trešdiena, 2016. gada 13. janvāris

Vai jāzvairās no nepatīkamiem cilvēkiem?

Vai man jāseko savai iekšējai sajūtai un jāizvairās no nepatīkamiem cilvēkiem vai arī man ir jātiekas ar tiem pat ja domāju, ka tas ir bezjēdzīgi?
Šrī Amma Bagavāns:
“Garīgais process ir tieši par to - konfrontācija. Ja nespējat skatīties sev acīs, tad neaugsiet. Tikai tad, kad konfrontējat sevi, tad uzzināt, kas esat. Kamēr nebūsiet uzzinājuši, kas esat, jūs nevarat sevi pieņemt un, ja nevarat sevi pieņemt, tad nevarat sevi mīlēt, ja nevarat sevi mīlēt, tad nespējat mīlēt citus... un visa garīgā izaugsme apstājas. Šajā gadījumā jums nav jāseko savai dabīgajai iekšējai sajūtai. Jums ir jāiemācās konfrontēt savu tumšāko pusi.

Jūs cenšaties izvairīties no sevis paša tumšākās puses. Jums ar to ir jāsastopas. Satikšanās ar savu pozitīvo pusi nav tik lietderīga kā satikšanās ar savu negatīvo, tumšo pusi. Katram no mums ir neautentiskā, tumšā, negatīvā puse. Tā puse, no kuras jūs tik ļoti baidāties. Līdz brīdim, kamēr neesat to apskāvuši kā mazu bērnu, neesat to rūpīgi izpētījuši un sākuši uz to skatīties bez nosodījuma, tikmēr nebūs izaugsmes. Ja turpināsiet no tās izvairīties, tad viss no slikta pāries vēl sliktākā stāvoklī. Jūsu dzīve, ļoti iespējams, var pārvērsties arī par nožēlojamu dzīvi.”

Vienotības universitāte onenessuniversity.org
tulkoja Māra Brante
Vienotības mācību un zināšanu krātuvīte FB Saules templis