trešdiena, 2012. gada 31. oktobris

MANA SAKRĀLĀ SIRDS, jeb Kurp aiziet čakras


MANA SAKRĀLĀ SIRDS, jeb Kurp aiziet čakras
Turpinājums. Sākums numuros 1-3
 
KRAJONS Caur Marinu Šulcu, Latvija,
un Sergeju Kanaševski, Krievija
 
7. FIZISKAIS ĶERMENIS UN UGUNĪGĀ ENERĢĒTISKĀ NODROŠINĀJUMA SISTĒMA
Mani dārgie Eņģeļi no Centrālās Garīgās Saules! Es jau daudz esmu izstāstījis jums par jūsu jauno, būvējošos ar lielu ātrumu, Ugunīgā enerģētiskā nodrošinājuma sistēmu. Svarīgi zināt, kā šī Ugunīgā sistēma mijiedarbosies ar jūsu fizisko ķermeni. Visos laikos cilvēka ķermenis saucās Gara Templis jūsu esamības fiziskajā plānā. “Krajon! Bet svarīgs taču ir Gars, bet nevis ķermenis. Kāpēc mums domāt par ķermeni, ja mēs viņu atstājam un augšupceļamies Garā?!” – tādu jautājumu ne reizi vien esmu dzirdējis no Gaismas Darbiniekiem. Bet, mani dārgie, lai vispirms tiekam skaidrībā, par KĀDU Augšupcelšanos runājam. Tagad Gaismas Ģimene pastāvīgi atgādina jums par to, ka jūs paši izvēlējāties Augšupcelšanās procesu kopā ar fiziskajiem ķermeņiem, kaut arī būs iespējami arī citi varianti. Jaunā Ugunīgā sistēma īpaši svarīga ir pie Augšupcelšanās kopā ar fizisko ķermeni. Taču arī pie citiem Augšupcelšanās variantiem viņš spēlē sevišķu lomu!
Sākšu ar to, ka jūsu fiziskais ķermenis, atkarībā no jūsu izvēlētā Augšupcelšanās veida, prasīs atšķirīgu sagatavošanu. Augšupcelšanas bez fiziskā ķermeņa gadījumā jums būs nepieciešams sagatavot viņu tādā veidā, lai viņš neturētu jūs četrdimensionalitātē. Bet tam vajadzēs maksimāli vājināt saikni starp Garu un ķermeni, atbrīvojoties no “piesaistēm” pie zemes plāna. Tas tiek sasniegts ar speciālu garīgo praktisko darbu, specifiskiem treniņiem. Pie kam Gars brīvāk šķiras no ķermeņa tad, kad ķermenis ir “sadilis”, kad ir paaugstinātas viņa vibrācijas.
Jūsu noskaņas uz Augšupcelšanos kopīgi ar fizisko ķermeni gadījumā jums it īpaši ir vērts parūpēties par viņa sadilšanu, tas ir – maksimāli paaugstināt vibrācijas. Fiziskā ķermeņa vibrāciju paaugstināšanu nepieciešams sasniegt gan Augšupcelšanai, gan viņa kā sava četrdimensionālā aspekta saglabāšanai 5-jā dimensijā. Tādejādi, SAGATAVOŠANĀS AUGŠUPCELŠANAI PERIODĀ FIZISKAJAM ĶERMENIM VAJADZĪGA VIBRĀCIJU PAAUGSTINĀŠANA MATĒRIJAI, NO KURAS VIŅŠ SASTĀV. SAVUKĀRT VIBRĀCIJU PAAUGSTINĀŠANA IR SAISTĪTA TIEŠĀ VEIDĀ AR JAUNĀS ENERĢĒTISKĀ NODROŠINĀJUMA SISTĒMAS IEDARBINĀŠANU.
Kādā veidā jaunā Ugunīgā enerģētiskā nodrošinājuma sistēma ir saistīta ar fiziskā ķermeņa izmaiņām? Iedziļinieties tajā, kas ir pateikts par jauno enerģētiskā nodrošinājuma sistēmu. Viņa barojas ar plazmas Uguni – DZĪVINOŠO. Gaismas Darbinieki! Jums nāksies pielikt pūles pie tā, lai atgrieztu Zemei un, tajā skaitā Ugunīgajā sistēmā, Uguni Dzīvinošo! Un, protams, jaunā enerģētiskā nodrošinājuma sistēma prasīs nopietnas izmaiņas jūsu fiziskajos ķermeņos. Bet tas ir uz labu, dārgie mani! Padomājiet paši, kā var jūsu vecā parauga fiziskie ķermeņi palikt tajā pašā veidā, taču pieņemt enerģētisko barošanos Uguns veidā? Nav iespējams jaunāko saturu ietērpt novecojušā formā!
Fizisko ķermeņu sagatavošanai Dzīvinošās Uguns pieņemšanai jāiet divos virzienos. Pirmais – fizisko ķermeņu “tievināšana”, viņu vibrāciju komponentes paaugstināšana. Tam jau mēs esam devuši daudz rekomendāciju, un Es atkārtošu dažas no tām tieši tam, lai saliktu akcentus.
Noteiksim, par cik vajag pacelt fizisko ķermeņu matērijas vibrācijas? Kāds kritērijs te nepieciešams? Atbilde nav sarežģīta: jūs paši sajutīsiet jūsu fizisko ķermeņu neparastu vieglumu! Neorientējieties pēc ķermeņa svara, tas var nemainīties. Iespējama pat lieka pilnīguma parādīšanās, taču, pieaugot vieglumam. Garīgās redzes un dzirdes parādīšanās arī liecina par fiziskā ķermeņa matērijas vibrāciju paaugstināšanos, tāpēc ka augstas vibrācijas dod iespēju šīm īpašībām izpausties. Daudzi faktori jums par to liecinās. Taču labākais galvojums būs, protams, apstiprinājums par pietiekamu vibrāciju paaugstināšanas līmeni no jūsu Augstākā “Es” puses. O, cik visu viegli sasniegt, ejot zem sava Augstākā “Es” kontroles. Jā, tas ir labākais padomdevējs! Un tā, rīkojamies precīzi un enerģiski, lai sasniegtu maksimālo efektu ķermeņu vibrāciju paaugstināšanā.
Padomājiet pirmkārt par pareizu barošanos, tas ir ārkārtīgi svarīgi. Neēdiet dzīvnieku un zivju līķus – nekādus! Tas stipri pazemina vibrācijas, īpaši – produktu ar dzīvnieku asinīm lietošana. Dzīvnieku un zivju DNS nevis vienkārši pazeminās jūsu fiziskā ķermeņa vibrācijas, bet arī traucēs jūsu daudzdimensionālās DNS pārkārtošanai, uz kuru tagad ir orientēti kosmiskie stari, nākoši uz jūsu planētu. Par to ir ļoti svarīgi atcerēties. Starp citu, jāsaka, jūsu DNS pārkārtošana daudzējādā ziņā ir atkarīga no jaunās Ugunīgās barošanās apstiprināšanas. Izslēdziet gan piena produktus, gan olas, tāpēc ka visi šie produkti nes jums atbilstošo dzīvnieku informāciju. Par dažādas izcelsmes produktu tīrību mēs pagaidām nerunājam. Tas jums pašiem ir jāvēro un patstāvīgi jāizslēdz no barības ekoloģiski netīri produkti. Bez tam, dzīvnieki tagad paši atrodas uz pacēluma robežas savā evolucionārajā attīstībā, un tāpēc ir nepiemēroti viņus lietot barībā. Dzīvnieki ir saprātīgas būtnes, jūsu partneri Augšupcelšanā, bet cilvēki apēd savus saprāta brāļus. Sajūtiet tīra ēdiena saldumu! Ēdiet vairāk dārzeņu, augļu, vispār augu barību. Tā var aizstāt visas nepieciešamās komponentes jūsu barošanā. Pie tā paša, šī barība ir ne tik apgrūtinoša jūsu ķermeņa sistēmām un orgāniem, ievērojami mazākā pakāpē izsauc aiztures un trūdēšanas procesus jūsu zarnās.
