trešdiena, 2012. gada 31. oktobris

Cilvēces pamošanās


24.10.2012 Mīlestības Zelta Eņģelis caur Деня
http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/20-272…
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Sveicinu jūs, ķermeņos ietērptie Starojošie Eņģeli!
Jūs uzrunā Mīlestības Zelta Eņģelis.

Pieskarsimies šodien tēmai, kas satrauc daudzu augšāmcelošo cilvēku prātus.
Kā notiks Cilvēces Pamošanās? Vai būs kaut kādas pamanāmas izmaiņas blīvajā pasaulē un sociuma struktūrās? Vai būs brīnumu parādīšanās tīri fiziskā veidā?
Dārgie, atbilde uz šiem un citiem līdzīgiem jautājumiem ir tikai viena – viss vienmēr ir bijis, ir un būs – jūsu Starojošo Siržu iekšienē.Cilvēces Pamošanos nepavadīs sensacionāli atklājumi zinātnē vai tehnoloģijās, kaut kādu sociuma struktūru krass sabrukums, vai kaut kādu brīnumu parādīšanās debesjumā Eņģeļu izskatā (smaidīdams).

Katram cilvēkam Pamošanās notiek Sirds klusumā, kad cilvēks saprot, ka nevar vairs cīnīties pats pret Sevi, veicot darbības, kuras ir pretrunā ar viņa Dvēseles patiesajām vēlmēm.
Šis iekšējais cīniņš sevī kļūst arvien nepanesamāks tādēļ, ka nu jau visa apkārtējā telpa ir pielieta ar Mīlestību – Siržu Vienotības enerģiju, vibrējošu visaugstākajās frekvencēs.
Cīņa cilvēka iekšienē arvien vairāk un vairāk nonāk disonansē ar KristusApziņas enerģiju, kura appludina nebeidzamās straumēs visu materiālo pasauli caur jūsu Sirdīm, dārgie, ķermeņos ietērptie Diev-Eņģeļi.

Ikviena darbība, kas virzīta pretēji Dvēseles aicinājumam, atnes arvien lielākas un neciešamākas sāpes, ciešanas un mokas, kuras katru reizi ir kā neliela pašnāvība, nodevība pašam pret Sevi, pret savu Dvēseli.

Rezultātā – cilvēks vienkārši piekūst, cīnoties ar dzīvi, dzīvojot materiālo labumu krāšanai un sava ego spodrināšanai.

Šinī momentā cilvēkam ir izvēle – iet, paklausot savas Dvēseles aicinājumam, un rīkoties, atbilstoši savas būtības dabiskajai intuīcijas balsij, kas var parādīties atklāsmēs, viedos sapņos, negaidītās tikšanās reizēs ar interesantiem cilvēkiem, piepešā iedvesmas uzplaiksnījumā. Tādos brīžos cilvēks saņem jaunu spēka pieplūdumu, ieelpojot Radītāja Mīlestības gaisa atsvaidzinošo malku savā Sirdī.

Ja nu tomēr cilvēks izvēlas turpināt cīņu pats ar Sevi, tad apstākļi visapkārt izveidojas tā, lai maksimāli atspoguļotu disonansi, kura risinās cilvēka iekšienē, ļaujot viņam piedzīvot sāpju un milzīgu ciešanu pieredzi, savas lomas izspēlējot kopīgi ar citiem ķermeņos iemiesotajiem Eņģeļiem.

Ikviena izdarītā izvēle ir Svēta, godājama, un netiek nosodīta, taču uz planētas Zeme un visās PasaulsĒkas blīvajās pasaulēs norisinās duālās pieredzes strauja noslēgšana, kur ļoti maigi tiek attīrīti visi atlikušie lauki un graujošās programmas, arvien vairāk piepludinot visas fiziskās pasaules ar Visas Pastāvošā RADĪTĀJA Mīlestības visupieņemošo, visupiedodošo, visulīdzcietīgo enerģiju, kura darbojas ļoti maigi, ar bezgalīgu cieņu pret katras Dvēseles izvēli, taču vienlaikus rīkojoties strauji, bez žēluma izrādīšanas pret kādu no starojošajām Radītāja daļiņām, jo Mīlestība – tas ir bezgalīgs Spēka avots, no kura tiek austas visas pasaules PasaulsĒkā, un klāt ir brīdis, kad jaunās Pasaules Galvaspilsētas zelta tronī pilnīgi un galīgi savu vietu ieņems Valdniece Mīlestība.

Ar cieņu -
Mīlestības Zelta Eņģelis