otrdiena, 2013. gada 24. decembris

Sanats Kumara 2013. gada 20. decembrī

Jūsu pasaulei neizbēgami ir jāmainās,
lai turpmāk attīstītos pēc Dievišķa parauga

Sanats Kumara 2013. gada 20. decembrī

ES ESMU Sanats Kumara.
Es atkal atnācu pie jums, Zemes bērni.
Katru reizi mūsu atnākšanas laikā jums tiek dota iespēja pieskarties Senajām zināšanām par visuma uzbūvi un jūsu kā vienotā visuma daļas misiju.


Jā, mīļotie, katram no jums ir uzticēta īpaša misija šī visuma vienotā evolūcijas procesa ietvaros.
Ļoti grūti dažkārt ir pārciest jūs pārņēmušos maldīgos uzskatus un samierināties ar tiem.


Brīvās gribas likums ir nesatricināms jūsu pasaulē. Tomēr ir kosmiskie termiņi, un ir Dievišķās iespējas koridors. Es atnācu atgādināt jums, ka Dievišķā iespēja sašaurinās. Jūsu pasaulei neizbēgami ir jāmainās, lai turpmāk attīstītos pēc Dievišķa parauga. Tā ir aksioma. Bet es esmu spiests jums to atgādināt.

Es bieži atnāku jūsu pasaulē, lai gūtu iespaidu par notiekošo procesu gaitu un laikus koriģētu tos. Tomēr jums ir jāapzinās, ka ir evolūcijas ceļš, ko jūsu dvēselēm nospraudis šī visuma Radītājs, un ir tas ceļš, pa kuru pašreizējā laika momentā traucas cilvēces vairākums. Šis ceļš neved nekur. Šis ceļš ir iešana zemisko, dzīvniecisko instinktu un miesīgā prāta pavadā.

Mēs nevaram piespiest jūs atteikties no jūsu izvēles. Jums ir jāsaprot, ka ne es un arī neviens cits no Valdoņiem nenāks pie jums un ar varu neņems jūs aiz rokas kā nepaklausīgus bērnus, un nevilks uz Dievišķu attīstības Ceļu.

Tāda ir jūsu laika misija: atdalīt tās dvēseles, kas ir spējīgas uz turpmāko evolūciju, no tām dvēselēm, kurām jātiek sadedzinātām kosmiskajā krāsnī kā sēnalām.

Es un citi Valdoņi nāk pie jums caur šo sūtni tieši tādēļ, lai dotu jums notiekošo procesu izpratni un parādītu Ceļu.

Jūsu evolucionārās attīstības posmā jums ir jābūt spējīgiem uz lielāku pašuzupurēšanos un lielāku Kalpošanu Dzīvībai. To jūsu attīstības palēnināšanos, ko mēs novērojam, ir izprovocējusi mums pretējo spēku ietekme. Jums ir jāapzinās, ka jūsu pasaulē darbojas divi pretēji spēki: viens spēks, kas virzīts uz Vispārēju Labumu un Labo, un otrs spēks, kurš vērsts uz atdalīšanu, individualizāciju, egoismu, viszemiskāko instinktu uzkurināšanu.

Aiz visām jūsu pasaulē notiekošajām parādībām jums ir jāatšķir šo divu spēku darbība. Sākumam ar to būs pilnīgi pietiekami. Jūs novērojat visu, kas notiek ap jums, un uzdodat sev tikai vienu jautājumu: kuriem spēkiem ir izdevīgi tas, kas notiek?

Ja jūs novērojat nevaldāmu vajadzību vai tieksmju uz izlaidīgu uzvedību pārspīlēšanu, tad jums jāapzinās, ka katra jūsu šiem procesiem veltīta uzmanība, gan pozitīva, gan negatīva baro šos procesus ar jūsu Dievišķo enerģiju.

Tālab mēs dodam mācību par atteikšanos no vardarbības. Jo ir veltīgi cīnīties ar ļaunumu. Tas sāk baroties ar jūsu enerģiju un palielinās.

Tai pašā laikā jums ir jāapzinās, ka katrs no jums atrodas uz savas evolucionārās attīstības pakāpes. Katram no jums ir raksturīgi laist cauri Dievišķo enerģiju atšķirīgā pakāpē.

Ja jūs esat attīstīts indivīds, tad jūsu čakras ir atvērtas, un jūs laižat cauri jūsu pasaulē augstas kvalitātes Dievišķo enerģiju. Tāpēc jebkura nekvalitatīva enerģijas izmantošana jums rada lielu karmu. Pat nosodīšanas doma par pasaules nekvalitatīvajām parādībām.

Vairums no tiem, kas lasa mūsu vēstījumus, pagaidām nav spējīgi laist cauri ievērojamu daudzumu tīras enerģijas. Čakras ir piesārņotas un nespēj tikt galā ar lielu enerģijas plūsmu. Jūsu attīstības posmā ir paredzēta aktīva iejaukšanās divu jūsu pasaulē darbojošos pretējo spēku savstarpējās iedarbības procesos. Ar savām aktīvajām darbībām pret ļaunumu un aizstāvot Labo kā domās, tā arī darbos, jūs veicināt savu paša attīstību un savu čakru atvēršanos.

Tāpēc Mācību par atteikšanos no vardarbības, ko mēs dodam, dažādi indivīdi, kas atrodas uz dažādām evolūcijas pakāpēm, izmantos dažādi.

Vispārējā Labuma un Labā principu aizstāvēšana prasa no jums aktīvas darbības fiziskajā plānā. Bet vieniem šīs darbības būs saistītas ar reālu darbošanos fiziskajā plānā kā rīcību un fiziskām darbībām, bet citiem, vairāk attīstītiem indivīdiem būs vajadzīgs iekšējo, garīgo muskuļu darbs.
Uzdrošinos jums apliecināt, ka pašreizējā cilvēces attīstības posmā ļoti nelielam indivīdu skaitam piemīt augsts, garīgs attīstības līmenis. Tāpēc jūsu galvenais uzdevums ir palīdzēt šiem indivīdiem uzturēt Dievišķus paraugus.


Agri vai vēlu mums izdosies no tā haosa, kāds pašlaik pastāv pasaulē, radīt sabiedrību, kas būs atbilstoša Zelta Laikmeta kritērijiem.

Bet, lai Zelta Laikmeta atnākšana notiktu pēc iespējas ātrāk un ar iespējami mazāka skaita cilvēku zaudējumiem, jums nepieciešama apzināta attieksme pret notiekošajiem procesiem un to izpratne.
Mūsu sarunu ciklu laikā un, ikdienas lasot mūsu vēstījumus pārējā laikā, jūsu apziņa tiek slīpēta un mainās. Tie cilvēki, kas katru dienu lasa mūsu vēstījumus septiņu un vairāk gadu laikā, automātiski ieiet cilvēces zelta fondā.


Tāpēc viss noslēpums, lai turpmāk sekmīgi virzītos evolūcijas Ceļā, ir ielikts mūsu vēstījumos un jau ir jums iedots.

Viss atkarīgs tikai no jūsu tiekšanās un motīva, kas jūs vada dzīvē.

ES ESMU Sanats Kumara. Om.

Tatjana Mikušina, 2013
http://www.sirius-riga.lv/dokumenti/diktati2013-12/20-12-2013.doc
http://www.sirius-riga.lv/