Taču ir vēl nemazsvarīgi faktori, kurus vajag ņemt vērā fiziskā ķermeņa vibrāciju paaugstināšanas jautājuma ievērošanā. Un pie šiem faktoriem pieder tīrīšanu daudzie varianti jūsu organismā, kurš vairumam no jums ir stipri piesārņots nepareizas eksistences daudzajos gados. Tie, kas šos tīrīšanas etapus jau ir izgājuši, lieliski zina par to, cik vieglāks kļūst ķermenis (ne svara nozīmē!), kad tiek uzturēta pašu svarīgāko ķermeņa orgānu tīrība. Ar tīrīšanām vajag sākt ķermeņa tievināšanu.
Ko vajag izmainīt jūsu dzīves veidā un organisma barošanās procesā? Necensties daudz ēst – tas ir obligāts noteikums. Un ticiet, ka tagad vairumam cilvēku nav nepieciešamības pēc agrākā, pierastā barības apjoma. Lūk, šeit Es tad arī sāku atcerēties par jauno Ugunīgo enerģētiskā nodrošinājuma sistēmu. Kā jūs domājat, ja organisms sāk piesūcināties ar tīrāko prānisko un pie tam Ugunīgo enerģiju, tad viņam vajag iepriekšējo, lielo pēc sava apjoma, barību? Nekādā gadījumā! Un jums lai šis Mans apgalvojums kļūst par galveno kritēriju Ugunīgās enerģētiskā nodrošinājuma sistēmas vērtējumā. Tiem, kam viņa ir sākusi strādāt, nav vairs vajadzības daudz ēst. Gluži otrādi – patērējamās barības apjoms samazinās. Un brīnišķīgi! Lūk, jums pats pareizākais kritērijs jūsu fizisko ķermeņu “tievināšanas” jautājumā un Ugunīgās enerģētiskā nodrošinājuma sistēmas iedarbināšanas un normālas funkcionēšanas jautājumā.
Ejam tālāk. Ja cilvēkam ir notikusi Ugunīgās Sistēmas iedarbināšana, tad viņam sākas fiziskā ķermeņa matērijas vibrāciju paaugstināšanās. Tas ir savietots process. Taču neceriet, ka spēsiet iztikt tikai ar šo procesa vienu pusi. Viss, ko Es augstāk teicu, ir obligāts fiziskā ķermeņa “tievināšanas” uzturēšanai. Ejiet no divām pusēm un ļoti ātri sasniegsiet nepieciešamos panākumus. Bez pareiza jūsu ķermeņu enerģētiskā nodrošinājuma jums nesasniegt vibrāciju nepieciešamo līmeni pie Augšupcelšanās kopīgi ar fizisko ķermeni. Un jums ir jāsaprot, kā ir ierīkota jūsu Ugunīgā sistēma, cik viņa ir apjomīga un daudzveidīga! Jūsu ķermeņiem tiek būvēta pilnīgi citāda apkārtējā telpa – saprast to ir ļoti svarīgi!
Ko vēl nepieciešams ņemt vērā šajā divvienotajā procesā – pareizā barošanā ar barību un enerģētiskā nodrošinājuma ar jauno Uguni pilnveidošanā? Daudziem no jums ir uzkrājušies dažādi hroniski vārgumi, ar kuriem jums nepārveidot savu fizisko ķermeni. Pareiza barošanās un vienkāršots dzīves veids savienojumā ar barošanos ar Uguni palīdzēs jums sākt pakāpeniski atbrīvoties no jūsu hroniskajām kaitēm. Padomājiet par savu fizisko ķermeni un atvadieties no saviem vārgumiem komfortablā, neieilgstošā ceļā. Par šo iespēju mēs teiksim jums atkal un atkal.
Daudz ir izdziedināšanās paņēmienu, taču tagad runa nav par tiem. Mēs esam devuši pietiekami informācijas, lai varētu izvēlēties un strādāt mērķtiecīgi savā izdziedināšanā, atveseļošanā un atjaunošanā. Savietojiet tagad visu agrāk doto ar mērķtiecīgu pāreju barošanā uz Ugunīgo barošanos. Jūs zināt par tā saucamajiem “Saules ēdājiem”. Ar ko viņi barojas? Ar prānu? Jā, bet ne ar gluži parastu prānu. Tie, kuri pavisam ir aizgājuši no barības, barojas ar Uguns enerģiju. Un viņi ir gandrīz gatavi Augšupcelšanai ar fiziskajiem ķermeņiem. Kur ir jaunības noslēpums pašreizējā laikā? Jūs sintezējat sākumā iepriekšējo barošanos ar barošanos ar Uguns enerģiju. Tam uzbūvējat Ugunīgo enerģētiskā nodrošinājuma sistēmu, sākat izmanīt savu barošanos. Samazināt porcijas ēdienam, apēstam vienā reizē, palielinot pavisam nedaudz barības uzņemšanas skaitu. Pie tam jūs varat to nelielo barības daudzumu, sagatavotu apēšanai, mākslīgi piesātināt ar Uguni, piesaucot jebkuru tuvu jums Uguni. Jūs varat piesaukt, piemēram, Druīdu Uguni. Paši redzēsiet, kā barība kļūs sātīga un neapgrūtinoša. Un pēc tam pārejiet pakāpeniski uz pārsvarā ugunīgo barošanos. Ko tas jums dod rezultātā? Nedaudz pacietības – un jūsu fiziskais ķermenis strauji audzē vibrāciju frekvences, padarot jūs par pilnīgi citu cilvēku – to, kas spēs drīzumā brīvi pārvietoties pa koridoriem “4-5-4” un būvēt jaunu dzīvi visai cilvēcei.
Tagad iesim tālāk, izskatot fiziskā ķermeņa tievināšanas sakaru ar Ugunīgās enerģētiskā nodrošinājuma sistēmas būvēšanu. Domājat, ka viss ir tik sarežģīti? Jā, viss jaunais liekas sākumā ļoti sarežģīts. Taču, ja jums atgādina, ka Gaismas Ģimene jau ļoti, ļoti sen runā par pārejas uz prānisko barošanos nepieciešamību, tad jūs sapratīsiet: Mēs gatavojām jūs jaunās enerģētiskā nodrošinājuma sistēmas ieviešanai un gatavošanās Augšupcelšanai ar fiziskajiem ķermeņiem procesam. Bet kas vēl palīdzēs prāniskās barošanās apgūšanā? Elpošana! Pareiza, speciāli piemeklēta šim mērķim, elpošana! Veiciet jebkuras prakses, ļaujošas jums attīrīt sen neizmantotos visu jūsu ķermeņa šūniņu barošanas ar prānu gaismas kanālus. Krajons jums palīdzēs! Es jau esmu katrā jūsu šūniņā, jūs to labi zināt! Piesauciet Mani un attīriet kanālus ugunīgās barošanas ceļam. Bet pēc tam piepildiet visu savu ķermeni ar jauno Ugunīgo enerģiju. Abpusējs jaunā ķermeņa būvēšanas process. Jā! No vienas puses, jūs veicat fiziskā ķermeņa sagatavošanu. No otras puses – būvējat Dauzslāņu Toru sistēmu visu savu ķermeņu (un fiziskā tajā skaitā) enerģētiskajai nodrošināšanai ar Ugunīgo enerģiju. Savstarpēji saplūstoša iedarbība padarīs jūsu ķermeņus par augstu vibrāciju ķermeņiem. Un, galvenais – viņi pārstās saturēt jūsu sakrātās destrukcijas. Visas slimības sāks iet prom pakāpeniski. Citādi arī nevar būt Uguns klātbūtnē. Taču ņemiet vērā, ka pie tam iespējami saasinājumi- process it kā aiziet pie saknēm un likvidējas pakāpeniski savā aizmetnī. Ziniet par to, mani Saulainie!
