ceturtdiena, 2011. gada 19. maijs

Kīšas Krauteres filmiņa par 2012. gadu un divi padomi

Pirms noskatāties zemāk ievietotajā adresē Kīšas filmiņas,  vēl divi īsi Kīšas Krauteres (Mazās Vecmāmiņas) vēstījumi pārdomām.


7.janvāris/ 2011
“Brīnišķīgā Daudzkrāsu cilts, patiešām- kaut kas notiek ar mīļās Zemes Mātes elektromagnētisko lauku un rezultātā sekas ir simtiem tūkstošu dzīvnieku bojā eja. Apvienosim savas sirdis un ļausim Zemes Mātei uzzināt par tiem daudzajiem labajiem cilvēkiem, kuri ciena un mīl viņas svēto enerģiju…ka mēs visi viņu tā mīlam.”
 
 
15. janvāris/2011
“Svarīgi!! Domājiet par vārdiem ko izsakāt…vārdi ir spēkpilni un tie ir arī liela dāvana…no visām Zemes Māti apdzīvojošajām radībām, tikai cilvēkiem ir dota runas dāvana. Lietojiet šo dāvanu prātīgi, ar apdomu, jūs radāt to ko runājat…ko vēlaties radīt? Būsim piesardzīgi un uzmanīgi savos vārdos un runāsim tikai labu.” Mazā Vecmāmiņa

Ir iespējams noskatīties vēl dažus brīnišķīgus video (no Sirds uz Sirdi!) ar Kīšu Krouteri - arī interviju, kurā viņa stāsta par sevi, savu bērnību un savu apmācību no "priekškara otras puses (visi ar tulkojumu kr. val.).
http://masterkosta.my1.ru/load/45_kisha_krouter_poslanie_dlja_chelovechestva_2012_razvitie_ljubov_chelovek/1-1-0-53