pirmdiena, 2013. gada 30. decembris

Visām zodiaka zīmēm - By Andis Geste

Visām zodiaka zīmēm - By Andis Geste

Nāk jaunais gads un šogad pats vecgada vakars un 1. janvāris ir somsing spešal. Tur jābūt pilnīgi galvā sakostam, lai sabīdītu šādi debesu spīdekļus. Tie pat nav nesekmīgie praktikanti, kas pēcstundās bīda zvaigznes, lai kkā dabūtu ieskaiti. Tie ir priekšzobu implantu izplatītāji, kam nav kur realizēt preci!

Koroč, MIERU TIKAI MIERU!! Jaunais Gads vispirmām kārtām ir svētki sev, kad mēs aizvadām veco gadu un sagaidām - jauno. Kāpēc gan bojāt sev šos svētkus? Razborkas var rīkot vēlāk, vislabāk, ap veco jauno gadu, ķīniešu jauno gadu, norvēģu pasaules galu (siļķu ķēniņš jau noķerts) vai eirovīzijas laikā. Vo-toč - eirovīzija ir pats labākais laiks, kad taisīt razborkas - tā pat tur parasti nav ko redzēt, bet jaunais gads lai paliek skaisti svētki.

Ja nopietni - ies kosmiskā vētra, kas paraus gaisā daudzus. Šis jaunais gads ir dizainēts tā, lai būtu iespējas saviem tuvākajiem pateikt visneiedomājamākās riebeklības. Nu var jau to arī darīt, tikai tad jārēķinās ar to, ka tuvākajiem ir tā pati fiška galvā un tad jau nav vairs tālu līdz tiem implantiem :) Te nu jāskatās, ja jums nepatīk tagadējie priekšzobi (apdrupuši, forma apnikusi), tad - uz priekšu - pretī jauniem zobiem jaunajā gadā.

Ko no šīs vētras var labu izdabūt? Likumsakarīgs jautājums. Tā kā tā ir 10 baļļu vētra, var aizlidot tālu. Jaunais gads uzreiz sākas ar jaunu mēnesi (01. janvārī) - šī vētra ir patiešām laba, lai radītu jaungada apņemšanās, kurām būs būt. Jo aplam nelāgi ir sapirkt jaunus sporta tērpus un aiziet uz sporta klubu, teiksim, 3 reizes. Ja esat pagalam resni vai tievi un gribat nomest vai uzēst kādu kilo, tad šoreiz tas varētu arī izdoties, kazi, mož tad uz skaistuma konkursu varēs aizstartēt.

Savām jaungada apņemšanām, šogad pieaiciniet papildspēkus: koučus, fitnesa trenerus, dietologus u.c. gudrīšus. Tas atmaksāsies! Ja negribat ņemt speciālistus talkā, tad pieaiciniet draugus, lai pieskata un atbalsta vājuma brīžos, kad apskriesies dūša. Atkārtoju lieliem burtiem: ŠOGAD APŅEMŠANĀS VAR REALIZĒTIES, jo debesīs ir tāds sviests.

Nu vot, tā vietā lai dauzītu tuvākos - labāk domāt sakarīgas apņemšanās!
LAIMĪGU 2014!!!