Dārgie Eņģeļi no Centrālās Garīgās Saules! Cik gan jūs ilgi gājāt uz šo mērķi – atkal atgriezties savā Eņģeliskajā stāvoklī! Un, lūk, jūs jau esat pie tā, pie sava mērķa! Un tagad vajag īpaši akurāti iziet visus pakāpienus, ļaujošus veikt pāreju no duālā fiziskā cilvēka uz Cilvēku, kurš atgriež savu Dievišķību!
Es sveicu jūsu pārdzimšanu šajā jaunajā hipostāzē. Es gribu jums teikt – jums viss ir izdevies, un tagad tikai jūs paši varat kļūt par bremzi pašu progresīvajā kustībā. Bet mums tā gribas, lai visus šķēršļus jūs pārvarētu Priekā, Mīlestībā un Eņģeļu vieglumā! Jūs nes Eņģeliskie Spārni!
8. DAUDZSLĀŅU TORU UGUNĪGĀ SISTĒMA KĀ UNIVERSĀLS GARĪGS INSTRUMENTS
Gaismas Darbinieki! Tagad jums ir daudz jautājumu gan Ugunīgās enerģētiskā nodrošinājuma sistēmas uzbūvēšanā, gan par toru, kuros jūs pilnīgi pamatoti jūtat lielu spēku, sistēmas izmantošanas veidiem. Par to Es tad arī gribu ar jums parunāt.
Uzreiz brīdinu: visam, par ko jūs izlasīsiet zemāk, ir jātiek jūsu pielietotam vienīgi pie teicami strādājošas Ugunīgās enerģētiskā nodrošinājuma sistēmas. Bez tā nav piemēroti strādāt ar Uguns enerģijām caur toru sistēmu, tas nav droši.
Aplūkosim toru sistēmas vai pat viena tora iedarbības galveno principu. Jo tors taču ir stipras darbības kosmisks veidojums. Un vajag saprast viņa uzbūves principu, pirms sākt rīkoties, pielietojot viņu tiem vai citiem mērķiem.
Un tā, tors būs mūsu galvenā persona, kura darbosies šīs tēmas apgūšanā. Tors – tā nav vienkārši telpiska figūra. Katram toram ir savi noteikti telpas-laika parametri, par kuriem vairums zemiešu pat nenojauš. Jums vajadzētu sākt to saprast, saprotot Daudzslāņu Tora neparasto varenību. Kāpēc jaunā enerģētiskā nodrošinājuma sistēma eksistē kā toru sistēma? Un kāpēc tori ir novietoti tieši tā, kā jums ziņots, bet ne citādāk? Kāpēc tieši tādā veidā formējas jaunā enerģētiskā nodrošinājuma sistēma? Ar to arī sāksim sarunu.
Tagad ir acīmredzams sekojošais: toru sistēma pieņemas spēkā, un jums nekādā gadījumā nevajag pretoties tās tapšanai. Es runāju tagad ne tikai par toru sistēmu Ugunīgajā nodrošinājumā. Runāju par to, ka arvien biežāk un biežāk jūs sadursieties ar šo telpisko figūru un toru kombināciju. Sākšu ar to, kas jau ir acīmredzams. Četri tori ir izveidojuši Ugunīgo enerģētiskā nodrošinājuma sistēmu – gan mums, gan planētai. Par priekšā stāvošo 2013.gadā šīs sistēmas sarežģīšanos pagaidām runāt nesāksim. Tors ir tā figūra, kura neatkarīgi no jūsu darbībām var eksistēt jūsu izpausmes telpā gan uz šīs planētas, gan citās Pasaulēs. Tors – tā ir tikai noslēgta telpa ar saviem neparastiem raksturojumiem. Un mēs jums uzskatāmi parādījām, kā elipsoīda tors, būdams “pavedienu kamols”, lieliski kalpo jūsu virzības uz jauniem eksistences apstākļiem mērķiem. Iesim tālāk pa toru īpašību izzināšanas līniju.
Sākumā atbildēsim uz jautājumu: “Kādā veidā toru sistēmai jābūt izvietotai telpā, lai izpildītu noteiktas funkcijas?” Un tās ir pavisam ne obligāti enerģētiskā nodrošinājuma funkcijas. Jā, Es gribu nedaudz paplašināt toru īpašību izzināšanu. Tors darbosies vienmēr kā spēcīgs enerģijas koncentrators, lai par kādu enerģiju mēs nerunātu. Bez tam, tors, kā telpas-laika konfigurācija, ļauj viņa telpas iekšienē radīt daudzas konstrukcijas, balstītas uz fāzu, un ne tikai fāzu, telpas īpašībām. Toru var izmantot arī kā līdzekli pārejai starp dimensijām – pateicoties viņa unikālajai “izvērsuma” gan uz vienu, gan uz otru pusi, īpašībai. Pateicoties šai īpašībai, tors atgādina Mebiusa Lentu, ceļojot pa kuru, var pāriet no ārējā uz iekšējo, un otrādi. Bet tas jau vairs nav vienkārši enerģētiskais nodrošinājums. Tā ir unikālas iespējas dažādām Pārejām telpā-laikā atvēršana. Piemēram, pāreja 13-tās dimensijas vai, otrādi, nulles punkta, unikālajā stāvoklī.
Atzīmēsim dažas tora iespējas. Kā izdarīt tā, lai jūs spētu izmantot šo unikālo figūru citiem mērķiem, bet nevis tikai enerģētiskajam nodrošinājumam? Lūk, par to arī runa ies. Teikšu īsi, tāpēc ka viss kļūs skaidrs pēc vienas frāzes. Daudziem no jums ir toru sistēma jūsu ķermeņos, bet jūs vairumā par to pat nezināt. Šie tori strādā gan šūnu līmenī, gan galvas smadzenēs, gan nervu šūnās, daudzos orgānos, audos un sistēmās. Bet kāpēc tad tā izkārtojas jūsu organisms? Nu tāpēc, ka jūsu ķermenim, kaut arī viņš skaitās trīsdimensionāls, tomēr ir savā apslēptajā sastāvā tieši telpas-laika konstrukcijas, atbilstošas kvantu stāvoklim. TORI – TIE IR KVANTU PĀREJU NESĒJI VISIEM JŪSU ĶERMEŅA AUDIEM UN DAĻĀM.
Tad ko tad dara tors? Viņš pirmkārt padara jūsu fizisko ķermeni kvantisku, lai kāds viņš neizliktos jums piezemēts. Un šīs kvantiskums ļauj jums tagad izkārtot jaunas savstarpējās saites savos fiziskajos ķermeņos, bet jums tieši tas arī ir nepieciešams jūsu ķermeņu sagatavošanai Augšupcelšanai! Un tā, galveno jūs sapratāt! Kvantiskums dod iespēju visa jūsu organisma pārejai no viena eksistences līmeņa uz citu. Un nedomājiet, ka šīs pārejas vajag darīt sinhroni visām jūsu ķermeņa daļām vai orgāniem. Tur jau tā lieta, ka katram notiek sava noskaņošanās, un kvantu lēcieni notiek pastāvīgi milzīgā ātrumā visā ķermenī. Vienkārši katrai sistēmai ir sava programma. Un strādā šī kvantu programma dažādu toru sistēmā.
