pirmdiena, 2013. gada 22. aprīlis

Enerģētiskā prognoze aprīlim


Enerģētiskā prognoze aprīlim – turpinājums
 
Grupa Metasintēze.
15.04.2013.
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
No 12.aprīļa uz 13.aprīli enerģētika uz Zemes atkal krasi paaugstinājās. Kā vienmēr, šāds spriedzes lēciens sekoja straujam Saules aktivitātes pacēlumam. Jāatzīmē, ka kopš aprīļa sākuma Saule uzvedas ārkārtīgi neparasti. Starp Saules kodolu un virsējo kārtu savirpinās magnētiskas cilpas, kuras, kā lamatas, notur gaismekļa plazmu tā iekšpusē, neļaujot tai iziet aiz ārējām robežām. Tas nav ierastais/standarta process. Rodas iespaids, ka Saule kaut kāda iemesla dēļ bremzē palaistos procesus un savirpina enerģiju sevī, iekapsulējot un kristalizējot to.
 
Šādas Saules uzvedības iemesls var būt saistīts ar kopējo Saules sistēmas enerģētisko stāvokli. Izrādījās, ka dažas planētas nevar paspēt attīstīties pēc kopējā plāna un Saule palēnina savus procesus, lai dotu tām iespēju iekļauties grafikā. No grafika atpaliek ne tikai mūsu Zeme, bet arī gan Jupiters, gan Neptūns. Jupiters pārstrādā uzkrāto pieredzi. Daļa šīs pieredzes ir ne-relevanta/nevajadzīga un tai ir jātiek reducētai līdz nullei (должна быть обнулена).
 
Zeme netiek līdzi kopīgajam procesam cilvēces apziņas stāvokļa dēļ, kura līmenis pagaidām nav pietiekams radikālai planētas apziņas transformācijai. Saule, kā visas zvaigžņu sistēmas pārvaldītājs, ir ieinteresēta līdzsvarotā/sabalansētā pārejā un dod visām planētām iespēju pastiepties līdz vajadzīgajam līmenim. Tomēr, tā nav spējīga atcelt galaktisko procesu un jau aprīļa beigās mūsu spīdekļa enerģētika sāks izvērsties no kodola uz āru, kas izraisīs visai ievērojamus plazmas izmešus. To sajutīs visas sistēmas planētas.
 
Aprīļa pirmā dekāde turpināja marta tendences. Daudzi no mums paši sajuta šīs tendences – atkal bija emocionālās „šūpoles”, fiziskais nespēks, kas saistīts ar uzkrāto problēmu pārstrādi, kā arī ar kopējo attīrīšanās procesu. Nekā jauna. Vienīgais, ko var teikt, tas ir šo mācību situāciju ātrums – tās burtiski seko viena otrai, nedodot iespēju „atvilkt elpu”.
 
Taču, ir šim procesam arī labā puse. Jūs pēkšņi konstatēsiet, ka kaut kādā brīdī iestājas pieklusuma periods, kas ļaus jums sajust iekšējo harmoniju. Un šajā brīdī jūs saprotat, ka viss notiek labi. Jā, okeāna virspusē trako vētra, taču dziļumā – ir klusums un miers. Šādi periodi iestāsies aizvien biežāk un biežāk, dāvājot jums cerību, ka esat uz pareizā ceļa.
 
Daži no jums tagad iziet mini-reducēšanu līdz nullei (мини-обнуление). Mini-reducēšana līdz nullei var iestāties pēc nopietnas karmiskās pārstrādes, ko izraisījis saspringts jūsu darbs ar sevi. Šo procesu raksturo zemāko enerģētisko ķermeņu saritināšanās/sakļaušanās uz noteiktu periodu (dažkārt uz pāris dienām), pēc kā ķermeņi atkal izplešas, taču jau jaunā variantā – vai nu šie ķermeņi spēcīgi paaugstina vibrācijas vai arī tiek radīts vienots starojošs ķermenis, kad visi trīs zemākie ķermeņi saplūst vienā. Šāds process var novest pie vienotas čakras izveidošanās, kas ir visu septiņu cilvēka ķermenī esošo čakru saplūšanas rezultāts.
 
Mini-reducēšanu līdz nullei var pavadīt fiziskās saslimšanas (kaut kas līdzīgs, kā saaukstēšanās), kuras norāda uz notiekošajiem fiziskā un ēteriskā ķermeņu attīrīšanas procesiem, vājums, īslaicīga dzīves jēgas zaudēšanas sajūta. Ir jāuzticas šiem procesiem un vienkārši jāturpina. Ja jums nav iespējas izgulēties vai atpūsties šajā periodā, palūdziet savus Augstākos aspektus atjaunot jūsu blīvo-ēterisko ķermeni un jūs uzreiz sajutīsiet spēku pieplūdumu.
 
Tātad, aprīlī mēs turpinām uzņemt savai attīstībai vajadzīgo ātrumu. Spiediens palielināsies. Aprīļa beigās (sākot ar 24.datumu) ir sagaidāma vēl viena enerģētikas virsotne. Mēs atrodamies kopējā-galaktiskā procesa iekšienē, kuru nespējam atcelt. Mums jāiet vienā kopsolī ar šo procesu un pastāvīgi jāpaaugstina sevis pašu enerģētika un apziņas līmenis – iesākumā līdz vispārcilvēciskajam, bet pēc tam arī līdz planetārajam līmenim.
 
Tatjana Zolotuhina