svētdiena, 2014. gada 28. decembris

Vienkāršā Radīšanas Māksla - Eņģeļi caur Ann Albers

Vienkāršā Radīšanas Māksla
27.12.2014 Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …


Dziļi ieelpojiet! Iedomājieties kaut ko brīnišķīgu, kaut ko tādu, ko vēlaties jaunajā gadā uzradīt! Šādi jūs tikko kā aizsākāt sevis un savas dzīves pārradīšanu. Jūs tikko kā nospraudāt ceļu uz sava Sapņa piepildījumu.
Ieelpojiet atkal. Atkal iedomājieties ko tādu, ko vēlaties jaunajā gadā piedzīvot vai uzradīt. Un tagad iedomājieties, ka 2015. gads jau ir noslēdzies, un jūs, paraugoties atpakaļ, izjūtat prieku un gandarījumu par piedzīvoto. Ieelpojiet šo prieku. Ieelpojiet šo gandarījumu. Ieelpojiet šo Mīlestību.
Laimīgu Jauno Gadu, dārgie, un laimīgus Jaunos Jūs. Tikko jūs nospraudāt sev ceļu, pa kuru vēlaties iet nākamajā 2015.gadā. Jūs tikko kā sajutāt to, kāds tas būs, skatot to visu ar savu iekšējo redzi un izdzīvojot šo iespēju kopā ar savu Dvēseli.
Noskaņojiet sevi uz Mīlestību nākamajam gadam, dārgie. Noskaņojiet savas Sirdis uz to labo, ko vēlaties piedzīvot. Atbrīvojiet sevi no negatīvu vēlējumu valgiem, no nedrošības izraisītām lūgšanām, no bailēm piedzīvot vilšanos. Izmantojiet savu Dieva doto instrumentu, savu brīnišķīgo prātu, lai fokusētos uz kaut ko labu un patiesu. Lūdzieties cerīgi un ar prieku, lai jūsu Sirdsvēlmes gūst piepildījumu. Sagaidiet, ka visi notikumi nes jums labu, un ka Mīlestība ir atrodama itin visās lietās.
Mēs Mīlam jūs tik ļoti. Šis ir mūsu vēlējums jums, lai nākamajā gadā tik tiešām ikviens mirklis jūsu dzīvē ir tāds, kurā jūs spējat izjust Mīlestību, ko paši ik brīdi radāt savā dzīvē.