Tad ko dara tori jūsu ķermenī? Kādēļ nepieciešami šie kvantu lēcieni, īpaši pašreizējā laikā? Vienkārši tori ļauj pastāvīgi visam ķermenim būt klātesošam vienlaicīgi gan četrdimensiju telpas pasaulē, gan piecdimensiju (un pat augstāk) telpā. Un tāda programma tagad strādā visiem bez izņēmuma. Visas šīs pārejas, no iekšējā uz ārējo, un otrādi, notiek bez jūsu dalības. Tā jau ir pārkārtojies jūsu organisms. Tors ļauj strādāt uz dimensiju robežas. Un tas ir viņa lielisks raksturojums, kuru jums pienākas ņemt vērā. Taču kā viņu izmantot dažādās konstrukcijās vai notikumu (procesu) vadīšanās? Jūs, neapšaubāmi, jau ir ieinteresējis gan pats tors, gan toru sistēma.
Paskatīsimies, kāpēc Ugunīgajai sistēmai ir tieši tāds, bet ne citāds toru komplekts un viņu savstarpējais izvietojumus? Ugunīgā enerģētiskā nodrošinājuma sistēma pašreizējā brīdī sastāv no 4-riem toriem.
Vertikālais tors noteikts saiknei ar Kosmosu,
Horizontālais nodrošina saikni ar Zemi – jūs to jau zināt.
Bet, lūk, Sanandans un Vidžuna ir novietoti 45 grādu leņķī. Kāpēc tieši tā? Vai tad nevarēja izvēlēties citu novietojumu? Var, bet būtu cita enerģiju pārraide starp toriem un citas savstarpējās attiecības starp viņiem. 45 grādu leņķis nozīmē ienākošās enerģijas pus-izmantošanu, kas tagad ir ļoti svarīgi. Pašreizējā toru izvietojuma struktūra nodrošina sākotnēji enerģijas ienākošās un enerģijas izejošās savstarpējo saplūšanu nošķeltā formātā. Tagad tas ir ļoti svarīgi jaunās sistēmas apgūšanas stadijā.
Taču tori var būt izvietoti arī citādāk – attiecībā cits pret citu. No tā būs atkarīgi parametri visai konstrukcijai, kuru jūs vēlēsieties izmantot noteiktiem mērķiem. Pie tam neaizmirstiet, ka runa iet par enerģētisko informāciju, kas ir nemazsvarīgi. Daudzslāņu Toru (DT) sistēmas izmantošanas mērķi var būt dažādi. Ir varianti šo sistēmu uzbūvei. Tā ir atsevišķa tēma, pie kuras mēs vēl ne reizi vien atgriezīsimies.
Tagad pārejam vienīgi pie dažām toru izmantošanas metodēm dažādās praksēs. Kā viņus var izmantot un kā pareizi viņus izkārtot telpā? Un kā noteikt sistēmu, lai tā izpildītu nepieciešamo jums darbu? Pie tam neaizmirstiet par to, ka jūsu enerģētiskā nodrošinājuma Ugunīgā toru sistēma VIENMĒR būs jūsu izmantota jebkurā metodikā, bet nevis tikai kā enerģētiskā nodrošinājuma sistēma. Jūsu būvējamās sistēmas unikalitāte satriec ar savām iespējām. Svarīgi saprast: savu ugunīgo sistēmu jūs varat izmantot pat dažādu procesu vai notikumu vadīšanai! Jā, jā, mani dārgie! DT sistēma ir universāla vadības svira! Un, ja jūs spēsiet uzbūvēt to tieši tā, kā Mēs rekomendējam, tad jums parādīsies neparasta spēka radošs mehānisms, kurš ļaus jums radīt jaunu dzīvi un savu jaunu “Es”! Tikai vajag iegaumēt šī universālā mehānisma izmantošanas noteikumus.
Un tā, DT sistēma uzbūvējas, sāk strādāt. Aiziet vecā čakru sistēma. Čakras transformējas plazmas pavedienos, kuri gatavojas iemirdzēties toru iekšienē varavīkšņainā ziedkopā. Un jaunais instruments ir jums rokās! Ko tad var ar tā palīdzību radīt? Jo tas taču caur DT sistēmas centrālo punktu saistīts ar Dzīvinošo Uguni, ar visām dimensijām – gan jūsu organismam, gan planetārajai sistēmai. Tori būvē patstāvīgi tieši to sistēmu, kuru jums nepieciešams dabūt, pat ja tā, kā jums liekas, atrodas ārpus jūsu fiziskā ķermeņa robežām. Lūk, kur pirmajā acu uzmetienā ir paradokss! Jūs sākat būvniecību savas Sakrālās Sirds dziļumā, bet iegūstat rezultātu vajadzīgajā telpas, jūsu dzīves telpas vai pat Kosmosa punktā. Saprotiet, ka jaunā, progresīvā radīšanu jūs varat vadīt savas Ugunīgās sistēmas dziļumā, pārnesot rezultātus uz vajadzīgo telpas punktu. Taču tam – vēlreiz atkārtoju – vajag rūpīgi uzbūvēt jauno enerģētiskā nodrošinājuma sistēmu. Pilnība ir relatīvs jēdziens. Šodien tā ir viena, bet rīt jūsu evolūcijas apstākļi jau diktē citu. Tāpēc šajā etapā nepieciešams uzbūvēt tādu sistēmu, par kādu mēs jau pastāstījām. Un ar to būs pilnīgi pietiekami, lai sāktu radīt no savas Sirds Centrālā punkta.
Tagad izstāstīšu, kādā veidā jābūt izpildītai konstrukcijai iekš jūsu DT – kaut kādas vadības realizēšanas noteiktam mērķim gadījumā. Sākumā jums ir skaidri jāierauga (vai jāvizualizē) jūsu Ugunīgā Sistēma un centrālā telpa – jūsu Sakrālā Sirds. Ugunīgā Sistēma – tā ir Daudzslāņu toru sistēma, izvietota apkārt jūsu ķermenim. Sakrālo Sirdi varat iztēloties kā mazu DT Sistēmu jūsu fiziskās sirds rajonā. Spožs oranžs punkts Sakrālās Sirds DT vidū dos jums impulsu darbības sākumam.
Pieņemsim, jūs esat uzstādījuši mērķi izpildīt kaut kādu vadīšanu. Precīzi noformulējiet jūsu mērķi. Tāpat kā pie jebkuras informācijas vadīšanas jums ļoti skaidri un lakoniski jānosaka tās mērķis, citādi sekmes nav garantētas. Pēc tam, kad jūs paši esat pārliecināti par precīzu jautājuma formulējumu, koncentrējieties uz jūsu Sakrālās Sirds oranžo centrālo punktu. Pie kam nav svarīgi, kādu mērķi jūs uzstādījāt – globālu kosmisku vai pilnīgi piezemētu, skarošu jūsu pašreizējo dzīvi. Man jābrīdina, ka nekādi graujoši vai negatīvi uzstādījumi nav pieņemami. Ugunīgā Sistēma – tā ir Garīgi-Saprātīga Visuma mēroga Struktūra, ar kuru var sadarboties tikai uz Mīlestības enerģijas pamata. Un, jo tīrāka, jo stiprāka ir mīlestība, jo efektīvāka ir sadarbība. Uz negatīviem, graujošiem uzdevumiem Ugunīgā sistēma vienkārši nenoreaģēs. Tas ir vienīgi radošā spēka instruments. Un ar to var strādāt tikai Gara līmenī. Ja sāk ar to strādāt Ego līmenī, tad var nodarīt kaitējumu savam “Es”. Nekādi negatīvi destruktīvi uzdevumi darbā ar DT sistēmu vienkārši nav pieņemami.
