piektdiena, 2013. gada 22. novembris

Sakarā ar vakardienas notikumiem, kuru enerģētika pāršalca pāri visa Latvijai

Sakarā ar vakardienas notikumiem, kuru enerģētika pāršalca pāri visa Latvijai un, par kuriem, jau droši vien ir dzirdējis ikviens šajā valstī, mums radās sajūta, ka ir jāuzraksta Visuma laiktelpas viedoklis par notiekošo.
 Vakar bija Men enerģija un Men ir tas, kurš parāda, no kurienes mēs nākam un uz kurieni ejam. Šīs dienas, kad Men enerģija ir aktīva ir ļoti nozīmīgas un rāda konkrētas zīmes katram no mums.


Mēs nerunāsim par tiem, kas ir aizgājuši, jo nekas nenotiek tāpat vien un katrs piedzīvo to, ko ar savām domām ir radījis.


Taču mēs gribam vērst uzmanību uz to, ka tā ir zīme mums visiem, jo visi par šo notikumu esam uzzinājuši. Ja informācija ir atnākusi līdz mums, tad tā ir adresēta tieši mums.


Šajā vilnī apkārtējā pasaulē ir Kib enerģija un tas nozīmē to, ka apkārtējā pasaule šajā vilnī parāda patiesību par to, kas notiek un to, kas tikai vēl notiks. Mūsuprāt, lielveikals simboliski atspoguļo kapitālismu un šis notikums parāda to, ka kapitālisms brūk un tam vairs nav uz ko balstīties, jo tas ir izsmēlis pats sevi. Korupcija ir šīs sistēmas pamatlikums, uz kuras tad visa sistēma arī balstās. Korupcija ir cilvēku izdomāta un tas nav dabas likums, tāpēc tas nevar pastāvēt mūžīgi. Un nu, beidzot, ir pienācis tas brīdis, kad viss šis pasākums sāk brukt. Tā ir simboliska zīme par to, ka sabruks viss, kas balstās uz korupciju gan materiālā pasaulē, gan smalkajā pasaulē. Tā ir zīme mums, kuri paliek un redz notikumu sekas. Tā ir zīme, par kuru ir jāaizdomājas - kāpēc mēs šo zīmi redzam un par ko tā liek mums aizdomāties. Tā ir zīme par to, ka nekas nav mūžīgs, jo mūžīgas ir tikai pārmaiņas. Tas liek mums aizdomāties par to, cik pilnvērtīgu dzīvi dzīvojam un par to, vai esam jau tagad gatavi aiziet no šīs realitātes. Tā ir zīme, lai mēs aizdomātos kā mēs dzīvojam šo dzīvi - vai uzņemamies atbildību par to, ko paši radām, vai apzināmies, ko mēs radām ik mirkli caur savām domām. Neviens mums nevar dot garantijas, ka nepiedzīvosim to, ko paši esam radījuši, taču tas ir vienīgais iemesls, kāpēc mums šķiet, ka ir vajadzīga sistēma un valdība. Mēs domājam, ka viņi mums var garantēt, ka nepiedzīvosim to, ko radām ar savām domām.
Neviens mums neko nevar garantēt - ne pensiju, ne pabalstu, ne arī darbu, kuru darīt, ne labu dzīvi.


Mums neviens neko nevar garantēt, ja mēs paši to neesam radījuši.
Vienīgais likums, kas Visumā pastāv ir tas, ka Tu piedzīvosi to, ko esi radījis gan citiem ar savu darbību, gan sev - ar savām domām. Mēs visi piedzīvosim to, ko esam radījuši un ja domājam par to, ka mums ir slikta dzīve un visas izrietošās sekas, tad mēs turpinām radīt šo dzīvi tādu, par kādu domājam.

Šis notikums tikai parāda to, ko mēs jau esam radījuši paši sev. Pagaidām to mēs redzam televīzijā vai internetā, taču ja mēs nemainīsim savu pasaules uztveri un domāšanu, tas ienāks arī mūsu dzīvē. Tas varbūt nebūs lielveikals vai prezidenta pils, taču tas materializēsies, ja turpināsim iet pa ierasto taku.

Mēs nevaram izmainīt citu likteni, taču mēs varam izmainīt savējo.

Šī visa sistēma ir ilūzija, kura balstās uz korupciju. Tieši kā šajā veikalā, korupcija un nolaidība radīja apstākļus, ka kapitālismam nav vairs uz ko balstīties un tas sāk sabrukt. Ir dzīvots tik ilgi ilūzijā un viss balstīts uz naudu, ka esam aizmirsuši to, uz kā viss patiesībā balstās un esam pacēlušies tik augstu savā ilūzijā, ka neredzam to, ka viss, ko esam uzbūvējuši, vairs ne uz ko nebalstās. Ka nav vairs pamata zem kājām, jo esam iznīcinājuši visu, uz kā balstās mūsu dzīves.


Un tas nozīmē tikai vienu, ka šis notikums ir šobrīd aisberga redzamā daļa un vēl tikai bruks pilnīgi viss, kas nebalstās uz patieso Dievišķo realitāti, jo pamatu vairs tam visam nav. Bruks sistēma pati par sevi, bruks valdības un politiskās iekārtas, bruks kapitālisms un demokrātija.
Sabruks pilnīgi viss, kas nav saskaņā ar patiesību.
Būsim gatavi tam, ka pārmaiņu procesi ir sākušies. Negribās to saukt par traģēdiju, jo tas ir loģisks iznākums tam, ko visa civilizācija ir ģenerējusi pēdējos gadu tūkstošus. Visi šie notikumu ir tikai likumsakarības tam, ko esam radījuši.


Šis notikums ir zīme tam, ka sākušās ir lielas pārmaiņas un ka viss vecais sāk aiziet un cilvēce uzplauks no jauna.
Mēs esam lielu pārmaiņu priekšvakarā! Izdzīvos tas, kurš spēs mainīties.

Visuma laika un telpas radošā alķīmijahttps://www.facebook.com/#!/maijulaikapavedieni