pirmdiena, 2013. gada 4. novembris

Akaši Hronikas par 2013.gada novembri

http://www.akashictransformations.net/mohttp://akashy.ru/?p=282#more-282
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Kādu enerģiju un kādu pieredzi mums atnesīs 2013.gada novembris?

Šis mēnesis sevī nes ļoti dāsnu, auglīgu enerģiju. Tā ir līdzīga pavasara enerģijai, taču jaunā un svaigā vietā, tai piemīt dziļums, gudrība un bagātība. Mēnesis liks izaugt daudzām jaunām lietām. Jums ir pilnā mērā jāapzinās auglīgas augsnes nozīme - lai ko arī jūs būtu iecerējuši - jums būs pietiekami daudz materiāla, enerģijas un resursu, lai īstenotu iecerēto.

Ideāls laiks projektu pabeigšanai, plānu izpildīšanai un tam, lai iemiesotu realitātē visus jūsu sapņus. Protams, nevar sagaidīt, ka absolūti visi jūsu sapņi piepildīsies šajā mēnesī. Daļēji novembrim nebūs svešas grūtības un nebūt ne vienkārši brīži. Sarežģītību mēneša enerģijā ienes tas apstāklis, ka ļoti daudzas lietas kļūs reālas un izpildāmas praktiski vienā mirklī. Turklāt jūs varat sajust jaunu spēku pieplūdumu, lai nopietni iedziļinātos tajās sfērās, kuras jums ir visnozīmīgākās.

Šajā mēnesī lielu nozīmi iegūst darbs ar savu pašsajūtu fiziskajā, emocionālajā un garīgajā ziņā. Noteikti pildiet un novediet līdz galam visu uzsākto. Strādājiet ar apzināšanos un tiecieties īstenot patiesus un patiesi nozīmīgus mērķus jūsu dzīvē. Nepievērsiet uzmanību maznozīmīgām lietām. Meklējiet veidus kā ienest šajā pasaulē kaut ko patiesi savu.

Mēnesis ir ļoti labvēlīgs, lai nodarbotos ar radošumu un atveseļošanos. Lielisks laiks, lai apgūtu jaunas prasmes un iemaņas, pat tādas, par kādām jūs agrāk nespējāt pat iedomāties. Šis mēnesis solās būt piepildīts, dāsns un sniegt lielu gandarījumu. Taču tikai tādā gadījumā, ja jūs tieksieties pēc būtiskā, pēc kaut kā lielāka, veltot tam visus savus spēkus, kā nekad agrāk.

Vai ir kaut kādi konkrēti darbības veidi, kas veicinātu maksimālu šī mēneša enerģijas izmantošanu?
Jā, šajā mēnesī noderīgākas, kā jebkurā citā laikā, var izrādīties dziļas pārdomas un meditācijas. Šīm praksēm nav jābūt ilgstošām vai sarežģītām, šeit daudz būtiskāk ir veltīt tam mazliet laika katru dienu. Atrodiet iespēju dienas gaitā palikt vienatnē ar savām domām, ļaujot dziļākajai jēgai piepildīt jūsu prātu. Atcerieties par pašu nozīmīgāko.

Papildus ikdienas meditācijas praktizēšanai, jūs varat savas dzīves telpā ievietot atgādinājumus par jums vissvarīgākajām lietām. Jūsu ģimenes fotogrāfijas, attēlus, kuros izpausmi raduši jūsu kvēlākie sapņi, iedvesmojošus izteikumus un citātus, kaut ko, kas jums atgādina par jūsu patieso "es" un par jūsu pašām galvenajām prioritātēm. Šie atgādinājumi dos jums iespēju neizlaist no redzesloka patiesi būtiskas jūsu dzīves sastāvdaļas.

Neļaujat sev samierināties ar kaut ko virspusēju, nenozīmīgu, lai arī kādu esības jomu tas skartu. Neļaujat sev būt mierā ar lētu un neveselīgu pārtiku, izklaidēm vai attiecībām. Meklējiet lielāku dziļumu un piepildītību ar dziļāku jēgu. Meklējiet to, kas dod barību jūsu prātam. Un šajā mēnesī nepiekrītiet citā laikā iespējami pieļaujamiem ātriem, nepārdomātiem lēmumiem.

Vēl viens paņēmiens, kas jums lieti noderēs šajā mēnesī, ir zināma vilcināšanās saskarsmē un sarunās. Nesteidzieties, esiet uzmanīgi un sakiet tikai to, ko uzskatāt par nepieciešamu pateikt konkrētajā situācijā, un noteikti ieklausieties sarunbiedros. Praktizējot saskarsmē nesteidzīgumu, jūs ar laiku atklāsiet, cik ļoti vērtīgi un jēgpilni ir kļuvuši jūsu vārdi, sarunas un, cik maz laika tiek tērēts lietām, kurām nav nozīmes.