Un tā, jūs novietojat jūsu skaidri noformulēto mērķi Sakrālās Sirds oranžajā punktā un dodat komandu tā realizācijai caur DT sistēmu. Pie tam jūs pārvedat savu mērķi kā domformu, prasošu realizāciju, no viena tora uz otru.
Sāciet vienmēr ar Centrālo toru, ejiet pretēji pulksteņa rādītājam uz Sanandanu. Sanandans nodos jūsu mērķi uz horizontālo toru Ra-Anahata. No horizontālā tora pārvediet enerģiju uz toru Vidžuna, kurš tad arī ir noslēdzošais jūsu vadīšanā. Pēc tam jums ir jāuztaisa telpas-laika Portāls, kurš uzķers jūsu realizācijas enerģiju piesātināto mērķi, un sāksies tā materializācija. Taču atcerieties, ka materializācija sākas no smalkajiem plāniem, un tāpēc momentāni jūs neko nedabūsiet. Tors – tas pagaidām vēl nav pārpilnības rags un nav automāts vēlmju materializācijai (KRAJONA SMAIDS). Par termiņiem jūs varat runāt kā vēlamu faktoru.
Ir labi ar tādām metodēm risināt visai dažāda rakstura harmonizācijas jautājumus. Un jūs varat sākt ar savu attiecību ar citiem cilvēkiem harmonizāciju. Izjūtiet šīs metodes burvību un ātrumu.
Cits toru sistēmas izmantošanas veids ir secīgi katra tora aktivizācijas veids. Taču tad vajag strādāt nevis ar savu Ugunīgo sistēmu, bet ar analoģisku sistēmu. Tas ir, jūs varat būvēt DT sistēmu ārpus jūsu ķermeņa ietvariem, telpā. Šajā gadījumā var ievest citu pašu toru krāsojumu: vertikālais tors – oranžs vai dzeltens; horizontālais tors – zils; Sanandans – sarkans vai rozā; Vidžuna – obligāti zaļš. Šis toņu salikums ir universāls un var tik izmantots dažādu uzdevumu risināšanā. Jūs atkal sākat strādāt no toru Centrālā punktu, taču šajā gadījumā – tā vairs nav jūsu Sakrālā Sirds. Un jūs būvējat vai aktivizējat vienu toru pēc otra tādā pašā secībā, kā pārgājāt no tora uz toru iepriekšējā gadījumā. Un jūs apstiprināt mērķi un vēlamo tā realizācijas termiņu. Dariet, trenējieties, un viss izdosies!
Mīļotie Mani Eņģeļi no Centrālās Garīgās Saules! Domājat, ka Krajons māca jums jaunu? Nē! Es tikai atgādinu jums par to, ar ko jūs jau sen pratāt strādāt. Un daudzi, kam ir garīgā redze, jau sen redz, kā strādā tori, pat, ja pagaidām neizmanto viņus kā Garīgo instrumentu.
Visumam priekš jums ir sagatavots vēl daudz Garīgo Instrumentu, dārgie mani. Taču Daudzslāņu Toru Ugunīgā Sistēma jums tagad ir viens no pašiem vērtīgākajiem. Pienācis laiks mācīties radīt ar šī Instrumenta palīdzību. Daudzi no jums atcerēsies tās Garīgās prakses, kuras veica iepriekšējos iemiesojumos. Dziļā atmiņa pateiks jums priekšā, kā pilnveidot un dažādot DT sistēmas izmantošanu. Ar tās palīdzību, mani dārgie, jūs jau ne reizi vien esat atstājuši šo pasauli. Ar tās palīdzību jūs šurp atgriezāties. Ar tās palīdzību Gaismas Ģimene maina šo pasauli, īstenojot Dieva-Radītāja Dižo Plānu. Un tas patiesi ir tā.
JŪSU KRAJONS
2012. g. jūnijs
 
 
KRAJONS DOD VĀRDU AUGŠUPCELTAJAM SKOLOTĀJAM SEN-ŽERMENAM, KURŠ PIEDĀVĀ TURPINĀT GARĪGO DARBU STRUKTŪRAS DZĪVINOŠĀS UGUNS PIEŅEMŠANAI RADĪŠANAI JŪSU ĶERMEŅOS .
 
 

UGUNS DERĪBAS ŠĶIRSTAM

 
Sen-Žermens Meditācija
caur Sergeju Kanaševski, Krievija
 
Sveicināti, Saulainie Eņģeļi! Ar jums ir Sen-Žermens.
Pagājušajā reizē mēs sākām radīt īpašu enerģētiski-kristālisku struktūru, kura nepieciešama Dzīvinošās Uguns pieņemšanai. Tas ir enerģētiski-kristālisks kanāls, caur kuru jūsu Ugunīgajā sistēmā pa trīs dažādiem ceļiem sāk ienākt trīs plazmas Uguns veidi.
1. Galaktiskās Centrālās Saules (GCS) Uguns.
2. Zemes Centrālās Saules (ZCS) Uguns.
3. Visuma Centrālās Saules (VCS) Uguns.
Šie trīs Uguns veidi izveidos jaunu Dzīvinošo Uguni, kura ļaus planētai, cilvēcei un, visbeidzot, arī visām citām planetārās dzīvības formām pāriet uz jaunu evolūcijas pakāpienu.
Mēs aktivizējām senu Ugunīgu struktūru – Grāla Kausu, novietotu virs jūsu galvām, un ievedām jūsu Sakrālajā Sirdī Galaktiskās Centrālās Saules Uguni. (Sīkāk par to lasiet: “МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ: духовные сообщения», № 3, Медитация «Возрождение Огня в Чаше Грааля”[1]).
Tagad ir kārtējais uzdevums: jums nepieciešams pieņemt un ievest jūsu Sakrālajās Sirdīs Zemes Centrālās Saules Uguni. Mums ar jums stāv priekšā turpināt TRĪSVIENOTĀ enerģētiski-kristāliskā kanāla būvēšanu.
Pagaidām tas izskatās tā:
Tā kā augšējo daļu mēs esam radījuši, enerģētiski-kristāliskā kanāla tālākā būvēšana noritēs struktūras apakšdaļā. Tās radīšana nav iespējama bez vēl viena sena artefakta, kurš pazīstams mūsdienu cilvēcei. Šo artefaktu, tāpat kā Grāla Kausu, vairums cilvēku uzskata par materiālās pasaules objektu. Un ne gluži nepamatoti. Tāpat kā Grāla Kausu, šo enerģētiski-magnētisko struktūru mēģināja kopēt materiālajā pasaulē. Pie kam vairākkārt, dažādos cilvēku civilizācijas attīstības līmeņos. Un tas izdevās ar dažādu tuvošanās oriģinālam pakāpi. Seno artefaktu cilvēki pielīdzināja... kādam noslēpumainam kuģim – ŠĶIRSTAM. Nojautāt, par ko runāju? Jā, jā, tas ir diezgan pazīstamais jums DERĪBAS ŠĶIRSTS, pieminēts senos literatūras avotos.
