pirmdiena, 2015. gada 7. decembris

Mācības Vienotības universitātē

Mācības Vienotības universitātē

No 26.janvāra- 23.februārim (2016) notiek grupas brauciens un mācības Vienotības universitātē (Indijas dienvidos, 80 km attālumā no Čenajas).

Vienotības universitātes rīkotās mācības, kursus un procesus ik gadus apmeklē tūkstošiem rietumnieku. Īpaši izstrādātas programmas dod iespēju rast atbildes uz dzīves laikā uzkrātajiem jautājumiem, atrisina veselības problēmas; iegūtās sapratnes un atziņas sakārto finansiālo dzīves pusi. Uzzinot daudzu visuma likumu būtību un darbību, sakārtojas arī attiecību problēmas. Mācības atver jaunu dzīves redzējumu un saprotami izskaidro agrāk pielaistās kļūmes un neveiksmes. Cilvēki sāk dzīvi redzēt pavisam citās krāsās, atgriežas dzīvot prieks un cilvēks sāk izprast savas dzīves nozīmi un jēgu uz šīs planētas. Sakārtojas visas dzīves galvenās jomas- veselība, bagātība un attiecības. Dzīvē atkal atgriežas un ienāk panākumi.

Mācības ietver 3 posmus- piepildījumu, transformācijas un vienotību. Programma prasmīgi ir izveidota tāda, lai atbildes un palīdzību gūtu gan cilvēks, kurš tikai uzsāk garīgos meklējumus, gan cilvēks ar ievērojamu garīgo pieredzi. Vienotības universitātes dibinātāji ir avatāri šrī Amma un Bagavāns. Viņu dzīves misija ir modināt cilvēci un vest to pretim apgaismībai. Apgaismībai par to, kas un kā notiek dzīvē, kādi likumi tajā valda. Patlaban avatāriem palīdz un par pasniedzējiem strādā vairāk kā 100 mūki- gan sievietes, gan vīrieši. Šie cilvēki sevi ir atdevuši darbam ar mums. Mācību laikā dalībnieki tiekas arī ar šrī Bagavānu. Pēc kursa dalībnieki saņem oficiālu vēstuli, kurā norādīts cilvēka smadzenēs notikušo pārmaiņu koeficients. Šis skaitlis stāsta par to, kādas pārmaiņas notikušas cilvēka smadzenēs, domāšanā, uztverē, izaugsmē. Un tas nozīmē, ka smadzenēs notikušās izmaiņas ir paliekošas, nevis gaistošas.


Pirms gada Vienotības universitātē mācījās pirmā grupiņa no Latvijas, gūstot dziļas, skaistas un vērtīgas atziņas. Tagad rīkojam otro grupas braucienu. Mācības notiek angļu valodā. Vajadzības gadījumā tiks nodrošināts tulkojums latviešu valodā.

Grupu vada Māra Brante. Ar Vienotības mācībām esmu pazīstama kopš 2013.gada. Esmu piedalījusies sešos dziļos mācību procesos- programmās Indijas Vienotības universitātē, daudzās Vienotības meditācijās un kursos, kopā ar kolēģiem (Vienotības universitātes treneriem) vadām nodarbību vakarus, seminārus, meditācijas, rituālus utt. Viss apgūtais un uzzinātais ar tīru sirdi ļauj aicināt cilvēkus pieredzēt šo nenovērtējamo mācību iespaidu un pozitīvās izmaiņas.

Papildus informācija un pieteikšanās: marabrante@inbox.lv vai 29266349