ceturtdiena, 2016. gada 21. janvāris

Šis ir laiks, kad jūs savā apziņā varat veikt kvantu lēcienu

Žiperīgais Hermejs ir gatavs atnest mums ziņas no Aīda valstības jeb citiem vārdiem – mums ir iespēja saņemt informāciju, kas pavērs jaunu skatu uz mūsu zemapzi...ņā esošajām programmām. Tādēļ atlikušās janvāra dienas ir ļoti piemērotas terapeitiskām praksēm, meditācijai (vislabāk aktīvai), konsultācijām un pašanalīzei, kas ir vērsta uz sevis izzināšanu un izpratni.

Šis ir laiks, kad jūs savā apziņā varat veikt kvantu lēcienu. Kā no pārpilnības raga var birt atklāsmes un izpratne par sevi, savām vēlmēm un savu vietu šajā pasaulē, par pašrealizāciju bremzējošo baiļu sajūtu un stereotipiem, par radošo potenciālu, kas vēlas izlauzties, par pārliecībām, kas vienkārši traucē būt tam, kas jūs patiesībā vēlaties būt.

Atklāsmes var būt tik spēcīgas un atbrīvojošas, ka to visu var pavadīt gandrīz nepārvarama vēlme visu savā dzīvē mainīt - ātri, nepārdomāti un uz emocijām. Retrogradīgā Merkura periodā iesaku vēl nerīkoties, tāpat kā pilnmēness kulminācijas laikā (24.01.2016). Šobrīd vēl perinām vajadzīgās pārmaiņas, pierakstām savas atklāsmes un aktīvi izbaudām ziemas priekus (savādāk prāts mūs galīgi nomocīs).

Rīcībai labvēlīgāks laiks ir no 01.02.2016, kad varam arī sākt veikt tās dzīves revolūcijas, kurām būsim šajā laikā nobrieduši. Tomēr visā periodā no 20.01.-07.02.2016. papildus rekomendēju nepārsteigties un klausīties savā iekšējā balsī, nevis emocijās.