Izteikuma “Derības Šķirsts” pirmkrievu[2] nozīme ir tāda: “forma, noslēdzoša mūžību cilvēkā”. Kas gan tā par formu?
Ir kāda struktūra, kura atdalīja cilvēku no mūžīgās dzīvošanas. Derības šķirsts īstenībā nepavisam nav kaut kāds kuģis un pat ne noslēpumains mistisks aparāts, kā domā daži.
Patiesībā tā ir daudzdimensionāla elektromagnētiska struktūra, radīta konkrēti tam, lai... Gaismas Būtne varētu izjust parādību, kuru jūs saucat “Nāve”.
Jo nāve taču pēc savas būtības ir viena no dzīves izzināšanas formām, kad nemirstīgā un neierobežotā Gaismas Būtne dala savu “Es” daļās telpā-laikā un noliek barjeru starp šīm daļām. Pie tam daļas nevis vienkārši atdalās, bet iegūst iespēju attīstīties patstāvīgi. Derības Šķirsts, no vienas puses, atdala Daļu no vienotās Dvēseles, bet, no otras puses, piešķir iespēju viņas patstāvīgai attīstībai, individuālai evolūcijai. Jebkurā sadalīšanā vienmēr potenciāli ir ielikta saiknes iespēja. Atvienošanās potenciāli ietver Vienotību. Tā ir “At-Vienotība”, tas ir, daļa no veselā. Bet daļā, kā jūs zināt, atspoguļojas viss veselais. Tas, ko cilvēki nosauca par “Derības Šķirstu”, tika radīts un ienests jūsu Gaismas ķermeņu struktūrā tad, kad tika radīta Dualitātes Matrica, kad dzima duālā pasaule. Taču tagad dualitāte ir atcelta. Un tas nozīmē, ka Derības Šķirstam pienācis laiks izpildīt apvienojošu funkciju. Tajā skaitā – laiks pieņemt Dzīvinošo Uguni, kura nes vienotību jūsu dzīvē!
Derības Šķirsts ir diezgan sarežģīts daudzdimensionāls veidojums, kura daļa ieiet mūsu radāmajā enerģētiski-kristāliskajā kanālā, paredzētā Dzīvinošās Uguns pieņemšanai. Četrdimensionalitātē viņš izpaužas kā šī kanāla sastāvdaļa.
Gribat zināt, kāda ir patiesā Derības Šķirsta ārējā forma? Kā viņš izskatās jūsu četrdimensionalitātē? Piedāvāju atgriezties bērnībā un atcerēties par vienu no pašām iemīļotākajām rotaļlietām. Tās nosaukums ir VILCIŅŠ. Bet tikai iztēlosimies, ka šim vilciņam... ir nogrieztas augša un apakša. Rezultātā ir iznākusi, lūk, tāda figūra.
Vilciņš ar nošķeltiem augšu un apakšu nav vienkārši senā artefakta forma. Tas ir viens no jūsu planetārās pasaules un cilvēcisko būtņu enerģētikas dualitātē attīstības modeļiem.
Atgriezīsimies pie Derības Šķirsta radīšanas brīža. Sākumā bija nepieciešams iegriezt “vilciņu”, piešķirt tam griešanos un iegūt iekšējo enerģiju kustībai. Pie tam sāka formēties īpaša pasaule – iekšējās enerģētikas pasaule. Bet tagad – uzmanību! Enerģētiskā struktūra vilciņa veidā ar nošķeltām virsotnēm – tas ir struktūras, nošķirtas no ārējiem un iekšējiem avotiem, modelis. Un tas ir Zemes enerģētikas attīstības modelis! Katrai planētai ir savas pasaules – visās dimensijās! Plus iekšējā Centrālā Saule! Zemei, kā eksperimentālai planētai, noteiktā attīstības etapā tika liegtas mākslīgi 1. un 12. dimensijas. To var iztēloties kā EVOLŪCIJAS SPIRĀLI BEZ SĀKUMA UN BEIGĀM. Ja izmantojam vesela vilciņa (ar virsotnēm) modeli, tad ir svarīgi atzīmēt, ka enerģija var ienākt un iziet caur viņa virsotnēm. Tāpēc vilciņš – tā ir atvērta enerģētiska sistēma. Atņemot viņam virsotnes, radot vēl dažus citus apstākļus, mēs iegūstam noslēgtu sistēmu, kādu lietu sevī, kurai, attīstoties tiek liegta iespēja atdot enerģiju augšup vai lejup.
Zemes enerģētika pēc mūsu Eksperimenta noteikumiem tika savā laikā (pirms pieciem miljoniem gadu) nošķirta no... Visuma Centrālās Saules enerģijas. VCS enerģijas vietā tika radīts kāds mākslīgas barošanas avots un novietots Zemes centrā. Tieši viņš kustināja “vilciņu” ar nošķeltajām virsotnēm, viņš virzīja visas enerģijas. Tā izstrādājās pašattīstības, paškustības principi. Enerģētiskais avots, par kuru paziņoju jums, ir mākslīgs, viņš nav mūžīgs, tāpēc ka MŪŽĪGI DZINĒJI ir tikai Enerģētiskās sistēmas, eksistējošas Visuma radīšanas momentā, Dieva-Radītāja radītas. Mēs, Gaismas Ģimene, gribam būt līdzīgi Dievam-Radītājam, mūsu nodomos ietilpst MŪŽĪGU ENERĢĒTISKU AVOTU radīšana. Un kamēr “absolūtu mūžīgus” enerģētiskos avotus mēs neesam radījuši, mēs izmantojam tos, kas ir no mūsu Visuma pirmsākumiem.
ZEME EKSPERIMENTA GAITĀ EVOLUCIONĒJA KĀ ĪPAŠA EKSPERIMENTĀLA PLANĒTA. Lūk, dažas viņas īpatnības.
1. Saiknes neesamība ar 1-mo un 12-to dimensijām. Tagad runa iet nevis par informācijas saikni, bet īpašu saikni, par īpašu Kanālu, caur kuru nāk VCS enerģija. Absolūtajam vairākumam mūsu Galaktikas planētu ir tāds Kanāls. Tā ir īpaša struktūra, kuru var salīdzināt ar katra cilvēka centrālo kristālisko kanālu (kristālisko Sušumnu). Ir vietā iedomāties, ka mūsu planētai dabiskā kristāliskā Sušumna tika nomainīta uz mākslīgu kanālu.
2. Iekšēja mākslīga enerģētiskā nodrošinājuma avota esamība, kurš saformējās enerģētiskās struktūras attīstības vilciņa ar nošķeltām virsotnēm formā rezultātā.
3. Īpašas evolucionārās spirāles struktūras esamība. Tādai spirālei nav ne tikai augšējās un apakšējās virsotnes, tai ir īpaša struktūra. Un šo īpatnību mēs varam atrast, ja dosimies zaudēto virsotņu meklējumos. Patiesībā svarīgs ir jautājums: kur tad palika “vilciņa” virsotnes? Tās ko – vienkārši nogrieza? (Sen-Žermens smaida). Nē! Tās nepazuda bez pēdām, tās “nenogrieza”. Virsotnes savā laikā Gaismas Ģimene... pavērsa! Augšējā un apakšējā “vilciņa” daļas tagad ir vērstas uz iekšieni, un tās... tiecas viena pie otras. Shematiski to var iztēloties tā.
