ceturtdiena, 2011. gada 8. decembris

Mahatmas enerģija


Mahatmas enerģija 2 - Radīšanas instruments

Zeltīti balta – sudrabota – ar vieglu violetu starojumu, tāda ir Mahatmas enerģija. Tās nav krāsas kādas mēs redzam fiziskās redzes līmenī, šim starojumam ir kosmisks mirdzējums.

Lai ko cilvēks savā dzīvē radītu, viņš pamatā izmanto divus aspektus – sievišķo un vīrišķo + kādu no enerģijām, kura konkrētajā gadījumā ir vispiemērotākā. Jo harmoniskākas šīs enerģijas iemiesotajā personībā, jo skaistāks un kvalitatīvāks ir gala rezultāts. Mahatmas enerģijas zeltītā un sudrabotā apvienojums lieliski var palīdzēt šo aspektu harmonizēšanā. Sievišķās enerģijas ir kā auglīga ausne, kurā tiek iesēta sēkla jeb vīrišķais aspekts. Vīrišķais aspekts ir cilvēka domas un nodomi. Pilnībā izdziedinātas un harmonizētas abas šīs enerģijas savieno cilvēku ar „0” līmeni jeb Absolūtu, kurā tad arī notiek sēklu iesēšanās, dīgšana un augšana. Ļoti svarīgi ir, lai sievišķā daļa būtu tīra no nezālēm, bet vīrišķā būtu kā kvalitatīvas sēklas. Šo līmeni cilvēks var sajust savā sirdī, bet augļus ieraudzīt šajā fiziskajā realitātē. Violetās gaismas klātesamība nodrošina vairākus aspektus radīšanas procesā. No vienas puses violetā gaisma ir jaudīgs transformācijas instruments, ar kura palīdzību var transformēt karmiskos uzkrājumus, enerģētiskos blokus, dziedināt kā sievišķos aspektus tā vīrišķos utt. Tas ir ceļš, kas katram ejams. No otras puses violetā gaisma ir arī jaunrades, skaistuma un iesvētības nesēja. Radīšanas procesā violetā gaisma apskalo iesēto sēklu, laista to ar savu starojumu, rūpējas par to, dod barību un spēku nobriest, dīgt un augt. Jo mierīgāks ir cilvēks, jo pacietīgāks un apzinātāks, jo vieglāk sēklām attīstīties.

Kādi ir tie augļi, kurus rada cilvēks, tas ir katra paša ziņā. Ikviens ir Radītājs. „0” līmenis baro visu, kas IR.

Lai rastos lielāka skaidrība, kas ir „0” līmenis, šeit neliels ieskats Skolotāja El Moria mācībā par Kosmosa likumiem:
„„0” līmeņa enerģija ir bezpersoniska jaunavīga Gaisma, Mīlestība, Harmonija, Miers, Prieks. Tā ir Patiesība – Augstākais Saprāts. Tieši ar „0” līmeņa enerģiju barojas augu sēklas, dzīvnieku un cilvēku embriji. No „0” līmeņa enerģiju ņem Dievs Tēvs un Dievs Māte – Garīgas būtības, kuras atrodas smalkajos līmeņos. „0” līmeņa enerģija dod dzīvību visai Esībai, visam, kas IR, tā ir ļoti jaudīga un smalka Enerģija. Caur TO notiek brīnumi. Elēna Blavatska, Sergijs Padoņežskijs Jēzus Kristus, Sai Baba (patreiz dzīvo Indijā) – burtiski izņēma priekšmetus no nekurienes, spēja pārcelt savus fiziskos ķemeņus no vienas vietas uz otru. Jēzus veica savus brīnumus ar „0” līmeņa palīdzību. Acumirklīga izdziedināšanās arī ir „0” līmeņa enerģija.”

Un tas ir tikai mazs ieskats, lai rosinātu katram pašam sajust sevi kā daļu no Esības, sajust savu Es Esmu Klātbūtne. Sajust sevi un apzināties kā Radītāja daļu, un uzņemties par to atbildību. Cilvēce ļoti ilgu laiku ir gulējusi ilūziju miegā, tikusi pakļauta no dažādiem ļaunuma spēkiem, tikusi pakļauta dažādām manipulācijām. Tās visas ir enerģiju spēles, kuru rezultāts ir tāds kādu mēs to varam redzēt šodien. Ir pienācis laiks visas šīs enerģijas izdziedināt!

Lai izdodas!
http://www.draugiem.lv/user/869797/blog/?p=6073961