūsu senču- seno baltu zināšanas, kuras gabaliņu pa gabaliņam ir sākušas atklāties.
 
Un tagad ir radusies iespēja piedāvāt konkrētu laiku jaunas grupiņas 
Pirmajai jeb Dienvidu darbnīcai no 16.- 20. maijam. 

Pieredze rāda, ka pirms izlemt par šāda garīgā ceļa iešanu, cilvēki vēlas iepriekš tikties un uzzināt ko vairāk. Tāda iespēja tiek piedāvāta 26.aprīlī plkst 18:30 mācību centra "Elisanda" telpās Ģertrūdes ielā 54, Rīgā.

Skat http://sidrabvejs.blogspot.com/p/tuvako-notikumu-kalendars.html . Tikties un sajust mūs var arī citos kalendārā minētajos pasākumos.
 
 

Jautājumus un pieteikumus var sūtīt uz e-pastu baltvejs@hotmail.com 
 
Būšu pateicīgs, ja ar šo informāciju padalīsieties ar tiem, kuriem tas varētu interesēt.
 
 
Lai gaiši un mīļi

Jānis / Baltais Vējš