No kā ir vēlams izvairītie un piesargāties novembrī?

Šajā mēnesī ir jābūt piesardzīgiem attiecībā uz diviem momentiem un tie abi skar jūsu attiecības ar citiem cilvēkiem. Pirmais moments - izvairieties no negācijām verbālā saskarsmē un emocionālajā uztverē. Dziļākā jēga ir tajā, ka šī mēneša dāsnums, auglīgā augsne attiecas uz visu, lai kas arī tajā tiku kultivēts. Ja jūs tajā audzējat enerģiju un mērķtiecīgumu jūsu kvēlāko un visbūtiskāko sapņu piepildīšanai, jūs to saņemsiet. Taču tie ap jums esošie cilvēki, kuri nevelta uzmanību un nerūpējas par sevis pašu labklājību, šajā mēnesī tikai baros savas bailes. Daudziem viņu maznozīmīgā baiļošanās šķitīs vienkārši šausminoša. Daudziem cilvēkiem personīgo baiļu pārvarēšana un pāriešana mīlestības stāvoklī šķitīs visai grūta.

Centieties izvairīties no cilvēkiem, kuri ir iestiguši bailēs un nepieļaujiet, ka bailes ir klātesošas jūsu domās un nosaka tās; nav pārāk jāsatraucas par visāda veida sazvērestības teorijām vai globālām problēmām. Koncentrējiet savas domas un dvēseles centienus uz iemīļotām lietām un tām vietām, kurām jūs varat dāvāt savu gaismu. Šajā mēnesī cītīgāk kā jebkad centieties izvairīties no bailēm, lai nejauši nepiepildītu tās ar spēku ietekmēt jūsu turpmāko dzīvi.

Otrs moments, no kura šajā mēnesī ir jāizvairās, arī notiek cilvēku dēļ. Daudzi no viņiem izjūt dziļu satricinājumu sakarā ar pavērtajām iespējām nopietnu soļu speršanai, nozīmīgu mācību saņemšanai vai sapņu piepildīšanai. Tie, kuri nav gatavi izmantot savas iespējas, nodarbosies ar attaisnojumu meklēšanu. Un jūs varat saņemt pārmetumus, apvainojumus no šādiem cilvēkiem par viņu pašu neveiksmēm. Viņiem būs vajadzīgi šādi "grēkāži", kuriem uzvelt atbildību par viņu pašu sapņu neīstenošanu. Atturieties no saskarsmes ar šiem cilvēkiem.

Šajā mēnesī neuzveliet sev citu cilvēku saistību nastu. Var izrādīt cieņu un sniegt palīdzību, taču nekādā gadījumā neiejaucaties un neapkraujat sevi ar svešām lietām. Jūs nevarat uzņemties atbildību par citu cilvēku sapņiem. Ļaujiet cilvēkiem pārvarēt pašiem sevi un izpaust iniciatīvu viņu centienu īstenošanā. Jūs nevarat viņu vietā piepildīt viņu sapņus. Šajā mēnesī ļoti būtiski ir patiesi "just līdzi" cilvēkiem, tai pat laikā nedarot viņu darbu viņu vietā.

Kādas vēl īpatnības piemīt 2013.gada novembrim?

2013.gada novembrim piemīt visi priekšnosacījumi tam, lai tas kļūtu par ļoti piesātinātu, daudzas lietas izpeldēs virspusē un uz visiem gulst liela atbildība par jūsu sapņu piepildīšanu. Pilnīgi iespējams, ka tas veicinās zināmu spriedzi, satricinājuma, smaguma un apspiestības sajūtas rašanos dažos no jums.

Ne uz sekundi neaizmirstiet pār pārpilnību nesošo, auglīgo, atklāto, attīstību veicinošo šī mēneša enerģiju, kas piepildīta ar mīlestību un prieku. Šajā ziņā tas [šis mēnesis] līdzinās pavasarim, kad tik būtiska ir produktīva drosmes un uzdrošināšanās enerģija. Drosmīgi izjūtiet jaunās lietas. Drosmīgi raugieties patiesībai acīs. Ievelciet dziļi gaisu krūtīs un izdariet lēcienu. Lai ikviens mirklis jūsu ikdienas dzīvē ir piepildīts ar prieka sajūtu. Rotaļīgi piepildiet savus sapņus. Jautrs, rotaļīgs noskaņojums visa mēneša garumā - lūk, kas jums palīdzēs vislabākajā veidā izmantot visas iespējas, kuras jums dāsni dāvā šis novembris.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5113875