svētdiena, 2016. gada 10. janvāris

Ar katru elpas vilcienu … - Eņģeļi caur Ann Albers

Ar katru elpas vilcienu …
26.12.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
---------------------------------------
Elpojiet dziļi, dārgie! Ikkatrā elpas vilcienā jūsu dzīve piedzimst no jauna. Ikkatrā elpas vilcienā Kristus Gaismai, kas bija nākusi pasaulē kāda maza bērniņa veidolā daudz daudz gadus atpakaļ, rodas iespēja piedzimt atkal no jauna tieši JŪSOS. Ikkatrā elpas vilcienā Gaisma, kas nekad nav apdzēšama, pieaug jūsu Sirdī, izgaismo jūsu prātu, nomierina jūsu emocijas, un izstarojas no jums Mīlestību alkstošajā pasaulē caur katru jūsu domu, vārdu, un rīcību.

Katrā no jums pastāv šī Kristus Gaismas enerģija. Katrā no jums pastāv šī starojošā enerģija, un liesmo ar katru elpas vilcienu arvien spožāk. Katrā no jums pastāv Dievišķās Mīlestības dzirksts, kas dod jums dzīvību. Sviniet, dārgie! Jūs esat šīs Gaismas bākas. Jūs esat šīs Mīlestības izstarotāji. Jūs esat mūsu Koku gaisma, mūsu Debesu zvaigznes, jūs esat mums tik dārgās Dvēseles, kuras šeit iemiesojušās, lai apjaustu reizi par visām reizēm, ka ne mirkli neesat bijuši un nevarat būt atrauti no šīs Gaismas. Jūs nekad nevarat būt šķirti no šīs Mīlestības.

Mūsu vēlējums jums jaunajā gadā ir, lai jūs atcerētos, ka Mīlestība mūžīgi mūžos ir jūsu. Mīlestība dzīvo jūsos. Mīlestība mīt jūsu katra Sirdī. Ar katru dziļu un apzinātu elpas vilcienu jūs ielaižat Gaismu sevī. Jūs paplašinat šo Gaismu caur sevi. Kad jums ir kāda vēlēšanās – ieelpojiet dziļi šo Gaismu, un ļaujiet savai Mīlestībai šo jūsu Sapni piepildīt. Kad jums ir kāda problēma – arī tad ieelpojiet, jo šādi jūs atrodat risinājumu un gūstat palīdzību. Kad esat par kādu norūpējušies, un nezinat, ko iesākt – ieelpojiet, un saprotiet, ka šādi sevī pavairotā Mīlestība nevar neieplūst arī to cilvēku dzīvē, kurus jūs patiesi Mīlat.

Ieelpojiet, dārgie, jaunajā gadā, apzināti un dziļi, un atcerieties, ka šī Dievišķā Mīlestība ir JŪSU, lai jūs to lietotu, lai jūs to dāvātu, lai jūs tanī dzīvotu un BŪTU.

Laimīgu jums Jauno Gadu, dārgie! Laimīgus jums jaunos mirkļus, jaunos piedzīvojumus, jaunās iespējas Mīlēt! Laimīgas lai jums jaunās attiecības, jaunās dāvanas, jaunā vadība! Laimīgi lai esat jūs paši, dārgie Eņģeļi uz Zemes! Mēs Mīlam jūs katru vienmēr, ik katru brīdi, atkal, atkal un atkal no jauna!