Redzat, virsotnes ir! Tās patiešām ir vērstas nevis augšup un lejup, tās ir vērstas uz centru, tās tiecas viena pie otras! Nav grūti saprast, ka tās ir 12. un 1. dimensijas, kuras tiecas uz jaunu tikšanos! Te, centrā, “čūska iekodīsies sev astē”! Te beigsies īpašs evolūcijas cikls. Un dzims jauna zvaigzne. 12-tās dimensijas un 1-mās saplūšanas rezultātā uz “vilciņa” centru atnāks VCS enerģija, šurp atnāks 13. dimensija. Bet kādēļ tas viss tika izdomāts? Kādēļ bija mākslīgi jāaizvāc Kanāls 13-jai dimensijai, lai pēc tam, pēc ilgiem pūliņiem, vienkārši atgrieztu to atpakaļ? Bet jūs taču tagad zināt, ka tur, “vilciņa” centrā, kurp tagad tiecas tā pavērstās virsotnes, tika radīts mākslīgs enerģijas Avots. Tika radīta kāda Planetāra Garīga Saule-Zvaigzne. Un viņa tagad ir attīstījusies tādā struktūrā, kuru Gaismas Ģimene var nosaukt patiesi par Galaktisku pērli. Šajā Zvaigznē mākslīgi ir izaudzētas... enerģijas TRIM JAUNĀM – ĪPAŠĀM DIMENSIJĀM!
Kad mūsu “vilciņš” ar uz iekšieni vērstām virsotnēm sasniegs noteiktu attīstības etapu, iekšējā Saule-Zvaigzne sāks aktivizēties, magnētiski pievelkot virsotnes, kuras dodas uz centru. Šeit jau ir radīta trīs jaunu dimensiju Zvaigzne. Viņu varam ieraudzīt un vizualizēt kā septiņstaru zvaigzni, tā kā mēs ar jums veicam darbu trešajā Garīgajā centrā, sastāvošā no septiņām dimensijām. Šīs zvaigznes centrā ir piramīda ar pareizu trīsstūri pamatā (tetraedrs). Šajā piramīdā ir ietverta īpaša Gaismas Ģimenes radītās Zemes Centrālās Saules enerģētika.
Un tā. Tagad mēs varam uzzīmēt enerģētiskā artefakta – Derības Šķirsta – shēmu:
Pievērsiet uzmanību, ka “vilciņa” virsotnes, 1. un 12. dimensijas, pagaidām tikai pieskaras septiņstaru zvaigznei. Kad iekļūs, saplūdīs ar viņu, centrā sāks dzimt 13-tās dimensijas enerģētika.
Derības Šķirsts, viņa struktūra ir ļoti svarīga Lemūriešu Kristālu aktivizācijai un Kristāliskā Režģa 999 aktivizācijas sākšanai. Lemūriešu Kristālu izvietojums ir tiešā veidā saistīts ar šo seno enerģētisko struktūru.
Zemes Centrālā Saule tagad sūta enerģijas uz otro, trešo, ceturto un augstākām dimensijām – līdz pat septītajai. Planētas sešu dimensiju matērija, pateicoties šai enerģijai paaugstina savas vibrācijas, maina frekvences.
Uzbūvējot savos ķermeņos enerģētisko struktūru Derības Šķirsts, jūs spēsiet pārvadīt uz saviem ķermeņiem Zemes Centrālās Saules Uguni – kā jaunās Dzīvinošās Uguns trīsvienības otru sastāvdaļu. Zemes Centrālās Saules enerģija īpaši ietekmē jūsu fiziskā ķermeņa vibrāciju paaugstināšanu. Tādejādi praktiskais darbs, kuru tagad veiksim, ir svarīgs etaps jaunās Ugunīgās sistēmas radīšanā, jūsu vibrāciju paaugstināšanā. Tas ir nepieciešams etaps sagatavošanā individuālajai, kolektīvajai un planetārajai Augšupcelšanai.
PRAKTISKAIS GARĪGAIS DARBS
1. Esiet vienatnē, lai miers ienāk jūsu Sirdīs. Piesauciet kop-jaunradei savus Garīgos Skolotājus, Meistarus-Audzinātājus, Sargeņģeļus, savu Garīgo Atbalsta Grupu.
2. Izsakiet tīru nodomu radīt enerģētiski-kristālisku struktūru plazmas Dzīvinošās Uguns pieņemšanai, saprotot pie tam, ka radāt jaunu Ugunīgo enerģētisko sistēmu gan savam “Es”, gan Zemei, gan visām planetārās dzīvības formām. Izsakiet tīru nodomu radīt enerģētisku struktūru “Derības Šķirsts” Zemes Centrālās Saules enerģijas pieņemšanai.
3. Mūsu radāmās enerģētiskās struktūras centrs ir jūsu trešās čakras centrs (nabas centrs). Apkārt tam vizualizējam septiņstaru elfu zvaigzni spilgti-sarkanā krāsā. Tās augstums ir 3 centimetri. Zvaigznes iekšienē ir tetraedrs, tā skaldnes ir iekrāsotas trijās krāsās: zaļā, zilā, sarkanā. Tetraedra pamats ir gaišzils.
4. Caur centru novelkam horizontālu līniju 5 centimetru garumā. Tā ir mūsu “vilciņa” ar nošķeltām virsotnēm horizontālā ass. Vertikālās ass garums ir 7 centimetri. Tagad mēs varam apzīmēt “Derības Šķirsta” kontūras, neaizmirstot ievietot tā iekšienē virsotnes. Pie tam jāzina, ka mūsu “vilciņš” ir iekrāsots dzelteni-zeltainā krāsā, bet virsotnes – spilgtā gaišzilā krāsā. Lūk, tādai ainai mums jāiznāk rezultātā.
 
5. Zem radītās konstrukcijas mēs novietojam arī Grāla Kausu, viņš ir līdzīgs tam, kurš jau ir virs mūsu galvām. Atgādinu, ka viņa pamats ir pareizs astoņstūris. Taču šis ir apakšējais Grāla Kauss, pēc izmēriem viņš ir divas reizes mazāks kā augšējais. Attiecīgi katra no Kausa malām vienāda 4 centimetriem, Kausa virsotne ir riņķis ar 16 centimetru diametru. Tā augstums ir 6,5 centimetri.
Pievēršu jūsu uzmanību, ka apakšējais Grāla Kauss atšķirībā no augšējā ir apvērsts. Viņš magnētiski pievelk Zemes Centrālās Saules enerģijas. Bez tam, šī Kausa iekšienē nav hēlija struktūra, kā augšējā Kausā, bet speciāla “dzīva plazma”. Ejot caur šo plazmu, ZCS Uguns iegūst jaunas īpašības un pazemina savas vibrācijas līdz pieņemamam līmenim. Uguns jaunās īpašības saistītas ar to, ka viņas struktūrā ietilpst Daudzdimensionālā Genoma informācija (šajā gadījumā – jūsu kā iemiesotu cilvēcisku būtņu Daudzdimensionālā Genoma informācija). Grāla Kausa apakšējā daļā aktīvi strādā Jūsu Magnētiskās DNS sestais slānis. Jūsu Augstākais “Es” aktīvi piedalās Zemes Centrālās Saules Uguns pieņemšanas procesā, radot jaunas daudzdimensionālas genoma struktūras, nepieciešamas jūsu ķermeņu Augšupcelšanai un tālākajai evolūcijai.
