ceturtdiena, 2012. gada 2. februāris

Akaši Hronikas par 2012. gada februāri



01.02.2012 caur Jen Eramith
http://www.akashictransformations.net/in…
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...

Kādas enerģijas un kādu pieredzi mēs varam sagaidīt Februārī 2012?

Enerģija šinī mēnesī ir ļoti svaiga, tā ir ļoti zaļa un tā ir ļoti jauna. Ir sajūtama izkustēšanās, ir sajūtams jauns aizsākums. Daudzējādā ziņā var teikt, ka šis mēnesis līdzinās Jaunajam Gadam. Tam ir pavasarīga enerģija. Ļoti svarīgi šinī mēnesī ir lietot „iesācēja prātu”. Ieejiet ikvienā jaunā situācijā ar svaigu skatījumu, un esiet gatavi ieraudzīt lietas tā, kā jūs nekad iepriekš nebijāt redzējuši. Tas nozīmē, ka jūs arī pieļaujat to, ka visas lietas nemaz nepārzināt, un ka jūs esat atvērti kaut kā jauna izpētei un apgūšanai.

Ikviens no jums tagad ir nonācis punktā, kur jūs esat gatavi izdarīt gigantisku soli uz priekšu savā personīgajā SEVIS uztverē un savā personīgajā progresā. Kopumā, tā ir vienīgā lieta, kas var novest jūs kā Cilvēku rasi pie gigantiska soļa uz priekšu tuvākajos gados. Šinī mēnesī fokusējieties uz savu personīgo ceļu, un pievērsiet savu uzmanību tam jaunajam un svaigajam, kas nesen ienācis jūsu dzīvē. Pievērsiet savu uzmanību jaunu lietu apgūšanai un izzināšanai, un tik tiešām atļaujiet sev bērna skatu uz dzīvi.
Ļaujiet, lai pasaule pārsteidz jūs šinī mēnesī. Izkāpiet no savas rutīnas un ieradumiem, un pārstājiet cīnīties par to, par ko iepriekš tikāt cīnījušies. Vienkārši izmēģiniet un paeksperimentējiet šinī mēnesī, un paskatieties – kas notiks, kad jūs būsiet nometuši savus ieročus. Pat tad, ja jūs tikāt cīnījušies par taisnīgu lietu, pat tad, ja jūs tikāt cīnījušies par to, kas patiešām ir nozīmīgs un derīgs – paskatieties, kas notiks, kad jūs šinī mēnesī izlemsiet atteikties no cīņas un pārtrauksiet to. Paskatieties – kā jūsu ikdiena pārmainīsies negaidītā veidā. Paskatieties – kā ĻAUŠANĀS un ĻAUŠANAS enerģija aizvedīs jūs tālāk uz priekšu šinī mēnesī, nekā cīnīšanās. Būs vēl jums laiks izvēlēties cīņu vēlāk, un būs svarīgi uz to uzstāt vēlāk. Bet šinī mēnesī labāk lai pavasarīgā enerģija nes jūs uz priekšu, nevis, ka jūs paši sevi stumjat.
 
Kā mēs varētu gūt vislielāko labumu no šīm enerģijām?

Smiekli kalpos jums ļoti labi šinī mēnesī.Esiet gatavi pasmieties par SEVI jautrā un labsirdīgā veidā. Ja esat pieļāvuši kļūdu – necentieties to noslēpt, necentieties būt aukstasinīgi. Atkāpieties soli atpakaļ, un pasmejieties tā – kā bērns to darītu ārkārtīgi drošā vidē. Esiet gatavi pasmieties par savām biežajām kļūdām un bailēm kļūdīties. Esiet gatavi pasmieties, nevis raudāt, ja kaut kas noiet greizi. Smiekli palīdzēs jums neizmērojami tās enerģijas izgaismošanā, kura ir kļuvusi daudz intensīvāka dažu pēdējo mēnešu laikā. Smiekli savienos jūs ar sava Gara priecīgo daļu, kas arvien noteiktāk un noteiktāk kļūs par jūsu vadošo Gaismu. Ir pavisam skaidrs šinī mēnesī, ka daudzas lietas paliks neatrisinātas. Daudzas lietas ir sarežģītas šinī pasaulē. Vienīgais veids, kā to izmainīt, ir – izvēlēties daudz vieglāku pieeju tam visam. Tad labāk – smaidiet un pasmejieties šinī mēnesī, lai palīdzētu sev – ieiet it visā AR VIEGLUMU.

Otra lieta, kas noteikti noderētu un būtu svarīga šinī mēnesī, ir – lai jūs patiešām savienotos ar saviem draugiem un Mīļajiem. Šis ir nozīmīgs laiks – savienoties ar saviem sabiedrotajiem, lai meklētu veidu, kā KOPĪGI turpināt ceļu. Šis būs brīnišķīgs laiks – savienoties arī ar saviem pretiniekiem, lai piedāvātu viņiem KOPĪGI turpināt ceļu. Lai piedāvātu viņiem kompromisu, un lūgtu viņiem piedošanu par savu daļu konflikta uzturēšanā.
Bet galvenokārt – MEKLĒJIET DRAUGUS. Meklējiet tos cilvēkus, kuri ir jūsu pusē un vēl jums to labāko. Izpētiet iespējas, vediet sarunas, organizējiet tikšanās, pulcējieties vienkopus, uzdodiet jautājumus, un aprunājieties par risinājumiem – kā jūs varat palīdzēt cits citam pavirzīt savu dzīvi uz priekšu. Šis ir brīnišķīgs laiks, lai būtu un izjustu savienojumu citam ar citu.
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3812093