ceturtdiena, 2012. gada 2. februāris

Ezotēriskā prognoze nedēļai (30.01.2012 – 05.02.2012)


Sastādījusi Verena Bachmann
Saīsināts tulkojums no vācu valodas
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
 
Atslēgas vārdi šai nedēļai: izmaiņas virzienā, mīlestība, sapņi, ilūzijas, tiekšanās pēc ideālas pasaules.
Šīs nedēļas tēmas būs cieši saistītas ar kādu visai retu notikumu. Planēta Neptūns savā lēnajā gaitā ieies piektdien Zivju zīmē, kurā tas paliks nākamos 14 gadus. Līdz ar to ir gaidāmas ļoti lielas izmaiņas noskaņojumā. Tēlu, pasaku, mītu, fantāziju un sapņojumu pasaule, kā arī viss tas, ko ar racionālu prātu grūti saprast – iegūs arvien lielāku nozīmi.
 
Kopumā, šinī fāzē – viss, kas saistās ar aizkara otru pusi, ar citām realitātēm, ar reliģiju, ar garīgumu, ar Dievišķību – gūs pastiprinātu uzmanību. Tāpat arī romantiski ideāli, centieni un sapņi – līdz ar šīm izmaiņām zvaigznājos – pievienosies interesējošo tēmu lokam.
Ūdens tēma visās iespējamās formās, it īpaši jūrās (piesārņojums, kuģniecība u.c.), un tāpat arī ķīmija un narkotikas gūs pastiprinātu uzmanību. Jūs varēsiet saskatīt zīmes nākotnē gaidāmajām tēmām un notikumiem.
 
Personīgā līmenī tas skars īpaši tos, kuri dzimuši mēneša pirmajās dienās, vai arī, kuru dzimšanas datums atrodas Zivju, Dvīņu, Jaunavas, un Strēlnieka zvaigznāju sākuma grādos. Viņiem sāksies īpašs laiks, saistīts ar dziļi saviļņojošu pieredzi un patīkamām situācijām, un viņi ieies būtiski pieauguša vērīguma un apjausmu fāzē. Viņiem izdosies ieskatīties agrāk slēptās pasaulēs un dimensijās, un reaģēt daudz jutīgāk uz savu apkārtni un uz savu darbības lauku. Tādēļ esiet uzmanīgi, iemācieties atšķirt Sapņus no ilūzijām, un atvēliet Sev un Saviem Projektiem VAIRĀK UZMANĪBAS.

Patreizējo dienu notikumi var pamodināt apzināšanos, vai arī padarīt to bagātāku ar sapratni, ka visi mēs esam savstarpēji saistīti, un katrs esam daļiņa no VESELĀ. No šāda viedokļa raugoties, būs sarežģītāk ieturēt noteiktas robežas, un tas var būt mulsinoši. Bet ja runa ir par mīlestību, skaistumu, mākslu un dabu, tad tur viss būs lieliski un iedvesmojoši. Tie, kas iemīlējušies, varēs izbaudīt pasakainas romantiskas izjūtas. Bet ja jums ir jāpaliek sakoncentrētam, nezaudējot no redzeslauka fizisko realitāti, tad patreizējās enerģijas un ar tām saistītās tendences jums var izrādīties sarežģītas.

Labi veiksies tiem, kuri prot ieklausīties SEVĪ, ir gatavi uztvert un izbaudīt pārdabisko, neizzināto un mistisko, cieši pie tam noturoties ar abām kājām uz Zemes.

Padomājiet par to, ka bieži vien DAUDZ KAS ir IESPĒJAMS, taču NE VISS var tikt konkrēti ĪSTENOTS. Tādēļ – kad jūs ieraugiet kaut ko SEVIŠĶI pievilcīgu, brīnišķīgu, pilnīgu un lielisku – apstājieties mazliet. Šis nav nepārdomātu lēmumu laiks, jo visai iespējams, ka pirmais iespaids var būt maldīgs un liek jums vilties.