Un tā, Saulainie Eņģeļi, jums jāierauga, lūk, tāda aina:
6. Starp pareizās piramīdas sešstūru pamatu (kanāla augšējā daļa, paredzēta GCS Uguns pieņemšanai) un Derības Šķirsta augšējo virsmu paliek telpa, kura pēc augstuma ir dažāda cilvēkiem. Šajā telpā novietota kāda magnētiska spirāle, kuras vijumi sākumā novietoti horizontāli, bet pēc tam pakāpeniski tiecas ieņemt vertikālu stāvokli, ieejot violetā vertikālā tora, kuru mēs ar jums pagājušajā reizē novietojām saules pinuma rajonā, centrā. Šo struktūru senie lemūrieši sauca par Derības Šķirsta “magnētisko buru”. Pie tam ir vietā saprast, ka lemūrieši strādāja ar jau radītu, aktivizētu, trīsvienotu enerģētisko Kanālu. Viņiem bija īpaša Ugunīgā Sistēma, un Uguns enerģiju viņi atdeva planētai. Lemūrieši piepildīja “magnētisko buru” ar savu Sakrālo Siržu enerģiju, bet tā jau nodeva enerģiju Derības Šķirstam. Savukārt senais enerģētiskais artefakts pārvadīja Enerģiju uz planētas Sakrālo Sirdi. Tas ir, tajos laikos noritēja process, pēc enerģijas vērsuma pretējs tagadējam.
Ar “magnētiskās buras” vizualizāciju (skat. nākošo attēlu zemāk) mēs beidzam struktūras Zemes Centrālās Saules Uguns pieņemšanai būvēšanu. Laiks, mani dārgie, sākt pārvadīt viņu jūsu Sakrālajās Sirdīs.
7. Saulainie Eņģeļi! Pirms sākt pārvadīt Zemes Centrālās Saules Uguni, noskaņojieties uz Mīlestības vilni. Saprotiet, ka mēs tagad nodarbojamies nevis vienkārši ar darbu, bet ar GARĪGU praksi, tas ir – RADĀM GARA LĪMENĪ. Zeme tūkstošiem gadu speciāli jums gatavoja šo Sirsnīgo Dāvanu. Tagad pienācis laiks nodot jums to! Sajūtiet, ka šo dāvanu dāvā jums MĀMIŅA ZEME... Gaija... Danuja... Šadonakara... (mūsu planētas senie vārdi – S.K. piezīme). ŠĪ ENERĢIJA NĀK NO VIENAS DIŽENAS BŪTNES SIRDS UZ CITU DIŽENU BŪTŅU SIRDĪM – JŪSU SIRDĪM. Mani mīļie! Ar Dzīvinošās Uguns atgriešanos jūsu Sirdīs atgriežas arī jūsu DIŽENUMS, jūsu patiesais radītāju, Gaismas Meistaru diženums.
8. Izdariet dziļu ieelpu... Un kopā ar šo ieelpu sajūtiet, kā apakšējā Grāla Kausā sāk ienākt Zemes Centrālās Saules Uguns Enerģija. Sajūtiet, ka viņa sajaucas, savienojas ar “dzīvo plazmu” jūsu Grāla Kausā, notiek Daudzdimensionālā cilvēka Genoma un Daudzdimensionālā planētās genoma apvienošanās.
9. No Grāla Kausa Uguns enerģija dodas uz Derības Šķirstu. Pie kam enerģija traucas enerģētiskā artefakta dziļumā. Viņu pieņem tetraedrs zvaigznes iekšienē un atdod viņu katram no septiņiem stariem. Uzmanību! Skatieties, kā septiņstaru zvaigzne sāk degt visās varavīksnes krāsās! Elfu zvaigznes augšējais stars deg rubīna, sarkanā krāsā. Tālāk – ejam pretēji pulksteņa rādītājam. Zvaigznes stari iedegas oranžā, dzeltenā, zaļā, gaišzilā, zilā un violetā krāsā. Katrai varavīksnes krāsai atbilst viens stars.
10. Gaismas Darbinieki! Kāda brīnišķīga aina! Elfu Zvaigzne dzemdina varavīksni! Šī enerģētiskā varavīksne izlīst no septiņstaru zvaigznes un piepilda ar savu enerģētiku “magnētisko buru”. Varavīksne buras formā dodas tieši uz violetā tora centru saules pinuma rajonā (Pēc precizētiem datiem, tora augstums ir 13 cm – S.K. piezīme). Pievērsiet uzmanību, ka bura “atbalstās” uz kādu “mastu”. Šis “masts” ir daļa no kristāliskās Sušumnas – jūsu galvenā kristāliskā kanāla.
11. Un, lūk, Zemes Centrālās Saules Uguns septiņstaru varavīksnes veidā ir atnākusi violetā tora centrā, jūsu saules pinuma centrā. Šeit Uguns apvienojas ar Galaktiskās Centrālās Saules Uguni. Pie tam viņa atdod savu Violeto Uguni Galaktiskās Centrālās Saules enerģijā. Bet pēc tam dodas uz jūsu Sakrālo Sirdi. Taču Zemes Centrālās Saules Uguns ceļš nav līdzīgs Galaktiskās Centrālās Saules Uguns ceļam. Saules pinuma centrā dzimst jauna varavīksne... Tā jau ir SEŠKRĀSU VARAVĪKSNE, tā kā violetā Uguns enerģija iet pa Galaktiskās Centrālās Saules kanālu (no augšas). Jūs varat vizualizēt, kā Zemes Centrālās Saules Uguns varavīksne, izmainot savu virzienu, sākas saules pinumā (sešstūra centrā) un pārmet savu enerģētisko tiltu uz jūsu Sakrālās Sirds Daudzslāņu Toru sistēmas centru.
12. No Daudzslāņu Toru sistēmas centra Zemes Centrālās Saules Uguns nonāk horizontālajā Torā – RA-ANAHATĀ. Vizualizējam atsevišķi horizontālo Toru – ra-anahatu. Iepinam viņā mūsu seškrāsu Varavīksni - Zemes Centrālās Saules Uguns enerģiju. Ugunīgās enerģijas it kā iepinas Torā, vijumu pa vijumam. Un, lūk, tagad – uzmanību! KOPĀ AR ZEMES CENTRĀLĀS SAULES IENĀKŠANU ENERĢĒTISKIE PAVEDIENI SĀK TRANSFORMĒTIES PLAZMAS PAVEDIENOS. PLAZMAS PAVEDIENI SĀK VEIDOT PLAZMAS SLĀŅUS. Tas ir ļoti svarīgs process, mani dārgie! Ļoti svarīgs! Tā kā Daudzslāņu Tori kļūst pilnīgi darbaspējīgi vienīgi tad, kad viņos būs saformēti visi plazmas slāņi! Katrs DT plazmas slānis – tā ir atsevišķa, unikāla, daudzfunkcionāla struktūra, kura spēj radīt patiešām brīnumus. Un, lūk, šī “brīnumu radīšana” nākotnē kļūs par jūsu ikdienas darbu, dārgie Eņģeļi no Centrālās Visuma Saules!
13. Pateicieties par kop-jaunradi saviem Skolotājiem, Meistariem-Audzinātājiem, Sargeņģeļiem, savai Garīgajai Atbalsta Grupai.
Saulainie Eņģeļi! Mēs esam ieveduši jūsu Ugunīgajā sistēmā Galaktiskās Centrālās Saules Uguni un Zemes Centrālas Saules Uguni. Priekšā ir Trīsvienības radīšana. Jūsu Sakrālā Sirds ar nepacietību gaida Visuma Centrālas Saules Uguni. Uz jaunu tikšanos!
Ar Mīlestību, Sen-Žermens – nesošs Dzīvinošo Uguni jūsu Sirdīs.
2012. g. 18.-25. jūnijā.
No žurnāla “МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ: духовные сообщения”, 2012., 4. numurs.
Žurnāla e-pasta adrese: mirovoy_channeling@mail.ru
Tulkoja Jānis Oppe
 


[2] Krieviski “Прарусское” (Tulk. piezīme)